כמה שאלות קריטיות בנוגע ל new iPad
שלום לכולם, בשעה טובה קיבלתי את ה new iPad (אייפד 3) ויש לי כמה בקשות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהן.
*** לפני הכל רק שתדעו שעשיתי חיפוש בפורום ומצאתי כל מיני דברים בנושא ולא ידעתי מה הכי עדכני ומה הכי כדאי ***
1. אני רוצה לקנות כיסוי/מגן ויש לי לזה תקציב של כ 250 ש"ח - איזה לקנות? שמעתי משהו על smart cover אבל אני לא יודע וזקוק לעזרתכם.
2. אני רוצה לקנות מדבקה ויש לי לזה תקציב של כ 150 ש"ח - איזה לקנות? שמעתי משהו על wrapsol ultra אבל אני גם לא יודע וזקוק להמלצתכם.
הבנתי ששני הדברים הנ"ל הם חובה.
3. אם זה בסדר לכתוב פה ולתת לי לינק למדריך עדכני על מנת שאוכל לפרוץ את המכשיר - יש לי
Version - 5.1.1 (9B206) Model MD328HB
4. האם אפשר לינק למדריך או שרשור עדכני שממנו אני ילמד איך לשמור סרט באיכות 720p באייפד כך שאני אוכל לראות אותו ללא אינטרנט וללא תלות ב iTunes - האם זה בכלל אפשרי? האם צריך לעשות לסרט convert וכו...? אולי בשביל זה אני צריך לפרוץ את המכשיר?
5. האם אפשר לינק למדריך או שרשור עדכני שממנו אני ילמד איך לראות סרטים (עדיף באיכות 720p לפחות) באייפד אבל הפעם בסטרימיניג, כלומר דרך המחשב או משהו כזה (למשל כאשר אני בבית ויש לי סרט שהורדתי למחשב אבל אני מועניין לצפות בו באייפד).
6.הזיכרון שלי באייפד הוא 16 ג'יגה ולכן אני שואל האם יש מין כרטיס זיכרון שבו אפשר למשל לשמור סרטים באיכות 720p ולחבר אותו לאייפד ולראות את הסרטים הללו (למשל כאשר נוסעים לטיול/טיסה וכדומה) ואם כן אז איזה כדאי לקנות וכמה בערך עולה ואיך משתמשים.
מצטער על ההפצצה של השאלות אבל נראה לי שזה ריכוז שאלות מתאים לא רק לי אלא כמעט לכל רוכש חדש של אייפד
תודה מראש ותרגישו חופשי לזרוק עוד מידע שאתם חושבים שכדאי לי לדעת.
*** לפני הכל רק שתדעו שעשיתי חיפוש בפורום ומצאתי כל מיני דברים בנושא ולא ידעתי מה הכי עדכני ומה הכי כדאי ***
1. אני רוצה לקנות כיסוי/מגן ויש לי לזה תקציב של כ 250 ש"ח - איזה לקנות? שמעתי משהו על smart cover אבל אני לא יודע וזקוק לעזרתכם.
2. אני רוצה לקנות מדבקה ויש לי לזה תקציב של כ 150 ש"ח - איזה לקנות? שמעתי משהו על wrapsol ultra אבל אני גם לא יודע וזקוק להמלצתכם.
הבנתי ששני הדברים הנ"ל הם חובה.
3. אם זה בסדר לכתוב פה ולתת לי לינק למדריך עדכני על מנת שאוכל לפרוץ את המכשיר - יש לי
Version - 5.1.1 (9B206) Model MD328HB
4. האם אפשר לינק למדריך או שרשור עדכני שממנו אני ילמד איך לשמור סרט באיכות 720p באייפד כך שאני אוכל לראות אותו ללא אינטרנט וללא תלות ב iTunes - האם זה בכלל אפשרי? האם צריך לעשות לסרט convert וכו...? אולי בשביל זה אני צריך לפרוץ את המכשיר?
5. האם אפשר לינק למדריך או שרשור עדכני שממנו אני ילמד איך לראות סרטים (עדיף באיכות 720p לפחות) באייפד אבל הפעם בסטרימיניג, כלומר דרך המחשב או משהו כזה (למשל כאשר אני בבית ויש לי סרט שהורדתי למחשב אבל אני מועניין לצפות בו באייפד).
6.הזיכרון שלי באייפד הוא 16 ג'יגה ולכן אני שואל האם יש מין כרטיס זיכרון שבו אפשר למשל לשמור סרטים באיכות 720p ולחבר אותו לאייפד ולראות את הסרטים הללו (למשל כאשר נוסעים לטיול/טיסה וכדומה) ואם כן אז איזה כדאי לקנות וכמה בערך עולה ואיך משתמשים.
מצטער על ההפצצה של השאלות אבל נראה לי שזה ריכוז שאלות מתאים לא רק לי אלא כמעט לכל רוכש חדש של אייפד
תודה מראש ותרגישו חופשי לזרוק עוד מידע שאתם חושבים שכדאי לי לדעת.
כל כך הרבה צפיות ואפילו לא תגובה אחת???
לפחות מישהו/י בינתיים יכול לענות לי לגבי 2 השאלות הראשונות?
איזה מגן מסך ואיזה מדבקה אתם ממליצים? האם המגן מסך מגן גם על החלק האחורי?
אין לי בעיה להשקיע בזה כמה שצריך העיקר שיהיה טוב.
תודה מראש
לפחות מישהו/י בינתיים יכול לענות לי לגבי 2 השאלות הראשונות?
איזה מגן מסך ואיזה מדבקה אתם ממליצים? האם המגן מסך מגן גם על החלק האחורי?
אין לי בעיה להשקיע בזה כמה שצריך העיקר שיהיה טוב.
תודה מראש
אני יכול לענות לך לגבי -
6. בשביל כרטיסי זכרון קונים טאבלטים אחרים, לא אייפד
5. אפליקציית AirVideo.5. האם אפשר לינק למדריך או שרשור עדכני שממנו אני ילמד איך לראות סרטים (עדיף באיכות 720p לפחות) באייפד אבל הפעם בסטרימיניג, כלומר דרך המחשב או משהו כזה (למשל כאשר אני בבית ויש לי סרט שהורדתי למחשב אבל אני מועניין לצפות בו באייפד).
6.הזיכרון שלי באייפד הוא 16 ג'יגה ולכן אני שואל האם יש מין כרטיס זיכרון שבו אפשר למשל לשמור סרטים באיכות 720p ולחבר אותו לאייפד ולראות את הסרטים הללו (למשל כאשר נוסעים לטיול/טיסה וכדומה) ואם כן אז איזה כדאי לקנות וכמה בערך עולה ואיך משתמשים....
6. בשביל כרטיסי זכרון קונים טאבלטים אחרים, לא אייפד
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
1. אל תקנה SMARTCOVER, כיסוי מפחיד משהו שעלול להתנתק. הייתי שמח לעזור לך עם כיסוי אחר - אבל יש מלא.
2. תשמע - אני איתו מה19/03 ללא שום מדבקה. ואני דיי מתעלל בו. (למרות שכחודשיים אני עם תיק STM כך שלפחות בדרכים הוא מוגן טוב), אין לי שום שריטה או סימן (ותאמין לי שאני הייתי מבחין בכל פגם).
3. תשקול מה אתה רוצה לעשות. תכנס אולי לiphones.co.il - אמור להיות שם מדריכים.
4.+5 כמו שתומר אמר AIRVIDEO (כן האפליקציה גם עושה המרה לצורך שמירה במכשיר) - הייתה כתבה מסודרת באתר בזמנו - חפש אותה.
6. למיטב ידיעתי - אבל בזה אני לא לגמריי בטוח, קונים את המחבר למצלמה - ואז מחברים כרטיס SD או משהו דומה עם התכנים ומנגנים משם.
2. תשמע - אני איתו מה19/03 ללא שום מדבקה. ואני דיי מתעלל בו. (למרות שכחודשיים אני עם תיק STM כך שלפחות בדרכים הוא מוגן טוב), אין לי שום שריטה או סימן (ותאמין לי שאני הייתי מבחין בכל פגם).
3. תשקול מה אתה רוצה לעשות. תכנס אולי לiphones.co.il - אמור להיות שם מדריכים.
4.+5 כמו שתומר אמר AIRVIDEO (כן האפליקציה גם עושה המרה לצורך שמירה במכשיר) - הייתה כתבה מסודרת באתר בזמנו - חפש אותה.
6. למיטב ידיעתי - אבל בזה אני לא לגמריי בטוח, קונים את המחבר למצלמה - ואז מחברים כרטיס SD או משהו דומה עם התכנים ומנגנים משם.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
היי
לגבי ה SMARTCOVER יש לי אותו ואני מרוצה מאוד ,יש לו יתרון נוסף ומעניין שברגע שאתה סוגר את את המכסה הוא נועל את האייפד וברגע שאתה פותח את הכיסוי האייפד מתעורר ....
כמובן אני רכשתי את המקורי קצת יקר אבל שווה ..עם אחריות לשנה .
לגבי מגן מסך המחירים בארץ מעוררים שערוריה הזמנתי מחו"ל מחכה שיגיע ..
בהצלחה
לגבי ה SMARTCOVER יש לי אותו ואני מרוצה מאוד ,יש לו יתרון נוסף ומעניין שברגע שאתה סוגר את את המכסה הוא נועל את האייפד וברגע שאתה פותח את הכיסוי האייפד מתעורר ....
כמובן אני רכשתי את המקורי קצת יקר אבל שווה ..עם אחריות לשנה .
לגבי מגן מסך המחירים בארץ מעוררים שערוריה הזמנתי מחו"ל מחכה שיגיע ..
בהצלחה
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לגבי הכיסוי אז אני גם לא ממליץ על הסמרט, אני משתמש בכיסוי של STM שהוא טיפה כבד אבל מאוד שימושי ונוח. לגבי המדבקה אז אך ורק וראפסול אולטרא ולא שום דבר אחר. לא פרצתי את שלי ואני לא רואה בו סרטים אז אין לי מענה לשאלות האחרות שלך.
בהצלחה
בהצלחה
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
לגבי SMARTCOVER - שווה ונחמד . יש לי מקורי וגם חיקוי מ EBAY
מבחינים באיכות המקורי - יותר מושלם . כמו כן יש לי מקלדת BT של לוגיטק המשמשת ככיסוי - בזה אני משתמש היום.
לגבי מדבקה - אם מתנהגים בזהירות נורמלית לדעתי מיותר. הדורות האחרונים עשויים מ GORRILAGLASS שעמיד לשריטות . כבר שנה וחצי בסוללה המכשירים המשפחתית שלי (IPAD+IPHONE) אין שריטות (KNOCK_ON_WOOD)
תהנה
מבחינים באיכות המקורי - יותר מושלם . כמו כן יש לי מקלדת BT של לוגיטק המשמשת ככיסוי - בזה אני משתמש היום.
לגבי מדבקה - אם מתנהגים בזהירות נורמלית לדעתי מיותר. הדורות האחרונים עשויים מ GORRILAGLASS שעמיד לשריטות . כבר שנה וחצי בסוללה המכשירים המשפחתית שלי (IPAD+IPHONE) אין שריטות (KNOCK_ON_WOOD)
תהנה