קודם כל תתחדש - ואשריך. אני רואה שלא כל-כך זכית לתשומת לב. באופן אישי, אני חסיד נלהב של Ortofon. כבר המון שנים. יש להם ראשים מדהימים. דווקא ה-Ortofon 2M Red לדעתי הוא לא אחד הבולטים. הוא לא רע בכלל, entry level נחמד מאוד.
אני כבר ציינתי כאן לא מזמן שנורא מפתיעה אותי הפופולאריות של SHURE ושל Audio Technica בישראל משום שאין לזה אח ורע בעולם ולדעתי אין לה כל הצדקה. אתה מבין בודאי שאני חסיד הרבה פחות נלהב. לפני שנה רציתי לגוון קצת ורכשתי Stanton 681EEE במקום ה-OM-20 וה-OM-30 של Ortofon שהייתי רגיל אליהם מקודם - והופתעתי לטובה - בערך כמו שאתה מופתע עכשיו.
באופן פרדוקסאלי, ה-SHURE M97xE מאוד דומה במאפיינים ל-681EEE של Stanton ואמור להשמע די דומה. לכן - אני קצת מופתע מהתגובה שלך משום שמדובר בראש שאמור להשמע טוב יותר מה-2M Red. זה כמובן עניין של טעם אישי, אולי של סוג מוסיקה, אולי ציוד - אך באופן כללי אני די מבולבל מהאבחנה הזו.
בכל מקרה - נמאס לי להיות 'ראש קטן'. הראש הבא שלי הולך להיות מסדרת MC Rondo - ככל הנראה Bronze. אם הייתי חוסך את כל ההוצאות על הראשים הזניחים האלה - הייתי יכול כבר להרשות לעצמי שניים כאלה. הם לא זולים בכלל - אבל שווים כל גרוש והגיע הזמן להתמסד ולסגור כבר את הפינה הזו.