עזרה בשמיעת dts hd master
שלום,
יש לי מערכת שמורכבת מ:
מגבר דנון 1911
טלוויזיה פנסוניק vt20 3d
רמקולים וסאב של פיור אקוסטיק
כל זה מחובר למחשב נייד של סוני עם יציאה אופטית וכרטיס מסך גיפורס 8600gt
כיום אני רואה סרטים דרך המחשב בתוכנת הבוקסי ושומע dts
יש לי סרטים ב iso בלוריי מלא סביבות 50 גיגה לסרט עם איכות סאונד של dts hd master כאשר אני מפעיל אותם בפאור דיוידי 11 הוא מראה לי שאני שומע dts ולא dts hd ma לאחר קריאה פה בפורום הבנתי שבשביל לשמוע hd ma אני צריך לחבר את המערכת עם hdmi 1.4 כי האופטי לא יוציא לי סאונד של hd ma כאשר חיברתי אותו הוא משמיע לי שירים ב 5.1 וכאשר אני מפעיל סרטים בבוקסי הוא לא מזהה את אודיו
מה אני עושה לא נכון? אולי המגבר שלי תומך hdmi 1.4 והטלוויזיה אך הכרטיס מסך שלי לא?
אשמח לכל פיסת מידע שתוביל אותי להנות מ drs hd master
תודה גיא
יש לי מערכת שמורכבת מ:
מגבר דנון 1911
טלוויזיה פנסוניק vt20 3d
רמקולים וסאב של פיור אקוסטיק
כל זה מחובר למחשב נייד של סוני עם יציאה אופטית וכרטיס מסך גיפורס 8600gt
כיום אני רואה סרטים דרך המחשב בתוכנת הבוקסי ושומע dts
יש לי סרטים ב iso בלוריי מלא סביבות 50 גיגה לסרט עם איכות סאונד של dts hd master כאשר אני מפעיל אותם בפאור דיוידי 11 הוא מראה לי שאני שומע dts ולא dts hd ma לאחר קריאה פה בפורום הבנתי שבשביל לשמוע hd ma אני צריך לחבר את המערכת עם hdmi 1.4 כי האופטי לא יוציא לי סאונד של hd ma כאשר חיברתי אותו הוא משמיע לי שירים ב 5.1 וכאשר אני מפעיל סרטים בבוקסי הוא לא מזהה את אודיו
מה אני עושה לא נכון? אולי המגבר שלי תומך hdmi 1.4 והטלוויזיה אך הכרטיס מסך שלי לא?
אשמח לכל פיסת מידע שתוביל אותי להנות מ drs hd master
תודה גיא
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ההבדל בין תקן הHDMI 1.4 ו1.3 הוא ש1.4 תומך בתלת מימד,ACR וגם ב HEC - חיבור רשת דרך האינטרנט אבל אין עדיין מכשירים שבאמת תומכים בזה..
DTS HD וDolby TrueHD אפשר להעביר בלי בעיה עם HDMI 1.3 ,ככה שאין קשר בין תמיכה בHDMI 1.4 על ידי המגבר ולטלויזיה לבעיה שלך ..
הבעיה אצלך היא שבשביל להוציא DTS HD הנייד צריך להגיע עם כ.מסך שתומך בפורמטי האודיו האלו ,ובשביל זה צריך כ.מסך מסדרה 5XXX ומעלה של AMD או אם מדברים על כרטיסי מסך של Nvidia רק סדרה GTX400 או GT400 ומעלה תומכים (ועד כמה שאני יודע לא כל הGTX400 תומכים בזה) ,ככה שהמחשב שלך פשוט לא יודע להוציא את פורמטי האודיו האלו ,רק DTS וDD "סטנדרטיים".
DTS HD וDolby TrueHD אפשר להעביר בלי בעיה עם HDMI 1.3 ,ככה שאין קשר בין תמיכה בHDMI 1.4 על ידי המגבר ולטלויזיה לבעיה שלך ..
הבעיה אצלך היא שבשביל להוציא DTS HD הנייד צריך להגיע עם כ.מסך שתומך בפורמטי האודיו האלו ,ובשביל זה צריך כ.מסך מסדרה 5XXX ומעלה של AMD או אם מדברים על כרטיסי מסך של Nvidia רק סדרה GTX400 או GT400 ומעלה תומכים (ועד כמה שאני יודע לא כל הGTX400 תומכים בזה) ,ככה שהמחשב שלך פשוט לא יודע להוציא את פורמטי האודיו האלו ,רק DTS וDD "סטנדרטיים".
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
IamEzio תודה רבה על התגובה המהירה עזרת לי המון חשבתי לקנות מחשב לדש שיוכל לתמוך באופן מלא גם ב 3d וידעתי שאני צריך כרטיס מסך שתומך חשבתי שאולי יש דרך זולה יותר מלהשקיע 5000 שקל על מחשב חדש (כי אי אפשר לקנות רק כרטיס מסך כזה ללפ טופ)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
למה 5000 שקל? בסכום הזה תוכל לרכוש לפחות שני מחשבים...
מחשבים ניידים מבוססי Core i3-2xxx, התומך ב-DTS-HD וב-3D עולים באזור ה-2000 ש"ח.
מחשבים ניידים מבוססי Core i3-2xxx, התומך ב-DTS-HD וב-3D עולים באזור ה-2000 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מה שגם שבטח אותו הi3 יהיה חזק יותר מהמעבד במחשב הנוכחי .. בכל מקרה יש לך גם את האפשרות לרכוש HTPC יעודי שיהיה מחובר קבוע לטלויזיה אפילו בגודל Mini ITX בעלות של פחות מ2K ,או לחלופין לרכוש סטרימר שיענה על הצורך בתמיכה בDTS HD .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה יכול להעיף מבט במאמר המפרטים המומלצים (לינק בראש הפורום). הוא אמנם מלפני שנה, אבל עדיין אפשר להשתמש בו כבסיס, ורוב החומרה עדיין עדכנים גם להיום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"