הם אומנם בנויים פחות טוב משאר סדרות ה-G,אך הסאונד שלהם נהדר,ואם לא יתעללו בהם,אז אין סיבה שלא יחזיקו מעמד.קאליפסו כתב:להימנע מG-X700....פחות טובים בבניה באופן משמעותי...
בנוסף,היום ניתן לשדרג אותם לרכיבים טובים יותר מאשר אלה סאנסוי הכניסו בהם אז.

הם אומנם בנויים פחות טוב משאר סדרות ה-G,אך הסאונד שלהם נהדר,ואם לא יתעללו בהם,אז אין סיבה שלא יחזיקו מעמד.קאליפסו כתב:להימנע מG-X700....פחות טובים בבניה באופן משמעותי...

moranshw כתב:Benny - אתה צודקBennyO כתב:moranshw
My 5 cents...
נראה לי שאתה קצת הולך לאיבוד...המשותף לכולנו בפורום הוא שאנו חובבי וינטאז' ואת הסאונד שלו. עם זאת, לכל אחד בפורום העדפות שונות ואוזן שונה.
תקבל כאן המון המלצות כשלא בטוח שיהיה חוט מקשר ביניהם - זה מאוד מבלבל.
יש ציוד רב ואינספור שילובים. גם האזנה מראש לא ממש תיתן לך את מלוא המידע והתחושה של מה אתה אוהב ומה טוב לך.
כל מה שלא תשמע - יישמע אחרת אצלך בבית. כל מה שלא תשמע - יישמע אחרת לאחר מספר שעות של האזנה רציפה.
אין לזה סוף!
הצעתי - תתמקד על משהו. תרכוש, תלמד אותו, תלמד את ההעדפות שלך, תראה אם אתה מרוצה ממה שאתה שומע: אצלך בבית, עם המוזיקה שלך.
כשתצליח להתמקד ולהבין אם בכלל חסר לך משהו בסאונד ומה חסר לך - תמשיך הלאה על מנת להשלים/לשנות/להתאים לאוזן שלך ולהעדפותיך מה עושה לך נעים באוזן....
מצד אחד אני הולך לאיבוד ואף נהנה מזה... התגלה לי עולם חדש ואני לאט לאט חוקר יותר ומנסה יותר לחוות.
אני מודע לכך שזה בסופו של דבר גם עניין סוביקטיבי ולוקח את ההמלצות בהתאם
אבל חברי הפורום נותנים לי כאן מידע רב שגם אם הוא מבלבל בהתחלה אני לומד ממנו המון
למשל מה ש kosh רשם על ההבדלים בין ה-G5500 ל-6060. אז נכון שאני עדין לא יודע מה יותר מתאים לי ולמה אני יותר אתחבר אבל כל פיסת מידע שכזו עוזרת.
בגלל המגוון הרחב והמידע הרב אני לגמרי מסכים ומקבל את ההצעה שלך פשוט להתחיל עם משהו.. אחרת החיפוש לא יגמר ולכן התחלתי את השרשור הזה עם מגוון הדגמים כי נראה לי שכדאי פשוט להתחיל.
בכל מקרה, די ברור לי שיהיה לי קשה לקנות וינטאז על עיוור בלי לשמוע משהו מחברי הפורום המנוסים
אגב, אם בהתחלה דיברתי על תקציב של עד 5000 אז עכשיו אני דווקא חושב להוריד אותו לתקציב יותר נמוך על מנת שארגיש יותר נוח לקנות משהו ולנסות אותו וממנו להתרחב.. אלא אם אמצא 9090
בקיצור, אני לא רוצה להשקיע יותר מידי אלא אם אתקל במשהו שנחשב לרמה גבוהה ואני סומך על העצות שקיבלתי כאן...
אגב, מה דעתכם על SANSUI AU-6600?
תודה!...
...
גם ה-AU6600 הזה הוא מגבר מצויין....