ראש ומחט של ortofon m2 red

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
onkyo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום רב

היום רכשתי ראש ומחט של חברת ortofon m2 red :D
חבל על הזמןןןן
איזה תענוג לשמוע עכשיו
איזה שיפור
עד היום היה לי ראש של audio technica a95e
לפניו היה לי Shure M97xE
מאד נהנתי איתם בשנתיים האחרונות. ( מהאודיו טכניקה יותר)אבל היום אחרי שהחלפתי פשוט מרגישים שינוי עצום
המערכת שלי היא :
cd marantz 63mk2 ose
Amplifier nad 355bee
phono technics sl1200mk6
cambridge audio azur 640p[/b]

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #2 

קודם כל תתחדש - ואשריך. אני רואה שלא כל-כך זכית לתשומת לב. באופן אישי, אני חסיד נלהב של Ortofon. כבר המון שנים. יש להם ראשים מדהימים. דווקא ה-Ortofon 2M Red לדעתי הוא לא אחד הבולטים. הוא לא רע בכלל, entry level נחמד מאוד.

אני כבר ציינתי כאן לא מזמן שנורא מפתיעה אותי הפופולאריות של SHURE ושל Audio Technica בישראל משום שאין לזה אח ורע בעולם ולדעתי אין לה כל הצדקה. אתה מבין בודאי שאני חסיד הרבה פחות נלהב. לפני שנה רציתי לגוון קצת ורכשתי Stanton 681EEE במקום ה-OM-20 וה-OM-30 של Ortofon שהייתי רגיל אליהם מקודם - והופתעתי לטובה - בערך כמו שאתה מופתע עכשיו.

באופן פרדוקסאלי, ה-SHURE M97xE מאוד דומה במאפיינים ל-681EEE של Stanton ואמור להשמע די דומה. לכן - אני קצת מופתע מהתגובה שלך משום שמדובר בראש שאמור להשמע טוב יותר מה-2M Red. זה כמובן עניין של טעם אישי, אולי של סוג מוסיקה, אולי ציוד - אך באופן כללי אני די מבולבל מהאבחנה הזו.

בכל מקרה - נמאס לי להיות 'ראש קטן'. הראש הבא שלי הולך להיות מסדרת MC Rondo - ככל הנראה Bronze. אם הייתי חוסך את כל ההוצאות על הראשים הזניחים האלה - הייתי יכול כבר להרשות לעצמי שניים כאלה. הם לא זולים בכלל - אבל שווים כל גרוש והגיע הזמן להתמסד ולסגור כבר את הפינה הזו. :wink:

BennyO
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
נתן תודות: 487 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #3 

אני משתמש בראש הכי entry level שיש - ortofon 5E האם החלפת ראש יכולה להניב שיפור ממש משמעותי בסאונד?
Rust never sleeps

mr_dish
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 735
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

בגדול? מאד...אבל זה תלוי בפטיפון ובמצב בתקליטים, אחרי מחרשות העבר שחרשון.

יש לי תקלטיית עבר די עשירה הארוזה בקופסאות קרטון, כעת יש לי חשק לחדש ולשפץ את הפלטה שלי (AR ישן ומעולה) ואת ה-SME 3008 התאמתי לו.
אני משתמש בסטנטון 981S.

BennyO
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
נתן תודות: 487 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #5 

הפטיפון הוא Thorens TD160 MKII
במצב מצוין - הזרוע המקורית מ-Carbon אני חושב

טוב, אוסיף ראש ל-Wish list המתארכת שלי...
Rust never sleeps

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”