האם יש כאן מישהו שרכש גלאקסי 2 מ KSP

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #1 

שלום

אתמול קניתי משם אחד לאשתי.

בבית פתחתי את הקופסא והופתעתי לגלות שעל המסך לא הייתה מדבקת DEMO של סמסונג ושהסוללה לא הייתה ארוזה בצלופן. גם שאר הכבלים לא ארוזים בשום נילון, בניגוד למה שרואים בסרטון UNPACKING ביוטוב. במכשיר שלי שרכשתי היה מוגן עי מדבקה עם כיתוב של סמסונג שהיה צריך להסיר, והסוללה הייתה עטופה. התקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו שזה כך מגיע מהם. אגב בהפעלה ראשונית לא קיבלתי את האשף להגדרות חשבון גוגל. זה קצת נראה לי חשוד שהמכשיר היה בשימוש אצל לקוח..

יש כאן מישהו שרכש משם מכשיר? אגב הוא הגיע עם רום סטוק 4.0.3

היום חזרתי לחנות בסניף באר שבע, אבל לצערי שם לא הסכימו בשום אופן לפתוח לי מכשיר נוסף בכדי להוכיח שכך כולם ארוזים...

תודה

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

יש מצב ( אולי ) שהם שדרגו את המכשיר לגרסה חדשה יותר ולכן היה פתוח.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

תודה. אבל בדרך כלל משדרגים כמות גדולה של מכשירים במאין פס יצור. זה אומר שאמורים להשתמש בסוללה אחד טעונה מראש ואין סיבה להסיר את מדבקת מגן המסך המקורית כי ניתן לעבוד גם איתה.. מה קרה לנילונים של כבל האוזניות וה USB? דיי מוזר שפתחו אותו עד כדי כך

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

נשמע מוזר ,לאמא שלי קנו לפני כמה שבועות Galaxy S2 ממחסני חשמל ולא מיבוא של סאני ,הכל בקופסא היה מסודר ואטום וגם על המכשיר היתה מדבקה מקורית של סמסונג , הוא הגיעה עם ICS וPerfect Keyboard ככה שנשמע מוזר שאצלך זה המצב במכשיר חדש .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2433
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #5 

רכשתי לפני מספר ימים לבת שלי את הדגם הלבן(עם המכסים הנוספים summer edition )
הכל היה סגור וארוז ואפילו התעקשו לפתוח בנוכחותי כדי לודא
שהכל כמו שפורסם
זה משהו שנעשה עם כל מוצר שמכרו כשהייתי בחנות
והסבירו למישהו שיש להם מקרים שלקוחות טענו כשפתחו בבית המוצר היה שבור
כך שהם פותחים את המוצר לראשונה בפני הלקוח
זה היה בסניף אילת דרך אגב
אולי מכיוון שהלקוחות שם אינם מקומיים ברובם ועד שהם חוזרים
מאילת לפעמים המוצרים עוברים תלאות
מעניין איך בסניף אחר

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #6 

האמת שקניתי דיי הרבה דברים בKSP בסניף בבאר שבע, ועדיין לא נתקלתי במה שאתה אומר למרות ששמעתי על זה כמה פעמים , אבל תמיד המוצר שרכשתי היה סגור עם המדבקה של היצרן
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #7 

אין אפשרות להחזיר את המוצר?

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

טוב, אז לסיפור הזה יש סוף טוב. לאחר מאמצים רבים ושיחות ואיומים מול שירות הלקוחות, התקשרו מהסניף ובקשו שנגיע עם המכשיר והקבלות.. ללא שאלות רבות המכשיר הולחף בחדש. מתברר שהוא אכן היה משומש, אבל לפי המספר הסיריאלי ומעקב בתוכנת ה SAP של KSP, אין מדובר במכשיר שרשת KSP מכרה, ולמען ההגינות, הוכח לי מעל לכל ספק שרשת KSP לא אשמה בכך. היא פשוט קיבלה מהיבואן מכשיר משומש. האשם הוא היבואן בשם PSDS יזמות, אשר שלח להם מכשיר שלקח חזרה מחנות אחרת שהוא משווק לה.. (כמובן שיתכן שגם הוא לא אשם, וכי לא היה מודע ששלח מכשיר משומש). המכשיר המקורי שקבלתי היה ללא אף מדבקת הגנה לא מלפנים ולא מאחור ולא על המצלמה. החדש שהגיע היה ארוז הרמתית עם כל שקיות הצלופן.

בחנות אמרו שהם יבדקו את נסיבות המקרה מול היבואן אבל כהרגילם לא טרחו אפילו להתנצל... (כל עניין ההחלפה התנהל מול המחסנאי)

אז לסיכום: כרשת KSP אכן הוגנת, שכן לא היה כאן ניסיון לרמות ולמכור מכשיר משומש, אבל אין זה אומר כלום עליהם מבחינת שירות לקוחות.. השירות לצערי היה ונשאר גרוע... מאד חבל שהם לוקחים את הלקוחות שלהם כמובן מאליו... בכל מקרה, העיקר שזה הסתיים בטוב. אגב, לידיעתכם, למרות המחיר הנקוב באתר הרשת של KSP, לעיתים ניתן לקבל את המוצר במחיר זול יותר בסניפים מסויימים. לדוגמא, ה SGS2 בסניף דיסנגוב נמכר ב 2200 שח ולא 2385 ככתוב באתר. כדי לקבל את המחיר, אתה צריך להציג לפניהם הוכחה שהוא נמכר באותם התנאים במחיר הזה בחנות אחרת באותו האזור... לא תמיד זה עובד, לרוב הם ינסו לסתור את התענה שלך.. אבל יש מקרים שאין להם ברירה..

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #9 

שמח שיש סוף טוב, אבל המסקנה שלי שונה משלך.
ההפרדה שאתה עושה בין הגינות לשירות לקוחות היא מלאכותית.
העובדה היא שרק לאחר "מאמצים רבים ואיומים" הם הואילו לתת לך את מה שהגיע לך מההתחלה. זה לא הגון.
אולי הם לא מעורבים במקרה הראשוני (אי אפשר לדעת), אבל ברגע שמנפנפים אותך כשאתה דורש לקבל את מה ששילמת עליו, אז הגורם הראשוני נהפך ללא רלוונטי. אם היו מתקנים מייד אפשר היה להגיד שהייתה טעות ותוקנה. ברגע שלא מתקנים מייד, כל האחריות עליהם וחוסר ההגינות היא שלהם.
חוץ מזה, כתבת שאמרו לך שכך זה מגיע מהם. מתברר לפי סוף הסיפור שזה היה שקר.
משה

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

לטענת שירות הלקוחות, הם הוטעו עי המחסנאי של החנות. הם התקשרו לברר מדוע לתענתי קיבלתי מכשיר פתוח, והוא התעקש לומר להם שאין מדובר מבכשיר משומש, אלא במכשיר שנפתח עי היבואן לצורך בדיקה והתקנת רום בדיוק כמו שאר המכשירים.. ההסבר שלו סיפק את שירות הלקוחות והם אמרו לי שאין מה לעשות.. כל הרעש שיצרתי גרם להם לברר מחדש ולהכריח את המחסנאי לפתוח קופס של מכשיר אחר.. הוא אז גילה שאכן בשאר המכשירים האריזה תקינה ושונה מזו שקיבלתי.. בעקבות כך הוא התקשר אלי וביקש שאגיע לחנות.. שם הוא ניסה להוכיח ללי שעל פי הרישומים המכשיר הגיע מהיבואן לחנות ומשם נמכר לי... הוא תען שהייתה אי הבנה... שהוא לא חשב שמדובר במכשיר במצב כזה שאין ספק שהוא משומש.. בקיצור, גם הוא וגם שירות הלקוחות לא לקחו אחריות... אם לא הייתי מתעקש, הייתי נשאר עם מכשיר שיתכן וגם נפל לאסלה למשתמש הקודם והוחזר לחנות ומשם חזר ליבואן שבכוונה או בטעות שלח אותו ל KSP... אשתי הבטיחה שהיא צכצוב מכתב חריף ותשלח להנהלת KSP בדרישה לקבלת פיצוי על כל הסיפור... אני בספק אם זה יעבוד לה... מה שכן שמחתי מאד גלות שהמכשיר שנמכר לי היום לא נגוע ב BRICK BUG.. זה אומר שניתן להתקין עליו כל קרנל ללא חשש..

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #11 

נו, אתה מתאר פה מקרה ברור של חוסר הגינות של המערכת של KSP.
זה בכלל לא משנה אם במקרה גם שירות הלקוחות וגם המחסנאי דוברי אמת.
מערכת הגונה הייתה דבר ראשון בודקת את עצמה. מה שקרה פה זה שקודם כל ניסו לנפנף אותך, ורק בעקבות התעקשותך תוקן הדבר.
משה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #12 

הלקח הוא - בקניית סמארטפון, תמיד לבדוק במעמד הקנייה את האריזה והסחורה.
דבר נוסף - לוודא במעמד הקנייה גם דגם ספציפי, במקרה שבו יש גירסאות שונות בתדרים שונים (לא רלוונטי לגלקסי 2, אלא לסמארטפונים זולים יותר הבאים בגירסאות שונות של 850/2100 או 900/2100).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2433
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #13 

גם לגלקסי 2
יש דגם G
שהוא פחות חזק ועם רומים שונים - למרות שיש לו כבר JB

liqnit
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #14 

טוב שנגמר בצורה טובה
אני קניתי שם את ה S3 והמוכר התעקש לפתוח אותו בחנות מולי ולהראות לי כל חלק - כולל הפעלה שלו על מנת למנוע מקרה כזה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #15 

pixies כתב:הלקח הוא - בקניית סמארטפון, תמיד לבדוק במעמד הקנייה את האריזה והסחורה.
...
קצת בעייתי היום לפתוח במעמד הקנייה, סמארטפון או כל מכשיר אחר, כאשר חלק גדול מהרכישות מתבצעות באינטרנט או בטלפון.
יהיה מאוד חבל אם נצטרך לחזור לכך שכל רכישה דורשת שעות ונסיעה מיוחדת.
אם אין אמון בבית העסק, פשוט לא צריך לרכוש שם.
משה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #16 

אתה צודק, אם כי קנייה באינטרנט ("מכר מרחוק") נחשבת מוגנת יותר מאשר קנייה בחנות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #17 

pixies כתב:אתה צודק, אם כי קנייה באינטרנט ("מכר מרחוק") נחשבת מוגנת יותר מאשר קנייה בחנות.
...
היא לא מוגנת יותר, אבל גם ברור שהיא חסכונית הרבה יותר בזמן ומפנה המון זמן לצרכן. אל תחשוב על קנייה אחת בודדת, אלא על כלל הדברים שאתה רוכש.
אם כדי להבטיח את רכישתנו נצטרך לכתת רגליים לכל רכישה, אז זה יהיה עצוב מאוד. לכן זה נראה לי "פתרון" שהוא יותר הפסד מרווח.
למזלנו, המציאות היא לא שבאמת מסוכן לרכוש מרחוק, וזאת בתנאי שלא קונים סתם ממקום לא מוכר ולא מומלץ. דווקא ההיפך, חנויות מרוחקת (חוץ מחנויות קיקיוניות שלא מסתכלות קדימה) חייבות להקפיד שבעתיים על הנושא הזה, כי אירועים מסוג זה עלולות לפגוע בהן הרבה יותר.
הסיפור של השרשור הרי מדגים איך קנייה פיזית היא גם לא מוגנת. זה שיצא סוף טוב זה רק אחרי מאמצים, ויכל גם לצאת אחרת.
משה

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #18 

מנסיוני עדיף לעשות את הקניות מכר ממקום מאוד רחוק - כלומר מחוץ לישראל. מוכרים בחו"ל תמיד החליפו או החזירו כסף כשנתגלתה תקלה במוצר. בישראל הסיכוי להתקל ברמאות או בשירות גרוע גבוה לאין שיעור.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”