ערוץ הספורט מפתיע לטובה עם גילוי נאות
-
pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 424
כרגע משודר בערוץ ספורט 5 HD משחק ידידות של נבחרת ישראל בכדורגל. בתחילת המשחק היה רשום בתחתית המסך: "המשחק משודר בהמרה לאיכות HD". אני צופה בהרבה משדרי ספורט וזו הפעם הראשונה שראיתי כזה דבר. המשחק מצולם ע"י ההונגרים, כך שלערוץ הספורט אין שליטה על איכות הצילום.
ערוץ הספורט שידר בעבר כמה משחקים בערוצי ה-HD כשברור שהם לא היו כאלה, כך שהשינוי הזה בהחלט ראוי לציון. רק שימשיכו ככה
עריכה: אני לוקח חזרה את המחמאות שלי לערוץ הספורט - פרטים בהמשך השרשור
ערוץ הספורט שידר בעבר כמה משחקים בערוצי ה-HD כשברור שהם לא היו כאלה, כך שהשינוי הזה בהחלט ראוי לציון. רק שימשיכו ככה
עריכה: אני לוקח חזרה את המחמאות שלי לערוץ הספורט - פרטים בהמשך השרשור
נערך לאחרונה על ידי pop_87 ב 16/08/2012 1:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
מעניין. גם אני צפיתי במשחק עם חבר, בספורט 5 - לראשונה מזה זמן רב (יש לי עידן+ בבית)
יש לי שאלה לחברי הפורום, אנא סלחו לי אם מדובר בשאלה שתשובתה "ידועה לכולם" - אני באמת לא צופה בספורט 5:
שמתי לב שבמהלך המשחק שודרו פרסומות - SLOT בתחתית המסך (תפס כ-1/3 מסך) עם פרסומות! כמו בשידור בערוץ 2 או 10! בספורט 5 מותרות פרסומות? הייתי בטוח שבכבלים/לווין אין פרסומות. זה פשוט הרגיש לי מוזר מאוד.
אשמח אם מישהו ישפוך אור על הסוגיה..
בתודה!
עמוס.
יש לי שאלה לחברי הפורום, אנא סלחו לי אם מדובר בשאלה שתשובתה "ידועה לכולם" - אני באמת לא צופה בספורט 5:
שמתי לב שבמהלך המשחק שודרו פרסומות - SLOT בתחתית המסך (תפס כ-1/3 מסך) עם פרסומות! כמו בשידור בערוץ 2 או 10! בספורט 5 מותרות פרסומות? הייתי בטוח שבכבלים/לווין אין פרסומות. זה פשוט הרגיש לי מוזר מאוד.
אשמח אם מישהו ישפוך אור על הסוגיה..
בתודה!
עמוס.
-
pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

רק בערוצי הספורט יש פרסומות, וגם זה בכמות קטנה (לא יותר מפעם-פעמיים במשחק וכמה תשדירים על מסך מלא לפניו).
ברוב המדינות בחו"ל מקובל שיש פרסומות בכל ערוצי הכבלים, וזה טוב ללקוח כי זה מזיל עלויות. פה לא נותנים לזה לקרות בגלל לחץ של הערוצים המסחריים שלא רוצים לאבד מפרסמים לטובת ערוצים אחרים
ברוב המדינות בחו"ל מקובל שיש פרסומות בכל ערוצי הכבלים, וזה טוב ללקוח כי זה מזיל עלויות. פה לא נותנים לזה לקרות בגלל לחץ של הערוצים המסחריים שלא רוצים לאבד מפרסמים לטובת ערוצים אחרים
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
המצחיק שמפרשנות שלך,אתה רומז שלהונגרים אין יכולת שידור איכותי,ו-5HD שידוע בתור איכות שידור מדהים,הרגישו צורך להתנצל,ולנסות לעשות אפסקייל,כדי לשפר קצתpop_87 כתב:כרגע משודר בערוץ ספורט 5 HD משחק ידידות של נבחרת ישראל בכדורגל. בתחילת המשחק היה רשום בתחתית המסך: "המשחק משודר בהמרה לאיכות HD". אני צופה בהרבה משדרי ספורט וזו הפעם הראשונה שראיתי כזה דבר. המשחק מצולם ע"י ההונגרים, כך שלערוץ הספורט אין שליטה על איכות הצילום.
ערוץ הספורט שידר בעבר כמה משחקים בערוצי ה-HD כשברור שהם לא היו כאלה, כך שהשינוי הזה בהחלט ראוי לציון. רק שימשיכו ככה...
אז בוא אספר לך סוד.....המשחק צולם ושודר ב-HD אצל ההונגרים,ראיתי רק את הדקות האחרונות,אם יהיה שידור חוזר,אעלה הקלטה,כי לא התעמקתי באיכות צילום,זיפזתי כי לא מעיניין אותי כדורגל ישראלי (....יש כזה דבר ??),גם ההונגרים לא מציא..
אבל בוא אני אוסיף לך קצת עובדות.הונגריה הייתה בין 8 מדינות יחידות ששידרו את האולימפיאדה ב-3D.
שידור ממלכתי ב-HD חינם זה כבר מובן מעליו.המדינה בחצי פשיטת רגל,אבל עשתה מהפך שלם השידור HD הממלכתי,יש להם 3 ערוצים כאלו.אני קולט אותם דרך לווין,דרך חבילה מוצפנת.......ונחש מה קרה בזמן שידור האולימפיאדה....הסירו את ההצפנה,כי זה שידור ממלכתי,וכל אחד יוכל להנות מ-HD משובח שהבריטים ארגנו לנו,רק הערוץ 3D היה מוצפן (....מזכיר לך ויכוח על מה שעשה ערוץ 1 בארצנו המתקדם
אני ראיתי את האולימפיאדה דרך 12 ערוצים HD של האיטלקים ו-2 של ההונגרים,ויכול להגיד לך שהאיכות אצל ההונגרים לא נפל מאיטלקים שידועים באיכות שידור משובך (לא כמו פעם,אבל עדיין).
בקיצור תמשיך להאמין ללוקשים של 5HD,בטח התקמצנו על שידור ,קיבלו מחיר זול יותר על שידור SD......אתה אכלתה את זה
עד כמה שמפתיע,השידור HD הכי איכותי בארצנו בוצע ע"י ערוץ 1 ב-HD
-
pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

או-אה, טוב לדעת... אז אני לוקח כמובן חזרה את כל מה שכתבתי על ערוץ הספורט, כנראה שהם באמת חסכו כסף על חשבוננו.
רק הערה לגבי ערוץ 1 - הם שידרו את משחק הכדורסל מול מונטנגרו היום באיכות מאוד נמוכה בערוץ ה-HD, אפילו אפסקייל הם לא עשו, אז בוא לא ניתן להם יותר מדי קרדיט
רק הערה לגבי ערוץ 1 - הם שידרו את משחק הכדורסל מול מונטנגרו היום באיכות מאוד נמוכה בערוץ ה-HD, אפילו אפסקייל הם לא עשו, אז בוא לא ניתן להם יותר מדי קרדיט
- ocsi
-
- חבר ותיק

הקרדיט מגיע על איכות שידור של המונדיאל......לא גורף,לכן כתבתי "בוצע"
נ.ב בעצם הקרדיט מגיע על זה שלקחו FEED איכותי (שיגרה בחו"ל) ופשוט שידרו AS IS,בלי לדחוס לו את הצורה...
נ.ב בעצם הקרדיט מגיע על זה שלקחו FEED איכותי (שיגרה בחו"ל) ופשוט שידרו AS IS,בלי לדחוס לו את הצורה...
- shaico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
את טקס הסיום ראיתי בסקאי איטליה, באיכות תמונה מרהיבה, ואיכות סאונד שגרמה לי להרגיש כאילו אני באצטדיון.ocsi כתב: אני ראיתי את האולימפיאדה דרך 12 ערוצים HD של האיטלקים ו-2 של ההונגרים,ויכול להגיד לך שהאיכות אצל ההונגרים לא נפל מאיטלקים שידועים באיכות שידור משובך (לא כמו פעם,אבל עדיין)....
אגב, איך נקראת החבילה ההונגרית ? באיזה לווין אתה קולט אותם ?
- ocsi
-
- חבר ותיק

- shaico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
ocsi,
חזק אתה. תודה.
חזק אתה. תודה.