התלבטות לפני רכישת 42E30
שלום,
אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה ומשיטוט בפורום החלטתי ללכת על פנסוניק 42E30.
המחירים שלה בזאפ מתחילים מ 3700 אבל אתמול היא הופיעה באתר "אטרקטיבי" ב 3189, אז יש לי שתי שאלות:
1. האם מישהו קנה בעבר מהאתר הזה? המחירים והשירות אמינים?
2. באתר יורוקום החנות הזו מופיעה כ"משווק לא מורשה", אך למרות זאת הם כותבים באתר "5 שנות אחריות ע"י יורוקום". האם יכול להיות שהם משקרים במצח נחושה? ואם כן, האם ניתן לסמוך על אחריות כזו?
תודה
המחירים שלה בזאפ מתחילים מ 3700 אבל אתמול היא הופיעה באתר "אטרקטיבי" ב 3189, אז יש לי שתי שאלות:
2. באתר יורוקום החנות הזו מופיעה כ"משווק לא מורשה", אך למרות זאת הם כותבים באתר "5 שנות אחריות ע"י יורוקום". האם יכול להיות שהם משקרים במצח נחושה? ואם כן, האם ניתן לסמוך על אחריות כזו?
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני הייתי בודק עם יורוקום בטלפון. מצד אחד הם כותבים באופן ברור שהאתר לא מורשה אבל מצד שני המשווק מפרסם בבירור שהוא מספק אחריות יבואן מלאה - אם זה לא נכון אז באמת שאין גבול לחוצפה...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך לבדוק הייטב ממי אתה רוכש את המסך ומה אתה מקבל בתוך המארז ?shod111 כתב:שלום,
תודה...
רכישה מאתרי אינטרנט היא דיי בעייתית . וגם המחיר שהוא מופיעה די מחשיד .
לפי מה שאני יודע כבר אין במלאי פנאסוניק E-30 בגדול 42 אינצ' של יורוקום פנאסוניק 5 שנים אחריות מלאה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני מניח שהוא מתכוון שאין אותה מייבוא רשמי של יורוקום
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
זה כבר מחיר יותר מדוייק .shod111 כתב:מוזר, כי חלק מהחנויות שמוכרות אותה בזאפ מופיעות ברשימת "משווקים מורשים" באתר יורוקום.
בכל מקרה, עדכון מעכשיו: המחיר באתר "אטרקטיבי" קפץ ל 3689.
כבר לא כזה "אטרקטיבי"......
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"