הצילו! מיכל הבריקה קיבל מכה
חברים אחים חושו לעזרתי הצילו!
באמצע הדחת כלים החליק הכלי התחתון של הבריקה (מיכל המים) מידי וקיבל מכה קטנטנה בשפה. כעת נוצרה שם מעין מגרעת והקיטור בורח ובקיצור הלכה הבריקה החדשה (חודשיים).
האם יש אפשרות לתקן?
האם יש אפשרות לרכוש רק את המיכל התחתון ואיפה? (בריקה חסר בארץ כבר זמן רב)
באמצע הדחת כלים החליק הכלי התחתון של הבריקה (מיכל המים) מידי וקיבל מכה קטנטנה בשפה. כעת נוצרה שם מעין מגרעת והקיטור בורח ובקיצור הלכה הבריקה החדשה (חודשיים).
האם יש אפשרות לתקן?
האם יש אפשרות לרכוש רק את המיכל התחתון ואיפה? (בריקה חסר בארץ כבר זמן רב)
לא ניתן לתקן מיכל מים פרוץ, מאוד לא בטיחותי, המיכל בנוי מיחידה אחת בתהליך של שיחול, כל תוספת-מילוי או ריתוך עלולה לסכן.
הבריקה היום די נדירה, יש כנראה בעיה עם האספקה שלה לארץ.
תבדוק בחנויות שמוכרות קפה וציוד, אולי יש להם זרוק או מתצוגה.
בהצלחה.
הבריקה היום די נדירה, יש כנראה בעיה עם האספקה שלה לארץ.
תבדוק בחנויות שמוכרות קפה וציוד, אולי יש להם זרוק או מתצוגה.
בהצלחה.
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
היי
עם כל הצער, לא הייתי ממליץ לנסות לתקן/לשייף וכד' מיכל אלומיניום שאמור להיות אטום, להחזיק לחץ
ולשמור על עובי דפנות מסויים שבדק היצרן.
בריאותך והסובבים אותך יותר חשובים מאיזה 200 ש"ח
אם לא ניתן לרכוש בארץ, יש הרבה חנויות ברשת בחו"ל שמוכרות.
אופציה נוספת, רכוש משומש והשתמש במיכל שלה.
ורק להשכלה, המיכל מיוצר מאלומיניום בטכנולוגיית יציקה וממש לא בשיחול כפי שרשם חברי המלומד יוסיסופר
עם כל הצער, לא הייתי ממליץ לנסות לתקן/לשייף וכד' מיכל אלומיניום שאמור להיות אטום, להחזיק לחץ
ולשמור על עובי דפנות מסויים שבדק היצרן.
בריאותך והסובבים אותך יותר חשובים מאיזה 200 ש"ח
אם לא ניתן לרכוש בארץ, יש הרבה חנויות ברשת בחו"ל שמוכרות.
אופציה נוספת, רכוש משומש והשתמש במיכל שלה.
ורק להשכלה, המיכל מיוצר מאלומיניום בטכנולוגיית יציקה וממש לא בשיחול כפי שרשם חברי המלומד יוסיסופר
[/quote].
יתכן ולגבי הבריקה אתה צודק אם כי אני לא בטוח, מערכות שעובדות תחת תנאי לחץ מחזיקות מעמד טוב יותר בתהליך של שיחול.
יש ברשותי מגוון של מקינטות, כשחלקן בוודאות בנויות בתהליך של שיחול שהוא איכותי יותר, ויוצר עמידות גדולה יותר בתנאי לחץ, בפרט כשמדובר בתחתית עם כמה שכבות לפיזור אחיד של חום.
יתכן ולגבי הבריקה אתה צודק אם כי אני לא בטוח, מערכות שעובדות תחת תנאי לחץ מחזיקות מעמד טוב יותר בתהליך של שיחול.
יש ברשותי מגוון של מקינטות, כשחלקן בוודאות בנויות בתהליך של שיחול שהוא איכותי יותר, ויוצר עמידות גדולה יותר בתנאי לחץ, בפרט כשמדובר בתחתית עם כמה שכבות לפיזור אחיד של חום.
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
אני אוהב את התשובות של זילבר, קצר ולעניין
יום דבש
חדשות משמחות: המיכל החדש הגיע ואיתו תגלית מרעישה:
נכון התנהלו כאן אינספור דיונים על הירוקת והעובש הנוצרים במיכל הפנימי? אני זוכר אפילו חבר שכתב שהוא מתבייש שהאורחים שלו יבחינו בכך... אז שימו לב: החברים באיטליה קראו פה את ההודעות ובמיכל החדש שרכשתי החלק הפנימי מצופה ומחופה בדיוק כמו החלק החיצוני(!!) חסל סדר גועל נפש בתחתית.
דרך אגב, אם יש כאן מבינים אשמח לדעת מה פשר המספרים שבמיכל התחתון. למשל על מיכל אחד שלי כתוב 08 ועל השני 010 (אולי שנת יצור?) אבל על אחד כתוב e7 או משהו כזה ועל השני b8. מעניין.
נכון התנהלו כאן אינספור דיונים על הירוקת והעובש הנוצרים במיכל הפנימי? אני זוכר אפילו חבר שכתב שהוא מתבייש שהאורחים שלו יבחינו בכך... אז שימו לב: החברים באיטליה קראו פה את ההודעות ובמיכל החדש שרכשתי החלק הפנימי מצופה ומחופה בדיוק כמו החלק החיצוני(!!) חסל סדר גועל נפש בתחתית.
דרך אגב, אם יש כאן מבינים אשמח לדעת מה פשר המספרים שבמיכל התחתון. למשל על מיכל אחד שלי כתוב 08 ועל השני 010 (אולי שנת יצור?) אבל על אחד כתוב e7 או משהו כזה ועל השני b8. מעניין.