מתג למזגן "מזגנית"
מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתג מסוג "מזגנית" (עם השהייה). תמונה מצורפת.
נאמר לי שזה דבר ישן מאוד וקשה להשגה היום.
עיניין ההשהייה לא חשוב לי כל כך, אבל המתגים הרגילים היום לא מתאימים לי כתחליף בגלל גודלם. אני צריך משהו באותו הגודל.
נאמר לי שזה דבר ישן מאוד וקשה להשגה היום.
עיניין ההשהייה לא חשוב לי כל כך, אבל המתגים הרגילים היום לא מתאימים לי כתחליף בגלל גודלם. אני צריך משהו באותו הגודל.
משה
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה קרה בדיוק לישן?
פשוט אין סיכוי שתמצא.תצטרך שקע תחת הטיח להתקין.
אם ההשהיה שקיימת בדרך כללל במזגנים עם פיקוד אלקטרוני חדשים ,מיותרת בשקע.
אפשר לגשר בין הפאזה והאפס באמצעות מהדקים ,וכך ניתן לשמר את המתג מזגנית בתור שקע בלבד.

בעיקרון כל חשמלאי יצליח להתקין בצורה אסתטית את השקע הסטנדרטי במקום המזגנית,הגודל הפנימי סטנדרטי.
פשוט אין סיכוי שתמצא.תצטרך שקע תחת הטיח להתקין.
אם ההשהיה שקיימת בדרך כללל במזגנים עם פיקוד אלקטרוני חדשים ,מיותרת בשקע.
אפשר לגשר בין הפאזה והאפס באמצעות מהדקים ,וכך ניתן לשמר את המתג מזגנית בתור שקע בלבד.

בעיקרון כל חשמלאי יצליח להתקין בצורה אסתטית את השקע הסטנדרטי במקום המזגנית,הגודל הפנימי סטנדרטי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
תודה על המידע.
הישן, מתחמם, ואז הוא לא נכבה כי הממסר לא עובד. אז אני מכבה במתג של המזגן עצמו. (לא צריך לעשות גישור, אפקטיבית זה מה שקורה ממילא).
זה עיניין של נוחות, יותר נוח לכבות משם מאשר על המזגן.
לא מבין את הקטע שאי אפשר למצוא. אני לא היחיד בארץ עם מערכת מיזוג ישנה שרוצה להחליף את המתג. אם לא שווה לייצר היום עם השהייה היום אני מבין, אבל למה לא לייצר בגאומטריה שתוכל לחסוך עבודת טיח?
הישן, מתחמם, ואז הוא לא נכבה כי הממסר לא עובד. אז אני מכבה במתג של המזגן עצמו. (לא צריך לעשות גישור, אפקטיבית זה מה שקורה ממילא).
זה עיניין של נוחות, יותר נוח לכבות משם מאשר על המזגן.
לא מבין את הקטע שאי אפשר למצוא. אני לא היחיד בארץ עם מערכת מיזוג ישנה שרוצה להחליף את המתג. אם לא שווה לייצר היום עם השהייה היום אני מבין, אבל למה לא לייצר בגאומטריה שתוכל לחסוך עבודת טיח?
משה
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כן.
אתה מתכון שכמו "לגו" ,להתאים אחד לשני.
אין מנוס משיפצור לשקע ומפסק סטנדרטי.
פעם היה לזה ביקוש,היום כל מזגן מצוייד בהגנות ובהשהיה אלקטרונית.
תמיד אפשר למצוא תחליפים,דורש קצת השקעה בשיפצור.
אתה מתכון שכמו "לגו" ,להתאים אחד לשני.
אין מנוס משיפצור לשקע ומפסק סטנדרטי.
פעם היה לזה ביקוש,היום כל מזגן מצוייד בהגנות ובהשהיה אלקטרונית.
תמיד אפשר למצוא תחליפים,דורש קצת השקעה בשיפצור.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
זורו44,
לשמחתי הרבה מסתבר שטעית, וכן גם הטכנאי מזגנים שלי טעה . קיבלתי במסר פרטי כיוון שהוביל אותי לפתרון.
עדיין מייצרים ומוכרים אותם. הנה: http://www.smuniverse.co.il/site/dynami ... /index.htm .
אבל מה, שילמתי 320 ש"ח על הדבר הזה.
לשמחתי הרבה מסתבר שטעית, וכן גם הטכנאי מזגנים שלי טעה . קיבלתי במסר פרטי כיוון שהוביל אותי לפתרון.
עדיין מייצרים ומוכרים אותם. הנה: http://www.smuniverse.co.il/site/dynami ... /index.htm .
אבל מה, שילמתי 320 ש"ח על הדבר הזה.
משה