יש לי המון כבלים מאחורי המזנון, חשבתי לעשות חציבה קטנה בבלוקים, לשים תעלה רחבה בתוך הבלוקים ולעשות מספר יציאות, די בסיסי.
יש טיפים\טריקים מומלצים?
מתכנן לעשות החציבה מחר.
תודה

אחלה רעיון, נראה לי ניישם אותו, תודהpixies כתב:אולי שווה לך לראות מה אני עשיתי עם החיווט בסטנד.
עדיין כדאי חציבה בקיר מגובה המזנון כלפי מעלה עד אחורי המסך, אבל זה בנוסף לסידור החוטיאדה בסטנד עצמו....
*המזנון הוא לא חלק אחד, זה מזנון שמורכב מ2 יחידות.avihuli כתב:למה לחצוב ?
אם זה מאחורי המזנון וגם ככה לא רואים שים בתוך תעלה רחבה שמוצמדת לקיר או לגב המזנון.
איזה ריבוי כבלים יש לך בדיוק ? מה הרכיבים ?
בהנחה ואתה מחובר רגיל אז פרט לכבלים של הרמקולים 5.1 ואולי איזה כבל רשת + אנטנה לממיר, כל שאר החיבורים הם בין החלקים שיושבים במזנון (רסיבר, טלוויזיה, DVD, ממיר, טייפ, פטיפון, אולי רמקולים מדפיים וכו').
לכן ממליץ לך תעלה אחת בגב המזנון + מאגדת כבלים מהמזנון לקיר עם הכבלים הרלוונטיים....

האמת שהמערכת בסלון גם ככה לא איכותית מדי... סטליטים של BOSE(אצלי בחדר המערכת היותר כבדה יושבת), אגב יש שם מקצועי לתעלות שרכשת? רוצה לקפוץ מחר לרכוש.pixies כתב:בכמות הציוד שיש אצלך תעלה זה די חובה. לך על תעלה רחבה יותר מזאת שאני השתמשתי בה, ואולי אפילו כדאי 2 תעלות במקביל.
לגבי כבל החשמל - אם מדובר בתעלה רחבת ידיים כמו התעלה במאמר של זיו, אז אפשר להעביר כבל מהסוג הזה. לא צופה בעיות עם זה.
יהיו כאלה שיגידו שעלולות להיות הפרעות אלקטרומגנטיות שיפגמו באיכות, אבל לעניות דעתי זה זניח.
אם מדובר בסביבה יותר צפופה, עדיף להעביר בנפרד....