שלחינם - אפליקציה חדשה לשליחת סמסים בחינם

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
adark3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלחינם היא אפליקציית סמסים פשוטה ונוחה המאפשרת לשלוח מספר הודעות סמס בחינם בכל יום.

חברות הסלולר הגדולות (אורנג', סלקום ופלאפון) מאפשרות לכל לקוח שלהם לשלוח מספר הודעות חינם בכל יום דרך האתר שלהם.

שלחינם יודעת להתחבר בשבילכם לאתר של חברת הסלולר ולשלוח באמצעות האתר הודעות בחינם. כל תהליך השליחה מתבצע מאחורי הקלעים ואתם מקבלים אפליקצית הודעות נוחה שדומה מאוד לאפליקצית הההודעות הרגילה שלכם.

כל מה שצריך כדי להתחיל להשתמש בשלחינם הוא להוריד את האפליקציה ולהכניס את פרטי המשתמש שלכם (שאיתם נרשמתם לאתר של חברת הסלולר שלכם) לאפליקציה. לאחר התחברות מהירה תוכלו לשלוח הודעות בחינם כל יום (במידה ויש חיבור אינטרנט פעיל במכשיר).

מכסת ההודעות החינמיות היומיות היא:
פלאפון: 10 הודעות חינם ביום ליעדים ישראליים
סלקום: 5 הודעות חינם ביום ליעדים ישראליים
אורנג': 20 הודעות חינם ללקוחות חברת אורנג' בלבד

ההודעה שתישלח בחינם דרך שלחינם תישלח בדיוק כמו הודעת סמס רגילה עם המספר שלכם ותישמר במכשירכם כמו כל הודעה רגילה שאתם שולחים. מי שיקבל את ההודעה לא יידע שהיא נשלחה בחינם :)

במידה וההודעה נשלחה בחינם צבעה יהיה ירוק, ואם לא קיים חיבור אינטרנט או שנגמרה מכסת ההודעות החינמיות היומית אז ההודעה תשלח כמו הודעה רגילה וצבעה יהיה כחול.
סימן של שעון ליד ההודעה אומר שההודעה בתהליך של שליחה (יציאה מהאפליקציה לא מפריעה לשליחה), סימן של וי ירוק אומר שההודעה נשלחה בהצלחה וסימן איקס אדום מסמן שההודעה לא נשלחה.

בנוסף, תוכלו להשתמש באפליקציה כדי לשלוח הודעות בחינם מחו"ל לארץ מכיוון שההודעות החינמיות נשלחות דרך רשת האינטרנט.

הערות:
- דרוש חיבור אינטרנט כדי לשלוח הודעות בחינם. במידה ולא קיים חיבור ההודעה תישלח בתשלום, כמו הודעה רגילה.
- מפתחי שלחינם אינם קשורים לחברות הסלולר.
- פרטי החשבון שמכניסים לשלחינם נשמרים אך ורק במכשיר הסלולרי ונשלחים אך ורק לחברת הסלולר בה אתם רשומים על מנת לאפשר ניצול של ההטבה.
- נשמח לקבל הערות והצעות לשיפור למייל שלנו - [email protected]

* אהבתם את שלחינם? עזרנו לכם לחסוך כסף? הורידו את הגרסה בתשלום של שלחינם וכך גם תתמכו בנו וגם תקבלו גרסה ללא פרסומות :)

להורדת הגרסה החינמית מהמרקט לחצו פה: https://play.google.com/store/apps/deta ... ndfree.sms

להורדת הגרסה בתשלום מהמרקט לחצו פה: https://play.google.com/store/apps/deta ... ee.smspaid

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שאפליקציה קצת פספסה את זמנה... אחרי what'sapp וחבילות sms לא מוגבלות... נראה לי שיהיה קשה לשווק אותה...

adark3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

לא בהכרח

שליחה #3 

האפליקציה פחות מכוונת לאנשים עם חבילת סמס בלתי מוגבלת, למרות שהם יכולים להשתמש בה כדי לשלוח הודעות מחו"ל לארץ בחינם. בנוסף לא לכולם יש חבילות ללא הגבלה, יש כאלה שמעדיפים לשלם פחות מ90 שקל כל חודש.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

אבל עדיין יש דרישה לאינטרנט... ועליו גם צריך לשלם, ובמיוחד בחו"ל...

adark3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

חחח סבבה, אז לך למקדולנדס הקרוב! מובטח שם אינטרנט :)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

adark3 כתב:חחח סבבה, אז לך למקדולנדס הקרוב! מובטח שם אינטרנט :)
...
כן, wifi פותר הרבה בעיות בחו"ל :)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #7 

dima_vy כתב:אני חושב שאפליקציה קצת פספסה את זמנה... אחרי what'sapp וחבילות sms לא מוגבלות... נראה לי שיהיה קשה לשווק אותה...
...
ממש אבל, חבל על ההשקעה.

theProfessor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #8 

adark3 כתב:חחח סבבה, אז לך למקדולנדס הקרוב! מובטח שם אינטרנט :)
...
היית אי פעם באירופה?
האינטרנט במקדונלדס אולי מובטח, אבל אני מבטיח לך שהוא לא בחינם
ואם כבר מצאת wifi, אז למה לא להשתמש ב וואטסאפ או בוייבר?
I'm not as think as you drunk i am

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #9 

אני אגלה לכם סוד קטן - לרוב האוכלוסיה אין מכשירים חכמים.....ולכן whatup או כל אפליקציה אחרת פשוט לא רלונטית
זה שלרובנו פה יש אז זה דבר אחד אבל לרוב ההורים שלנו אין (סטטיסטיקה המבוססת על ההורים שלי ושל אישתי היקרה)
מציעים משהו שהוא בחינם - אז למה לא לנצל אותו?
נערך לאחרונה על ידי erlich01 ב 22/08/2012 17:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

erlich01 כתב:אני אגלה לכם סוד קטן - לרוב האוכלוסיה אין מכשירים חכמים.....ולכן whatup או כל אפליקציה אחרת פשוט לא רלונטית
זה שלרובנו פה יש אז זה דבר אחד אבל לרוב ההורים שלנו אין (סטטיסטיקה המבוססת על ההורים שלי ושל אישתי היקרה)
מציאים משהו שהוא בחינם - אז למה לא לנצל אותו?
...
אני לא יודע האם שמת לב, אבל האפליקציה שפורסמה כאן מיועדת למכשירי אנדרואיד. השימוש בה לא ב-100% חינם, כי דורש חיבור לאינטרנט, שזה גם שירות שעולה כסף

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #11 

הכוונה היא שלצד השני אין טלפון חכם.
אם יש משהו שלמדתי בחיים זה שאין משהו בחינם.
במקרה פה הם בסך הכל נותנים לרובנו אפשרות לנצל שרות שגם ככה אני מניח שרובנו לא מנצלים.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”