התחדשתי בpanasonic et5, לא מצליח לנגן כתוביות (בשום דרך בשום שפה) והזרמה
טוב כפי שהכותרת אומרת טלוויזיה חדשה,
מנסה להריץ סרט עם כתוביות (ניסיתי אנלגית ורוסית), גם דרך השיתף של הוינדוס וגם דרך DOK, וזה פשוט מציג את הסרט בלי כתוביות ולא מציע שום אפשרות לעשות משהו בנושא (בחוברת הוראות יש הגדרות שלא קיימות פשוט אצלי)
יבוא רשמי
חשד- כשהתחברתי לרשת הוא הציע לי עדכון- אבל לא סביר שהוא דפק את זה.
הצעות?
בנוסף- הסתבכתי עם כל המדיה סרברים והתוכנות השונות.
לפי מה שראיתי איפשהו אפשר להשתמש באיזושהי תוכנת סרבר בסגון ps3 media server להזרים את הסרט עם כתוביות שהוא "מדביק" תוך כדי (בשביל העברית)
המלצה לתוכנה\מדריך תבורך
נ.ב. כן אני יודע שלחבר מחשב יהיה הכי טוב, אולם כרגע זאת אופציה פחות מועדפת
אם יהיה עיניין אעלה תמונות\ביקורת לאחר כיול (כרגע היא מתביישת)
מנסה להריץ סרט עם כתוביות (ניסיתי אנלגית ורוסית), גם דרך השיתף של הוינדוס וגם דרך DOK, וזה פשוט מציג את הסרט בלי כתוביות ולא מציע שום אפשרות לעשות משהו בנושא (בחוברת הוראות יש הגדרות שלא קיימות פשוט אצלי)
יבוא רשמי
חשד- כשהתחברתי לרשת הוא הציע לי עדכון- אבל לא סביר שהוא דפק את זה.
הצעות?
בנוסף- הסתבכתי עם כל המדיה סרברים והתוכנות השונות.
לפי מה שראיתי איפשהו אפשר להשתמש באיזושהי תוכנת סרבר בסגון ps3 media server להזרים את הסרט עם כתוביות שהוא "מדביק" תוך כדי (בשביל העברית)
המלצה לתוכנה\מדריך תבורך
נ.ב. כן אני יודע שלחבר מחשב יהיה הכי טוב, אולם כרגע זאת אופציה פחות מועדפת
אם יהיה עיניין אעלה תמונות\ביקורת לאחר כיול (כרגע היא מתביישת)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חפש אפליקציה playstation media server
יש גם מדריך שלם פה באתר.
יש גם מדריך שלם פה באתר.
תודה, התקנתי ואכן עובד רק עם 2 בעיות
א. הכתוביות מוצגות כמו קווים תחתונים __ __ במקום אותיות למרות שהגדרתי לפי המדריך
ב. הסרט זז ממש ממש לאט. בחרתי קובץ 700MB לא "כבד", וגם המעבד בקושי מתאמץ, והמרחק לראוטר קרוב מאוד (אבל תקן G- אולי פה הבעיה?)
בכל מקרה אעבור על ה2 דיונים הארוכים שראיתי בנושא בערב
א. הכתוביות מוצגות כמו קווים תחתונים __ __ במקום אותיות למרות שהגדרתי לפי המדריך
ב. הסרט זז ממש ממש לאט. בחרתי קובץ 700MB לא "כבד", וגם המעבד בקושי מתאמץ, והמרחק לראוטר קרוב מאוד (אבל תקן G- אולי פה הבעיה?)
בכל מקרה אעבור על ה2 דיונים הארוכים שראיתי בנושא בערב
זה קצת מוזר
שיתוף קבצים רגיל (בלי קידוד מחדש), גם תכני HD וגם תכני 3D רצים חלק (גרסאות דחוסות של 2.5 ג'יגה נגיד) כשאני משתמש בשיתוף קבצים של הוינדוס וגם בתוכנות שונות כגון vuze,serviio
אז אני לא חושב שמי שאשם זאת מהירות החיבור, כי הקובץ שניסיתי להעביר היה 700 מגה באיכות נמוכה.
או שבגלל ה"קידוד מחדש" נוצרת הבעיה.
להעביר חוטי ידרוש עבודה אבל אפשרי
שיתוף קבצים רגיל (בלי קידוד מחדש), גם תכני HD וגם תכני 3D רצים חלק (גרסאות דחוסות של 2.5 ג'יגה נגיד) כשאני משתמש בשיתוף קבצים של הוינדוס וגם בתוכנות שונות כגון vuze,serviio
אז אני לא חושב שמי שאשם זאת מהירות החיבור, כי הקובץ שניסיתי להעביר היה 700 מגה באיכות נמוכה.
או שבגלל ה"קידוד מחדש" נוצרת הבעיה.
להעביר חוטי ידרוש עבודה אבל אפשרי