איך הרופאים בביה"ח לא נדבקים או האם עבודה בביה"ח מסוכנת?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Playaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אהלן

קיבלתי הצעה בנוגע לעבודה בביה"ח בתחום המיחשוב.
אבל כן יהיה לי צורך להגיע ולעבור כל הזמן במרבית המחלקות שם בביה"ח. מה שמטריד אותי כרגע היא המחשבה שאפשר להידבק שם, ולא באיזה שפעת או וירוס, אלא דברים יותר רציניים. מצד שני, איך כולם עובדים שם - רופאים, אחיות פקידות וכו'?

מה דעתכם :מבולבל:

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

האתר הזה מאבד מהזהות שלו עם שרשורים מהסוג הזה , קצת הזויי לשאול שאלה כזו בפורום של HT אבל איך אומרים, שיהיה, אם אתה שואל אותי אז עובדי בית החולים אמורים לקבל חיסונים למחלות מדבקות כמו שחפת למשל, אם יש לך חששות בנושא מדוע אתה לא שואל את מי שאמור להעסיק אותך?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

זה למה הוא נמצא בפורום "ללא קשר" בדיוק המקום לשאלות שלא קשורות לנושאים של האתר .. אני פשוט לא מבין על מה אתה מתלוננן .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

zeev78 כתב:האתר הזה מאבד מהזהות שלו עם שרשורים מהסוג הזה , קצת הזויי לשאול שאלה כזו בפורום של HT אבל איך אומרים, שיהיה, אם אתה שואל אותי אז עובדי בית החולים אמורים לקבל חיסונים למחלות מדבקות כמו שחפת למשל, אם יש לך חששות בנושא מדוע אתה לא שואל את מי שאמור להעסיק אותך?
...
בדיוק להיפך זאב!
זה אחד ממקורות הגאוה הכי גדולים שלנו וצריך להיות שלכם, הגולשים שאנשים מרגישים הכי בטוח לא רק לשאול אלא גם יודעים שייקבלו פה תגובות מקצועיות ונטולות אינטרסים בכל תחום שבעולם.
כמות האנשים פה עברה מזמן מאסה קריטית כזו שלא משנה באיזה נושא תשאל, תמיד יהיה מישהו שיידע מספיק כדי לענות...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

IamEzio כתב:זה למה הוא נמצא בפורום "ללא קשר" בדיוק המקום לשאלות שלא קשורות לנושאים של האתר .. אני פשוט לא מבין על מה אתה מתלוננן .
...

אני לפחות עניתי לו על השאלה :roll: .....

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #6 

אז העובדה שענית לו על השאלה , נותנת לך גם את הזכות סתם להספים בהודעות כמו זאת שכתבת הרגע ?
אתה ענית על השאלה שלו ,אני בסך הכל הגבתי לטענה שלך ,ככה שבאמת שאני לא מבין מה הפואנטה שלך בפוסט האחרון ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #7 

אני מניח שהם חשופים למחלות
יחד עם זאת שמירה נכונה על הגיינה וחיסונים
ממגנים אותם יותר

אני חושב שרוב החולים בבתי החולים הם פצועים או בעלי בעיה אשר איננה וויראלית או שעוברת באוויר כחיידקים
אלו מטופלים במחלקות ייעודיות

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

MartinHSabag כתב:
zeev78 כתב:האתר הזה מאבד מהזהות שלו עם שרשורים מהסוג הזה , קצת הזויי לשאול שאלה כזו בפורום של HT אבל איך אומרים, שיהיה, אם אתה שואל אותי אז עובדי בית החולים אמורים לקבל חיסונים למחלות מדבקות כמו שחפת למשל, אם יש לך חששות בנושא מדוע אתה לא שואל את מי שאמור להעסיק אותך?
...
בדיוק להיפך זאב!
זה אחד ממקורות הגאוה הכי גדולים שלנו וצריך להיות שלכם, הגולשים שאנשים מרגישים הכי בטוח לא רק לשאול אלא גם יודעים שייקבלו פה תגובות מקצועיות ונטולות אינטרסים בכל תחום שבעולם.
כמות האנשים פה עברה מזמן מאסה קריטית כזו שלא משנה באיזה נושא תשאל, תמיד יהיה מישהו שיידע מספיק כדי לענות...
...
תגובות מקצועיות ונטולות אינטרסים בתחום המחלות והוירוסים בבתי חולים? שיהיה.... :)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

IamEzio כתב:אז העובדה שענית לו על השאלה , נותנת לך גם את הזכות סתם להספים בהודעות כמו זאת שכתבת הרגע ?
אתה ענית על השאלה שלו ,אני בסך הכל הגבתי לטענה שלך ,ככה שבאמת שאני לא מבין מה הפואנטה שלך בפוסט האחרון ..
...
זכותי להגיב במסגרת תקנון האתר איך שאני רוצה ידידי היקר, אתה לא מנהל פה את האתר ואתה לא תקבע איך יגיבו פה אנשים, אם יש לך בעיה עם זה תלחץ דווח. שבת שלום וסוף שבוע נעים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

בכל תחום - שם לעסק של האישה, איזה רכב לקחת בליסינג, איזה מלון לקחת ברודוס וכו'....כן. אנשים סומכים אחד על השני פה בדיוק כמו שאתה סומך על חברים שלך, גם אם הם לא "הכי מקצועיים" בתחומם. פשוט כי יש דבר אחד שהוא חזק יותר - אמון.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #11 

ישנן מחלקות ייעודיות לחולים במחלות מדבקות. וכמו שאמרו כאן, שמירה על כללי הגיינה בהחלט עוזרת. בנוגע לחיסונים, אני לא חושב שתצטרך מכיוון שאתה לא אמור לבוא במגע ישיר עם חולים או ציוד רפואי, אבל לא יזיק לשאול.
לידיעה, אני פאראמדיק בהכשרתי וחוץ מהסטאז׳ שעשיתי בזמנו בשערי צדק, ביליתי המון זמן בבתי חולים במהלך הלימודים ובמהלך העבודה.
איך לך באמת ממה לחשוש.
שבת שלום ובהצלחה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #12 

שוטפים ידיים הרבה.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #13 

ים של אלכוהול (לחיטוי, לא לשתיה) ואמצעי מניעה אקטיביים כמו חיסונים לדוגמא.
בבתי החולים יש את הזנים הכי עמידים של נגיפים וחיידקים.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #14 

zeev78 כתב:האתר הזה מאבד מהזהות שלו עם שרשורים מהסוג הזה , קצת הזויי לשאול שאלה כזו בפורום של HT
...
(n)
zeev78 כתב:האם אתה שואל אותי אז עובדי בית החולים אמורים לקבל חיסונים למחלות מדבקות כמו שחפת למשל, אם יש לך חששות בנושא מדוע אתה לא שואל את מי שאמור להעסיק אותך?
...
(Y)
...

shosho
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

תשובה

שליחה #15 

1. אכן תבדוק עם המעביד שלך באיזה מחלקות מדובר, ומה רמת הסיכון שם.
2. חיטוי ידיים באלכוהול בין כל חולה וחולה, או במקרה שלך לפני ואחרי כל התעסקות עם ציוד בחדר מסויים יעזרו לך.
3. אין חיסון יעיל לשחפת, עושים בדיקות תקופתיות ובהתאם לצוך מקבלים טיפול. אני לא חושב שזה רלוונטי אליך כי חולים עם שחפת מבודדים היטב.
4. מה שהרבה אנשים לא יודעים/לא מבינים - הסכנה בחיידקים העמידים או ה"מסוכנים" שנמצאים בבית החולים בעיקר פוגעת בחולים הקשים עצמם - ולא באנשים הבריאים שמגיעים לבית חולים. רוב החיידקים האלה לא ישפיעו ויגרמו לתחלואה אצל אנשים בריאים שאינם מדוכאי חיסון או לחילופין במצב בריאותי קשה.

בסה"כ באמת שאין לך מה לחשוש, שמירה על הגיינה נאותה תשמור עליך ובעיקר על החולים.
בריאות שלמה (f)

Playaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #16 

רוב תודות חבר'ה! ידעתי שיש פה חבר'ה עם ידע קצת מעבר לרסיברים ותלת-מימד :lol:

הרגעתם אותי :wink:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46357
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #17 

משרד הבריאות מעדכן מידי פעם את החוזר שלו בנושא: http://www.health.gov.il/hozer/mk28_2011.pdf
אנשי מחשוב לא אמורים לקבל שום חיסון מכיוון שהם לא חשופים לסיכון.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

Playaz כתב:רוב תודות חבר'ה! ידעתי שיש פה חבר'ה עם ידע קצת מעבר לרסיברים ותלת-מימד :lol:

הרגעתם אותי :wink:
...
התחסנת כבר נגד חיידק האודיופיליה? הוא יותר מסוכן מכל חיידק בית חולים אחר...

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”