Germaine GM127A = Schafhausen ML-555 ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
האם הגרמין לדעתכם זהה אחד לאחד לממיר עלום השם החדש שנחת בזאפ?
כמה פרטים על הממיר Schafhausen ML-555
הוא מייובא לארץ ע"י היבואן מ.ברוכים בניגוד לממיר הגרמין המייובא לארץ ע"י ד.ש.ש אלקטרוניקה ורדיו אלקטריק.
שני הממירים זהים אחד לאחד בחיצוניות למעט שבגרמין יש כפתור הדלקה יותר גדול ובצורה של חצי ובעוד באחר יש ממיר הדלקה מעט קטן יותר ובצורת עיגול שלם.
התוכנה לדעתי זהה אחד לאחד וגם החומרה, מקריאה בלבד בפורומים בחו"ל נתין לראות כי מדובר באחד ממוצרי המדבקה של הגרמין ככה שזה די הגיוני (תוכלו להעיף מבט בלינקים מפולין ששמתי בסיקור על הגרמין).
למה אני מעלה לכם שאלה זו?
כי יש כאן מספר משתמשים שטוען כי הוא לא מצליח למצוא את הגרמין למכירה... שנגמר מהמלאי?
המחיר שלו טיפה גבוה יותר אבל יש לכם עליו פה סיקור אבל מנגד יש מצב שיש לנו פה מוצר זהה לחלוטין רק עם שם אחר ובמחיר זול קצת יותר ובמלאי מיידי... את ההחלטה אתם תעשו אבל אם מישהו קונה אז בבקשה שיעלה פה סיקור ויעמוד על ההבדלים בין הגרמין לבין הממיר הזה אם יש כאלה בכלל.
לנוחיותכם אני מצ"ב מספר לינקים

הממיר עלום השם מתחיל במחירו ב-199 ש"ח בזאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... pageinfo=5
בעוד הגרמין מתחיל מ-239 ש"ח בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803244

זהו הכרטסת של אתר המכירות שהיבואן מ. ברוכים מפעיל ברשת: http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=2391
תוכלו לפנות אליהם ישירות בטלפון שמפורסם אצלהם באתר ואולי אף להזמין מהם ישירות, באתרם לא מצאתי מידע על הממיר אולי כי מדובר במוצר חדש שנכנס למלאי, שווה בדיקה...

זהו כתובת האינטרנט של היבואן ד.ש.ש אלקטרוניקה ששווה לבדוק אם רוצים אלמנט של הזמנת ממיר הגרמין מהם ישירות: http://www.2828.co.il/home-page.asp?c=15364

אשמח לשמוע הערות/הארות... תתחדשו מי שהולך להזמין יחידה ושוב למען כולנו שיעלה ביקורת מקיפה.

(Y)

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

דבר אחד שראיתי שיש הבדל, לפחות על הנייר, באתרים רשום של GERMAINE יש יציאת HDMI 1.2 ול Schafhausen רשום שיש יציאת HDMI 1.3.

עדכון נוסף, עשיתי היום עוד כמה טלפונים לעוד חנויות, לא נשאר במלאי את ה GERMAINE, התקשרתי ליבואן (ד.ש.ש) והם צריכים לחזור אלי עם תשובה.

לגבי ה Schafhausen ML-555, החנות שקרובה אלי ביותר זו החנות הזו:
http://www.electrophoto.co.il/Product.a ... ap&lang=he

אחרי העבודה אני כנראה אקפוץ לשם ואקנה.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

נשמח לשמוע רשמים כמו שאמרתי תשווה את מה שאתה מוצא או רוצה למצוא למול הסיקור שלי, סיכוי ענק שיש לנו כאן מוצר זהה לגמרי. בדבר יציאת ה-hdmi לא יודע אם יש הבדל פיזי בתמונה או בחומרה.. נצטרך לחכות לרשמים שלך. תודה :)

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תגידו, אתם עושים צחוק? כל הפורום הלך לקנות את הממיר הזה מהחנות באלנבי?
דיברתי איתם בבוקר, היה להם את הממיר, הגעתי אליהם אחרי העבודה באזור שעה 18:00 ולא נשאר להם כלום, המוכר אמר שהיה ביקוש גדול לממיר.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

חחחחחחחחחחחחחח חזק :lol: אז שמישהו כבר יתן רשמים על הממיר!!!! (~)

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

בקיצור, מישהו מכיר חנות במרכז הארץ שמוכרת את ה GERMAINE או את ה Schafhausen במחיר סביר?

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

שבת שלום,
טוב, אתמול, יום שישי, קניתי את ה Schafhausen בסחרוב 17 בראשון לציון:
http://digitalelectric.co.il/homesites/ ... pd_id=7173

קודם כל, המחיר באתר הוא 199 אבל כשהתקשרתי לברר, הנציג בצד השני אמר לי שאם אני מגיע עצמאית לקנות המחיר הוא 150 ש"ח, וזה אכן המחיר.
עושה רושם שהממיר הזה הוא אחד לאחד כמו ה Germaine. צילומי התפריטים שהעלה BENNY123 בסקירה שלו הם בדיוק אותם תפריטים, גם הטעות בתפריט שכתוב "צועדף" במקום "מועדף", הסיני שתרגם את זה בטח התבלבל. השלט הוא בדיוק אותו שלט, היציאות והכניסות מאחורה הן אותן יציאות וכניסות. אפשר גם לראות את צלעות הקירור על המעבד.

אני כמובן לא יכול לראות את דגם המעבד שבתוך ה CASE אבל על פניו עושה רושם שזה אותו ממיר.
עכשיו אתם יכולים ללכת לקנות אחרי שכולכם רצתם לחנות באלנבי וגמרתם מה STOCK את כל הממירים :)

ותודה ל BENNY123 על הסיקור המושקע:
http://www.hometheater.co.il/vt164289.% ... ine-GM127A

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

adidas1 סוף טוב הכל טוב, תתחדש ורק נחת :D
השגת אותו במחיר לריצפה.. 150 שקלים זה כלום עבור ממיר איכותי כזה.. הגרמין עלה לי בזמנו 250 ש"ח..
בקצב הזה אחליף את השם לסיקור שלי לסיקור של הגרמין פלוס המה שמו שקנית חח
אם התפריטים זהים וכל התפקוד דומה אז המעבד בפנים זהה אחד לאחד גם.
הממיר מציג לך שעון כשאתה במצב המתנה?
מציג לך MKV עם תמיכה בתרגום נלווה SRT?
איך היציבות והתגובה לפקודות?

(Y)

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

בוקר טוב BENNY,
כן, התפריטים זהים אחד לאחד כמו שכתבתי, גם טעויות הכתיב וגם שני המשחקים אלה אותם משחקים, "סודוקו" ו"אותלו" אם אני זוכר נכון?
כשהממיר במצב המתנה יש שעון בצג הדיגיטלי, ניסיתי בינתיים רק ניגון סרט MKV ללא תרגום, הסרט ב 1080P רץ מצוין ללא תקיעות, את הכתוביות אנסה יותר מאוחר.
לגבי יציבות ותגובה, מבחינת יציבות לא נתקלתי בבעיה כלשהי, זה הממיר הראשון שלי ככה שאין לי למה להשוות אבל לא היו לי בעיות של ריסטרטים או דברים דומים.
לגבי תגובה לפקודות, לפעמים קורה שיש DELAY מהרגע שאני לוחץ בשלט עד שהפקודה נראית על המסך, ז"א, לחצתי OK בשלט ע"מ לראות את הערוצים הזמינים, לחצתי "חץ למטה" כדי להעביר את הסמן לערוץ תחתון כלשהו, לפעמים קורה שאני לוחץ "חץ למטה" ורק אחרי DELAY קצר הסמן זז על המסך, אבל זוהי בעיה מינורית.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

תוכל להעיף מבט במידע על הגרסת תוכנה ולומר לי אם מה שאתה רואה שמה גם דומה למה שצלמתי פשוט מעניין אותי לדעת אם התוכנה בממיר שלך זהה או מתקדמת לתוכנה בגרמין

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

כן, אין בעיה, אני אגיע הביתה בערב ואעדכן.

עמירם1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #12 

הצלחתי אתמול להשיג Germaine - האחרון שהיה בחנות (חדש, לא משהו שפתחו והחזירו) - אבל גיליתי בעייה: הקביעה של יחס גובה-רוחב במסך (מה שהם קוראים בשם המוצלח "תצורת מראה") לא עושה כלום. בכל ארבע האפשרויות התמונה נמרחת לכל רוחב המסך, ואני לא ממש אוהב לראות את ג. יפית או את עודד בן עמי מרוחים לרוחב בצורה כזו. אני לא יכול לשנות את היחס בטלוויזיה עצמה כי היא לא מאפשרת שינוי יחס כאשר מקור האות הוא HDMI. בממירים אחרים זה לא קורה, האות ב-HDMI יוצא כפי שמוגדר בממיר (3:4 או 9:16). דיברתי עם היבואן ואין לו פיתרון, כך שאני נאלץ להחזיר את הממיר. חבל, חיפשתי בנרות ממיר קטן.

האם אני יכול להניח שהבעייה קיימת גם בשפהאוזן?

driver32
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #13 

שלום לכולם!
אני מחפש ממיר טוב וזול .
הבנתי שזה השניים שעלו לגמר :)
בני ,adidas1,
אחלה סקרים !!!
אך מה בסוף עם ממירים? הם זהים?
כי אם אפשר לקנות אותו דבר ב150 למה לקנות אותו ב-240?
שאילה נוספת:
בתיור של Germaine לא מופיע שהוא תומך בניגון של סרטים ו בתיאור של Schafhausen דפקה כן.
אז איזה קבצים הם מנגנים בפועל?
אודה מאוד על תשובתכם

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

אהלן עמירם1,
לגבי ה"תצורת מראה", האמת, כשחיברתי את הממיר ישר קבעתי לו 16:9 ולא בדקתי אופציות אחרות. בממיר של Schafhausen יש 4 אופציות:
1. AUTO
2. 4:3PS
3. 4:3LB
4. 16:9

האם זה כך גם אצלך? באמת כשניסיתי להעביר בין האופציות לא היה שום שינוי על המסך, עושה רושם שזה תמיד על 16:9. אז כן, בממיר ה Schafhausen עושה רושם שיש אותה בעיה, אלא אם יש איזו הגדרה שמשפיעה על כך ואני לא מודע אליה.

driver32,
לגבי אם הם זהים, לדעתי כן, לדעת BENNY123 שסיקר את ה GERMAINE התשובה היא לא. כמו שכתבתי ל BENNY123 למעלה, ניסיתי לנגן סרט 1080 ללא תרגום והתמונה הייתה מצויינת. לא ניסיתי קבצים אחרים או עם כתוביות (לזה אני משתמש במחשב נייד). אני די בטוח שכל מה שה GERMAINE מנגן גם ה Schafhausen מנגן.

driver32
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #15 

מה אני יגיד לכם? היום קניתי אותו וממש לא מתלהב ... רוב הקבצים שניסיתי לנגן בעזרתו הוא מנגן ,אך לא משמיע שום קול :(((
קליטה של ערוצים עומדת על 60 % ומושפעת מתזוזות של בן אדם בחדר:(((
הכי מעצבן זה שהסרטים בלי קול ! פורמט AVI.
מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי שישמע קול?
תודה מראש

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

driver32 הגבתי לך בשרשור שאתה פתחת, אין צורך בהודעות כפולות ולכן לא אגיב לך גם פה.

Idanvak
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שאלה לגבי ה Schafhausen ML-555

שליחה #17 

חברי הפורום שלום רב,
אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלה קצרה בנוגע לממיר Schafhausen ML-555.
אני מעוניין לרכוש אותו במידה והוא תומך בכתוביות בעברית.
אודה לכם אם תוכלו לתת תשובה.

עידן

sabresonic
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה #18 

הממיר תומך בכתוביות בעברית, אם כי גודל הפונט די קטן ולא לגמרי נוח

Idanvak
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #19 

תודה על תשובתך, זה מספיק טוב בשבילי.
אשמח גם לדעת אם הוא תומך ב AC3 ?

תודה.

sabresonic
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה #20 

למיטב נסיוני (והוא לא רב. יש לי סטרימר לצורך צפיה בקבצי מדיה), המכשיר תומך רק בסטריאו. הפרק של משפחה מודרנית שממנו הבאתי את התמונה להמחשת הכתוביות, הוא בקידוד דולבי AC3 ולא היה סאונד

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”