Audiocubics Remote Control

Audiocubics Remote Control Connections

זה יכול להכנס לשרשור השקרים בנוגע לכבלים שפתחתי בפורום אודיו יוקרתי.Form78HiFi כתב:שאלתי באתר של המוצר "מה יש בפנים" וקיבלתי את זה:
The R-Cube uses a network of laser trimmed resistors to attenuate the signal and then a high performance op-amp for a buffer....

כמובן, זה שהקוביה ארוזה בקופסה מהממת ונמכרת ב300 דולר מעידה על איכות הציוד שבתוכה.tnsilver כתב:כמובן, שוב, איך לא..., מדובר כאן בפאר התוצרת הסינית... יש סיכוי יותר טוב שאחמדינג'אד יהפוך לחבר מרכז ליכוד לפני שאני אשלם למישהו בפושן בסין בדולרים ירוקים עבור פיסת *** אלקטרוני שמישהו גיבב לתוך קופסת מתכת ומוכר ב-90 דולר. איך אומרים הילדים... אה כן 'חח...'
מצד שני, הרעיון נקלט, אולי אני אבנה לי כזה לבד ואתקין בקופסת עץ מהודרת... יש שם רכיבים בלא יותר מ-10 דולר בכל מקרה כך שאני אפילו אוכל להתרשל ולעשות כמה נסיונות. תודה!...

זו תשובה של איש מכירות, שככל הנראה התעניין אצל המשווק, שהתעניין אצל היצרן, שהתעניין אצל המהנדס, שנתן תשובה... אבל, לגיבוב המסחרי הזה, יש במוצר הסופי (כך אני מקווה לפחות) גיבוי טכנולוגי של ייצור נגדים מדוייקים - כפי שמרטין ציין.Form78HiFi כתב:שאלתי באתר של המוצר "מה יש בפנים" וקיבלתי את זה:
The R-Cube uses a network of laser trimmed resistors to attenuate the signal and then a high performance op-amp for a buffer....
יש משהו נועז בגביית 300 דולר עבור קופסת אלומיניום מוברש... והאבחנה, אכן במקומה וגורמת לי לשקול שוב את כל העניין. תודהariekarp כתב:...כמובן, זה שהקוביה ארוזה בקופסה מהממת ונמכרת ב300 דולר מעידה על איכות הציוד שבתוכה......

הי יאיר. התגעגעו אליך כאן, כמו שבודאי שמת לב...yairf כתב:סילבר - פגיעה בשלימות המכשיר ? לדעתי אתה עושה לו מצווה בזה שאתה זורק פוטנציומטר ישן ושחוק ושם במקומו Alps Blue חדש ונוצץ......

כל מילה בסלעtnsilver כתב:הי יאיר. התגעגעו אליך כאן, כמו שבודאי שמת לב...yairf כתב:סילבר - פגיעה בשלימות המכשיר ? לדעתי אתה עושה לו מצווה בזה שאתה זורק פוטנציומטר ישן ושחוק ושם במקומו Alps Blue חדש ונוצץ......
אני כמובן דיברתי על 'חבלה' במרכאות וציינתי שמדובר על שריטה אישית שלי בשימור וינטאז' ולא רק בשיפוצו. מן הראוי היה, אכן, להחליף פוטנציומטרים ישנים ורעועים - אך למעשה מדובר בחלקים מקוריים - אשר החלפתם פוגעת, מבחינתי באותנטיות של המכשיר. חוץ מזה - אין לזה גבולות. מדוע להסתפק בהחלפת פוטנצימטרים? למה לא להחליף את כל מעגל הפרה-אמפ בחדיש ואיכותי יותר, מדוע לא להכניס מעגל inrush protection ולשדרג את הפילטרים עד אין קץ??? משום שיש סף מסויים של חלקים שניתן להחליף מבלי לשנות את אופיו המקורי של המכשיר. לא התכוונתי, חלילה, לטעון שמישהו גורם לנזק למכשיר בהחלפת חלקים רעועים. עם זאת, באופן אישי, לא הייתי רוכש מכשיר ללא הפוטנצימטר המקורי שלו....