איך אני מפעיל כתוביות נפרדות לסרט BluRay FullHD דרך דיסק-און-קי - ST30 פנס'
אהלן, יש לי טלויזיה Panasonic Plasma P55ST30, וכשהתקינו לנו אותה הראו בצד 3 חיבורים של USB שניתן לחבר דיסק און קי ולצפות בסרטים, תומונת וכו'. הורדתי כמה סרטים וסדרות באיכות 1080p bluray בסיומת MKV והעברתי לדיסק און קי ולאחר מכן חיברתי לטלויזיה והסרט אכן עבד.
מה שלא עבד, אלו הכתוביות - במחשב אני פשוט שם באותה תיקייה את הכתוביות הנפרדות המותאמות לגרסת סרט שהורדתי, ומשנה את השם לבדיוק אותו שם כמו הקבוץ של הסרט, רק עם סיומת SRT לכתוביות, מריץ את הסרט והכתוביות עובדות. איך אני גורם לכתוביות בטלויזיה לעבוד? ניסיתי לרור לתוך תיקייה גם את הכתוביות, אך הכתוביות אינן עובדות.
תודה רבה לעוזרים!
מה שלא עבד, אלו הכתוביות - במחשב אני פשוט שם באותה תיקייה את הכתוביות הנפרדות המותאמות לגרסת סרט שהורדתי, ומשנה את השם לבדיוק אותו שם כמו הקבוץ של הסרט, רק עם סיומת SRT לכתוביות, מריץ את הסרט והכתוביות עובדות. איך אני גורם לכתוביות בטלויזיה לעבוד? ניסיתי לרור לתוך תיקייה גם את הכתוביות, אך הכתוביות אינן עובדות.
תודה רבה לעוזרים!
לא יודע האם לדגם הזה (אם זה דגם חדש אז כן), אולם פנסוניק טוענים שהם עובדים על חיבור כתוביות בעברית (מקווה שתקף גם לMKV)
איך לחבר מחשב- עם כבל, תלוי באילו יציאות יש לך במחשב ואילו כניסות יש טלוויזיה. HDMI יהיה הפתרון המועדף
איך לחבר מחשב- עם כבל, תלוי באילו יציאות יש לך במחשב ואילו כניסות יש טלוויזיה. HDMI יהיה הפתרון המועדף
לצערי הרב וצערם הרב של לקוחות נוספים שרכשו מוצרי פנסוניק בלי יוצא מהכלל אין תמיכה בעברית מצד פנסוניק לא במסכים ולא במכשירי DVD/BLU RAY (אלא אם כן מקודד בסרט כחלק מובנה מהדיסק) כבר במשך שנים לא מעטות .
שמעתי פעם משהו לגבי קשר לחרם הערבי אבל לא בטוח בנושא - יותר הגיוני שפשוט ישראל לא מהווה שוק מבחינת פנסוניק ששווה להשקיע בו או שפשוט שילוב בין שתי הסיבות .
שמעתי פעם משהו לגבי קשר לחרם הערבי אבל לא בטוח בנושא - יותר הגיוני שפשוט ישראל לא מהווה שוק מבחינת פנסוניק ששווה להשקיע בו או שפשוט שילוב בין שתי הסיבות .
אתה יכול לראות עם כתוביות על ידי הזרמת הסרט מהמחשב בעזרת התוכנה PS3 Media Server
אתה יכול לראות הסבר פה :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 677#707677
אתה צריך מחשב חזק ורשת פנימית טובה
אתה יכול לראות הסבר פה :
אתה צריך מחשב חזק ורשת פנימית טובה
ואחרי שאני מחשב למחשב, איך אני רואה את הסרט בטלויזיה? אני אוטומתית רואה כל מה שאני רואה על מסך המחשב?tik-tak כתב:לא יודע האם לדגם הזה (אם זה דגם חדש אז כן), אולם פנסוניק טוענים שהם עובדים על חיבור כתוביות בעברית (מקווה שתקף גם לMKV)
איך לחבר מחשב- עם כבל, תלוי באילו יציאות יש לך במחשב ואילו כניסות יש טלוויזיה. HDMI יהיה הפתרון המועדף...
והאם איכות הוידאו והקול של הסרט תפגע?
רפרפתי במדריך, אך לא מצאתי לאחר תחילת ההזרמה, איך בדיוק אני רואה את התוכן במסך טלויזיה..saar156 כתב:אתה יכול לראות עם כתוביות על ידי הזרמת הסרט מהמחשב בעזרת התוכנה PS3 Media Server
אתה יכול לראות הסבר פה :
אתה צריך מחשב חזק ורשת פנימית טובה...
ואגב, ההזרמה הזו פוגעת באיכות הוידאו והסאונד של הסרט?
*** שחכתי לציין שיש לי ממיר שהוא גם YES STREAMER, וניסיתי להזרים כמה סרטים באיכות 1080p, אומנם הסרט עובד והכתוביות עובדות, אך לא ניתן להתעלם מהאיכות - לא גרועה אבל אין ספק שפוחתת משמעותית, והסרטים אותם בדקתי כבר לא נראים כמו 1080p לצערי.. יש דרך להזרים בלי שהאיכות תפגע כלל?
שוב, תודה רבה לעוזרים ולכל אחד שהגיב באשכול הזה ועזר לי
ויש איזו תוכנה מיוחדת שצריך להריץ איתה את הסרט? או שגם Windows media player יעבוד?tik-tak כתב:כן, הרעיון שאתה הופך את הטלוויזיה להיות המסך של המחשב (תחשוב שסתם חיברת לנייח שלך במקום מסך מחשב, מסך טלוויזיה)
ולכן אין סיבה שהאיכות תיפגע...
אוקיי תודהtik-tak כתב:אתה הופך את הטלוויזיה למסך של המחשב, תריץ את הסרט איך שבא לך\איך שאתה רגיל להריץ מהמחשב
היתי מוותר על המדליה פלייר של וינדוס בגלל שהוא גרוע, תנסה את VLC או את k-lite codac pack שכולל נגן media player classic...
עוד שאלה אחת - איך נראה הכבל שאני אמור לחבר מהמחשב לטלויזיה? כבל HDMI רגיל? ולאחר החיבור אני פםשוט בוחר בטלויזיה את הכניסה שאליה חיברתי את המחשב (HDMI 1/2) ?
והאם זה אפשרי לחבר לפטופ לטלויזיה? כי המחשב שלי בחדר והמסך פלזמה הגדול בסלון, אז אני לא יראה על מה אני לוחץ כשאני מחובר למסך הגדול, אז זה טיפה בעייתי להכנס לסרט