בסיבוב היום בפשפשים מצאתי ב-50 ש"ח את הקנווד החביב הזה,KR-2300,דגם מתחילת שנות ה-70,עיצוב נחמד,עם
פלטות עץ בצדדים (שפירקתי לשם הצילומים שלו).הופתעתי לראות שתאורת הסקלה עובדת,וגם נורת ה-STEREO.
אך בפתיחת המכסה מתגלה "פיצ'ר" בלתי צפוי-רמקול של בלאופונקט שמולחם ישירות מבפנים ליציאות הרמקולים של הרסיבר,ובכך הפכו את הרסיבר למקלט רדיו/מערכת מונו ללא צורך לחבר רמקולים חיצוניים.. צל"ש על המקוריות למרבה הפלא זה גם עובד. ועם כמה שהרסיבר מטונף,הטיונר עדיין עובד מצויין וקולט לא מעט תחנות ללא אנטנה.
ואת הרסיבר הזה ועוד אחרים הלכתי לראות אצל אדם בראשון לציון מזרח,היה באותו הרגע במחסן+בחצר מספר טייפ סלילים שחלקם לפי טענתו היו של ראש ממשלתינו בעבר ''גולדה'' כולל מכונת הכתיבה.
היו 2 פטיפונים תקולים ותקועים,מערכות מיני שונות,מגבר אינטגרייטד של סוני,טייפ דק רוטל,רסיבר הרוס של ORPIC או משהו כזה,וגולת הכותרת...הרסיבר הזה עם הרמקול בתוך
רק על הרסיבר ''המשוכלל' הזה,לפי טענתו,הוא ביקש 400 ש''ח חי במאדים
ברחתי משם...בעודו צועק שאלטזאכן מגיע מחר ומשלם על הכל 2500 ש''ח(וזו בדיחה יותר מוצלחת).
RAMIRAMI68 כתב:ואת הרסיבר הזה ועוד אחרים הלכתי לראות אצל אדם בראשון לציון מזרח,היה באותו הרגע במחסן+בחצר מספר טייפ סלילים שחלקם לפי טענתו היו של ראש ממשלתינו בעבר ''גולדה'' כולל מכונת הכתיבה.
היו 2 פטיפונים תקולים ותקועים,מערכות מיני שונות,מגבר אינטגרייטד של סוני,טייפ דק רוטל,רסיבר הרוס של ORPIC או משהו כזה,וגולת הכותרת...הרסיבר הזה עם הרמקול בתוך
רק על הרסיבר ''המשוכלל' הזה,לפי טענתו,הוא ביקש 400 ש''ח חי במאדים
ברחתי משם...בעודו צועק שאלטזאכן מגיע מחר ומשלם על הכל 2500 ש''ח(וזו בדיחה יותר מוצלחת).
...
חח נו,אז בסוף הרסיבר "המשוכלל" הגיע אלי,איזו מדינה קטנה..הייתי מעריך שבמצב תקין וללא "הבונוס" הוא לא שווה יותר מ-200 שקל,אז 50 שקל זה נחמד מאוד.
עדכון על הקנווד הנחמד הזה.בוצע בו לפני כמה ימים "ניתוח הפרדה" מהרמקול המושתל,הושלם פוטנציומטר חסר,נוקה מבפנים,ואני מוכרח לציין שהוא הפתיע אותי לטובה.חיברתי אותו לזוג טאנוי מרקורי M20,והוא נשמע ממש טוב איתם,אפילו
עם הרכיבים המקוריים שלו בני הכמעט 40 שנה,הסאונד נעים,עם נפח,עם באס לא רע ולא "sloppy" כמו במגברים עתיקים אחרים,וכמובן,כמסורת קנווד,הטיונר לא מפספס תחנות וקולט ברור ובסטריאו עם חתיכת חוט בתור אנטנה.הרסיבר הזה גרם
לי לחשוב על עוד נישה בסטריאו של ימינו שהלכה לה ללא שוב-רסיברים סטריאופוניים קטנים ודלי וואטים שהיו יותר מיועדים לחדרים קטנים או כמערכת משנית,הנישה הזאת נעלמה לגמרי כיום,היום אם רוצים "מערכת קטנה לחדר" מודרנית,נאלצים להסתפק בתחנות עגינה לאייפון או במערכת מיני פלסטיקית..