דיווח: האם מיקרוסופט תמכור את הטאבלט Surface ב-200 דולר בלבד?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא רק שזאת לא תהייה התחלה טובה , אלה זה יציג שכבר מהרגע הראשון למיקרוסופט אין ביטחון במוצר שלך , בכל מקרה אם היה מדובר במכשיר 7״ זה היה עוד יכול להיות הגיוני , אבל שום חברה גדולה לא תמכור טאבלט 10.1 מתקדם ואיכותי במחיר נמוך כל כך ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם היא עושה את זה אז היא נכשלה במטרה שלה , גוגל מרשה לעצמה לחלק את אנדרואיד בחינם ולמכור מכשירים ברווח אפסי כי בכל מקרה הרווח שלה מגיעה מהחשיפה של אנדרואיד לשירותים של גוגל , זה לא המצב במיקרוסופט ככה שהיא כן צריכה להרוויח מהחומרה לצד שאר השירותים שנגישים למשתמש עם על ידי מערכת ההפעלה ..
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 15/08/2012 15:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
אני לא חושב שזה יציג את זה כחוסר בטחון.
יותר כמהלך אגרסיבי להכנסת הטאבלטים לשוק עמוס במכשירים ומבוסס מערכות הפעלה אחרות.
זה גם מגובה בסיבה עסקית של ניצול המרקט של מייקרוסופט להכנסות ולרווחים, לפחות בהתחלה כנגיסה ברווחיות אפל וגוגל.
ביחד עם מליוני מפתחי .net ברחבי העולם שמחכים להזדמנות בשוק חדש שנפתח, זה יכול להוביל לצמיחה מאוד מהירה שלה.
כל מה שכתוב, הוא כמובן בערבון מוגבל - הכל בתנאי שהמוצר יהיה מוצלח.
יותר כמהלך אגרסיבי להכנסת הטאבלטים לשוק עמוס במכשירים ומבוסס מערכות הפעלה אחרות.
זה גם מגובה בסיבה עסקית של ניצול המרקט של מייקרוסופט להכנסות ולרווחים, לפחות בהתחלה כנגיסה ברווחיות אפל וגוגל.
ביחד עם מליוני מפתחי .net ברחבי העולם שמחכים להזדמנות בשוק חדש שנפתח, זה יכול להוביל לצמיחה מאוד מהירה שלה.
כל מה שכתוב, הוא כמובן בערבון מוגבל - הכל בתנאי שהמוצר יהיה מוצלח.
אם היא מוכרת את זה ב 200$ זה בלי ספק הולך שוב לשבור את השוק!אין לי פה בכלל ספק (אלא אם המכשיר יהיה עם בעיות).
מיקרוסופט חייבים להשיג נתח כלשהו מהשוק הזה בעקבות הפיגור הענק שלהם וזאת (לדעתי) הדרך היחידה לעשות את זה. אם זה יהיה המחיר אז כל הכבוד להם על המהלך (לי המחיר הזה נראה הזוי לגמרי).
IamEzio,
אין שום מניעה ויש הרבה הגיון בכך שמיקרוסופט תעתיק את המודל של גוגל בכל הנוגע לעשיית רווחים בעולם הזה (כסף יעשה לא מהמחומרה, אלא מהשירותים הנלווים)
מיקרוסופט חייבים להשיג נתח כלשהו מהשוק הזה בעקבות הפיגור הענק שלהם וזאת (לדעתי) הדרך היחידה לעשות את זה. אם זה יהיה המחיר אז כל הכבוד להם על המהלך (לי המחיר הזה נראה הזוי לגמרי).
IamEzio,
אין שום מניעה ויש הרבה הגיון בכך שמיקרוסופט תעתיק את המודל של גוגל בכל הנוגע לעשיית רווחים בעולם הזה (כסף יעשה לא מהמחומרה, אלא מהשירותים הנלווים)
200$ לטאבלט כזה נשמע לי הפסד משמעותי מאוד לחברה. זה לא עוד 5$ על כל מכשיר
יותר מזה - השאלה היא מה זה יגרום לשוק והאם יש להם תוכנית עתידית נכונה...? הרי לא הגיוני שאת המוצר הממשיך יתמחרו בכפול, הם יצטרכו לשמור על רמת המחירים הזו.
גם בשוק המסכים זה קרה, הורדות מחירים מהירות שהכניסו הרבה חברות לבעיות והפסדים בנסיון לשמור על אותה רמת מחירים.
מצד שני, זה אכן נראה שהחברות מתכנסות לרמת מחירים נמוכה עבור מוצרים פיזיים (נקסוס 7, קינדל פייר) בתור מקפצה לרווחים מהשירותים הנלווים, מייקרוסופט פשוט לקחה את זה עוד צעד(דרסטי) קדימה (אם השמועות נכונות).
גם בשוק המסכים זה קרה, הורדות מחירים מהירות שהכניסו הרבה חברות לבעיות והפסדים בנסיון לשמור על אותה רמת מחירים.
מצד שני, זה אכן נראה שהחברות מתכנסות לרמת מחירים נמוכה עבור מוצרים פיזיים (נקסוס 7, קינדל פייר) בתור מקפצה לרווחים מהשירותים הנלווים, מייקרוסופט פשוט לקחה את זה עוד צעד(דרסטי) קדימה (אם השמועות נכונות).
בזמנו HP הוציאו טאבלט עם מערכת הפעלה חדשה במחיר "נורמלי" וזה היה כישלון מטורף. יכול להיות שהם פוחדים להיות באותה סיטואצייה. תחשבו על כל המתכנתים שאומרים לעצמם למה לי לקנות מכשיר יקר אם אין לו משתמשים ובצד השני כל המשתמשים שאומרים לעצמן למה לי לקנות במחיר רגיל אם אני מקבל מוצר שהוא פחות בשל עם הרבה פחות אפליקציות מאשר המתחרים. רק המחיר יכול לשבור את המעגל הזה. אותה דוגמה של HP שכבר הודיעה שהטאבלט יורד מהמדפים ומפסיקים לייצר אותו היא מכרה אותן ב 99 דולר והמוצר נחטף בטירוף למרות שמראש כולם ידעו שהוא לא ייתמך ולא ייפתחו אותו ולכן גם לא יהיו לו אפליקציות. אני יודע שדובר על זה בזמנו שייפתחו לו גרסת אנדרויד אבל הרוב של המשתמשים הוא לא עד כדי כך טכנולוגי וסתם קנו לעצמם טאבט שיוכלו לגלוש ממנו ב 100 דולר אז אין ספקשהמחיר היה מכריע בזה שהצליחו להיפטר מהמוצר בכל המדפים במהירות מטורפת
לא מוכרים אותו ב- 200 דולר, אבל בתור אחד שיש לו את האייפד דור 3 ואת הסרפייס, אין מה להשוות, הסרפייס עולה עליו בכל מלבד רזולוצית המסך (אך הניגודיות טובה יותר בסרפייס).
סופסוף טבלט שניתן לעשות איתו משהו מעבר לגלישה און ליין.
סופסוף טבלט שניתן לעשות איתו משהו מעבר לגלישה און ליין.