אני אנסה לשחזר את ההודעה מאתמול ואם מישהו מזהה את ההודעה וכבר ענה עליה, אני אשמח אם הוא יוכל לענות שוב. תודה.
----
ערב טוב,
אני לא חדש לפורומים פה, אני קורא פה דיי הרבה והגיע הזמן להודעתי הראשונה (בערך, עם זו שנמחקה זו כבר השנייה). אני אשמח אם המומחים פה יוכלו לעזור ולחוות את דעתם.
לאחרונה עברתי דירה והגעתי למסקנה שלדירה חדשה מגיעה גם מערכת בידור נורמלית ולא טלווזיה פצפונת (20 אינטש עם וותק של לפחות 7 שנים).
פרופיל הצפייה שלי קצת משקר כי קשה מאוד לראות סרטים בצורה איכותית עם טלווזיה קטנטנה. יותר גרוע זה שהיום יש לי רק feed אחד לטלווזיה ולראות סרט מצריך משחק עם החיבורים מאחורי הטלווזיה. לחבר מחשב לטלווזיה היה עוד יותר פרוייקט (בעיקר לצפייה בסרטים כי הרזולציה הייתה נוראית לעבודה אחרת).
פרופיל הצפייה היה עד כה:
60 אחוז טלווזיה (HOT).
30 אחוז DVD
10 אחוז חיבור למחשב (סרטים מהלפטופ)
הסלון הוא לא גדול - המרחק בין הספות למקום המשוער של הטלווזיה הוא בין 2.7 מ' (ספות צד) ל3.4 מ' (המרחק המקסימלי). אני חשבתי ללכת על טלווזיה של 32 אינטש (LCD) אבל כשהלכתי לחנות, דיי התאכזבתי מהגדול. נכון שזה יותר טוב מ20 אינטש, אבל עדיין קצת קטן מהמרחקים שאני הסתכלתי. כרגע אני חושב על 37 אינטש.
התמקדתי בעיקר בטלווזיות LCD (אני מתכוון להוסיף גם HTPC בעתיד והבנתי שלפלזמות יש בעיות צריבה ורזולוציה) - ראיתי פה שהטושיבה מאוד מומלצת אז התמקדתי בהן (WL66, WL56 והמוכר באחת החנויות דיבר על WL58 שלא הייתה בתצוגה).
פה נכנסת ההתלבטות שלי. דיברתי עם כמה אנשים והם אמרו שבגלל שאנחנו רואים הרבה טלווזיה בכבלים, אז אנחנו מאוד נתאכזב מהאיכות בLCD. מצד שני אני רוצה לחבר בעתיד HTPC ולכן בפלזמה יהיה סיכון של צריבה.
התקציב שלי הוא דיי גמיש - כשחשבתי על 32, אז התקציב היה בסביבות ה9. ל37 התקציב הוגדל לסביבות ה12-13.
אני אשמח לשמוע את דעתכם!
תודה רבה,
זהר