oppo - 95 עברית הפוכה משמאל לימין לאחר עדכון קושחה אחרונה
שלום לחברים,
ברשותי הנגן הנ"ל.
לאחר עדכון קושחה אחרונה (ואיפוס הגדרות יצרן אח"כ) אני רואה כי הכתוביות
מוצגות בעברית הפוכה משמאל לימין במקום ההיפך.
עד כה לא היתה לי כל בעיה עם זה.
קוד השפה שהוכנס הינו עברית ע"פ המדריך למשתמש של הנגן.
האם אפשר לקבל עצה כיצד לפתור את הבעיה הזו?
תודה מראש על כל תשובה.
דניאל.
ברשותי הנגן הנ"ל.
לאחר עדכון קושחה אחרונה (ואיפוס הגדרות יצרן אח"כ) אני רואה כי הכתוביות
מוצגות בעברית הפוכה משמאל לימין במקום ההיפך.
עד כה לא היתה לי כל בעיה עם זה.
קוד השפה שהוכנס הינו עברית ע"פ המדריך למשתמש של הנגן.
האם אפשר לקבל עצה כיצד לפתור את הבעיה הזו?
תודה מראש על כל תשובה.
דניאל.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מכשיר פרוץ - הכוונה למכשיר שכולל CHIP חומרה, שמאפשר בחירת אזורים בבלו ריי באופן חופשי.
הוראות ל Downgrade לגרסה יש כאן:
http://etmriwi.xs4all.nl/oppo/downgrade_oppo.pdf
בגרסאות החדשות עם הבאג של העברית, יש המון תיקונים לניגון בלוריי. רשימה מלאה של התקונים הרבים יש באתר היצרן.
הוראות ל Downgrade לגרסה יש כאן:
http://etmriwi.xs4all.nl/oppo/downgrade_oppo.pdf
בגרסאות החדשות עם הבאג של העברית, יש המון תיקונים לניגון בלוריי. רשימה מלאה של התקונים הרבים יש באתר היצרן.
ברשותכם אני אנצל"ש. יש לי מכשירי אופו 93 בגרסת הקושחה של תחילת 2012. המכשיר קורא בהצלחה קבצי ISO של בלו ריי, כולל תלת מימד ולכן אני קצת מפחד לשנות לו את הגרסה, מחשש שהוא יאבד את היכולת לקרוא קבצי ISO.
בנוגע לתרגום - כאשר מנגנים קבצי MKV סטנדרטיים התרגום עובד מצוין. לעומת זאת, כאשר שמים קובץ SRT עם תרגום עברי באותה תיקיה של קובץ ISO ובאותו שם - התרגום מתחיל להתחרבש. השורה הראשונה יוצאת "בסדר", ואילו השורה השניה של התרגום יוצאת בכתב ראי. לפעמים היא מתחברת לשורה הראשונה. האם יש פתרון כלשהו לנושא? האם כדאי לנסות את אחת הקושחות של סוף 2011, או שגם שם הבעיה קיימת?
אציין, שמצאתי דרך אלתור, כדי לקבל תרגום סביר לקבצי ISO - וזה לערוך ידנית מחדש את התרגום כך שהכתוביות יידחסו לשורה אחת בלבד ואז הבעיה נפתרת...
בנוגע לתרגום - כאשר מנגנים קבצי MKV סטנדרטיים התרגום עובד מצוין. לעומת זאת, כאשר שמים קובץ SRT עם תרגום עברי באותה תיקיה של קובץ ISO ובאותו שם - התרגום מתחיל להתחרבש. השורה הראשונה יוצאת "בסדר", ואילו השורה השניה של התרגום יוצאת בכתב ראי. לפעמים היא מתחברת לשורה הראשונה. האם יש פתרון כלשהו לנושא? האם כדאי לנסות את אחת הקושחות של סוף 2011, או שגם שם הבעיה קיימת?
אציין, שמצאתי דרך אלתור, כדי לקבל תרגום סביר לקבצי ISO - וזה לערוך ידנית מחדש את התרגום כך שהכתוביות יידחסו לשורה אחת בלבד ואז הבעיה נפתרת...