רשת ביתית
שלום
אני מעוניין לרשת את כל הבית שלי בתקשורת קווית - אטרנט.
התשתית הקווית קיימת השאלה שלי היא לגבי הציודים .
האם יש ראוטר שהוא גם אלחוטי וגם מכיל הרבה כניסות קווית (לפחות 10) ? או שבהכרח כדאי לקנות גם סוויצ' שיעשה את עבודת הפיצול ?
תודה
האם יש ראוטר שהוא גם אלחוטי וגם מכיל הרבה כניסות קווית (לפחות 10) ? או שבהכרח כדאי לקנות גם סוויצ' שיעשה את עבודת הפיצול ?
תודה
. באופן אישי לא יצא לי להתקל בנתב כזה אך אני בטוח שאם קיים כזה נתב הוא עולה יחסית מאוד יקר,כל נתב פשוט בתוספת סוויץ יעשה את העבודה מצויין.. אני משתמש בשני סוויצים של edimax 1giga שנקנו ב200 ש״ח מksp ועושים את העבודה מצויין, אך גם כל סוויץ מחברה מוכרת אחרת יעשה את העבודה.Inmar32 כתב:שלום
תודה...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה מחבר כבל ישירInmar32 כתב:איך מחברים את הנתב לסוויצ'?
מספיק לחבר בינהם עם כבל RJ45 מוצלב או שיש כאלה שניתן לחבר בינהם עם סיבים אופטיים ?...
לא נראה לי, שנכון להיום, יש טעם להשקיע בציוד בעל חיבור אופטי עבור רשת הביתית. למרות שלפרוס סיבים בבית יותר קל מאשר כבל רשת, כי סיבים הרבה יותר גמישים והרבה יותר דקים, ואפשר לשים אותם ליד כבלי חשמל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מה שאתה צריך זה סוויץ' ועדיף אחד שתומך ב1g בlan. את הראוטר תחבר אליו וגם את כל המחשבים. כל מחשב יקבל כתובת וזהו. אם יש לך ארון תקשורת מסודר, תוכר להרכיב אותו שם. אם התקציב מאפשר זאת ניתן לרכוש גם סוויץ מנוהל בשביל הבקרה על הרשת שלך.Inmar32 כתב:שלום
תודה...