אנטנה אקטיבית QUE בחיבור לsamsung smart tv 6400
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
לא הצלחתי למצוא באינטרנט את ה-SPEC של הממיר המובנה של הטלוויזיה שלך. אנא וודא שהוא אכן תומך ב-MPEG-4 (ולא רק ב-MPEG-2). - צריך להיות כתוב ב-MANUAL שמגיע עם הטלוויזיה.Yuden404 כתב:samsung ua40d6400
והאנטנה היא של que דגם paq 100
יש לציין שאני ביחידת דיור שהיא סוג של קומת 1-
אבל ניסיתי גם להציב על החלון את האנטנה......
שנית, אמרת בעצמך - סוג של קומה 1- (אני מניח שההחלונות הם בקו התקרה..) - מאוד בעייתי לקליטה. אני ממליץ שתתחבר לאנטנה על גג הבית (אם קיימת - סיכוי טוב שכן). שים לב! ייתכן שתצטרך לבצע כיוונים באנטנה.
בהצלחה!
לא כתוב בחוברת ההדרכה לטלויזיה כלום על הממיר הפנימי. רק שהוא קיים...
אין לי אנטנה מעל הבית. הבית מעלי מחובר להוט.
אני דירת סמך. לא רוצה ולא צריך לשלם להוט 90 שקל עבור ערוצי בלאי.
אני מחובר לנטפליקס ויש לי סטרימר... צריך רק ערוץ 2 בשביל חדשות ובשביל מאסטר שף.
קיצר עידן + לא תקף עבורי?
קיצר עידן + לא תקף עבורי?
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

שלום,Yuden404 כתב:לא כתוב בחוברת ההדרכה לטלויזיה כלום על הממיר הפנימי. רק שהוא קיים...
קיצר עידן + לא תקף עבורי?...
ראשית - אנא בדוק מול החנות או היבואן שהממיר של הטלוויזיה שרכשת תומך בשידורי עידן+ בפורמט MPEG4 ו-ACC+ v2.
אני מדגיש - זהו תנאי מקדים, לפני שאתה מבצע את כל ההמלצות בהמשך ההודעה!
שנית - זה שהבית מחובר להוט, זה לא אומר שאין לו אנטנה על הגג. מהיכרות אישית, להמון בתים בכרמיאל יש אנטנה על הגג - צא החוצה, ותסתכל למעלה.
במקרה ויש אנטנה, קרוב לוודאי שתמצא באנטנה שני אלמנטים: אלמנט אחד לכיוון תפן (ערוץ 2) ואלמנט אחד לכיוון מרכז העיר כרמיאל - בניין בזק (ערוץ 1). שתי האנטנות מהעידן האנלוגי כמובן. כל שתצטרך הוא להתחבר לאנטנה הזו (סביר להניח שעדיין יש כבל שיורד מהגג לקופסת תקשורת כלשהי),
יכול להיות שתצטרך לבצע שינוי קטן - אם כי לא בטוח. התדר של ערוץ 2 היה 29UHF מתפן, שזה בדיוק התדר של עידן+. מאוחר יותר התדר שונה ל-32UHF - יכול להיות שהחליפו את הפילטר, אבל לא בטוח! (במידה ולא קלטו באמצעות אנטנה בזמן השינוי, יכול להיות שהפילטר הקודם נשאר) - ואז לא תצטרך לעשות שינויים (אולי מלבד שינוי כיוון של האנטנה - במידה והקליטה לא תהיה מספיקה - אם כי אני מאמין שגם את זה לא).
בכל מקרה, תתחבר לאנטנה ומשם נדריך אותך.
במידה ואין אנטנה על הגג, ממליץ לך לבצע ניסוי קליטה במפלס הקרקע - בקש מבעל הבית שלך להכניס את הטלוויזיה שלך לבית שלו, לחברה לחשמל ולאנטנה שרכשת ולבצע בדיקה. במידה ותצליח לקלוט שידורים ברמה טובה, יהיה כדאי לך להעביר את האנטנה שלך החוצה מן החלון למפלס גבוה יותר (בגובה כ- 1מ' מהקרקע עצמה) במאפיינים דומים להצבת האנטנה בניסוי הקליטה שביצעת בבית של בעל הבית שלך. אם לא תצליח לקלוט שידורים מתוך הבית של בעל הבית שלך (בהנחה והציוד שלך תקין) - אתה בבעיה.
במקרה זה - ממליץ לך לפנות למוקד עידן+ להעביר להם את המידע על בעיות קליטה במיקומך. בפן הפרקטי יותר - ננסה לטקס עצות.
בינתיים, יש לך קצת שיעורי בית. עדכן אותנו.
בהצלחה!
תודה על ההדרכה.
אתקשר מחר ליבואן של סמסונג לבדוק את הממיר.
אמא שלי היא "בעל הבית" העליון. אני מכיר את הגג... אין אנטנה.
התקשרתי למוקד עידן +
אמרו שיחזרו אלי מהמחלקה הטכנית כבר לפני יומיים... וכמובן כמו כל שירות בארץ... לא חזרו.
אבדוק את האנטנה במקום אחר.
תודה.
אתקשר מחר ליבואן של סמסונג לבדוק את הממיר.
אמא שלי היא "בעל הבית" העליון. אני מכיר את הגג... אין אנטנה.
התקשרתי למוקד עידן +
אמרו שיחזרו אלי מהמחלקה הטכנית כבר לפני יומיים... וכמובן כמו כל שירות בארץ... לא חזרו.
אבדוק את האנטנה במקום אחר.
תודה.
מה זה לא צריך ממיר? כל טלויזיה דיגיטלית באשר היא תתמוך בעידן+?asaf23 כתב:מה אתה רוצה מעידן פלוס? צריך אנטנה חיצונית, בטח במיקום כמו שלך. תביא בעל מקצוע שיחבר אנטנה כמו שצריך והכל יהיה בסדר.
אגב אין דבר כזה ממיר פנימי. הטלוויזיה שלך דיגיטלית, לכן אין צורך בממיר....
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

לא "כל טלוויזיה דיגיטלית באשר היא", אבל בהחלט כל טלוויזיה דיגיטלית שיש בה טיונר (ולא רק כניסות וידאו/אודיו ישיר) וגם תומכת בפורמט השידור בארץ - MPEG4 + ACC+V2. (בהחלט ייתכן טלוויזיות שתומכות בפורמטים אחרים כמו MPEG2, יש לוודא זאת לפני הרכישה).dmitrys כתב:מה זה לא צריך ממיר? כל טלויזיה דיגיטלית באשר היא תתמוך בעידן+?asaf23 כתב:מה אתה רוצה מעידן פלוס? צריך אנטנה חיצונית, בטח במיקום כמו שלך. תביא בעל מקצוע שיחבר אנטנה כמו שצריך והכל יהיה בסדר.
אגב אין דבר כזה ממיר פנימי. הטלוויזיה שלך דיגיטלית, לכן אין צורך בממיר.......
אם תמשיל את זה לעידן האנלוגי, אז היו טלוויזיות אנלוגיות לא היו צריכות ממירים כדי לקלוט שידורי אנטנה, נכון? רוב הטלוויזיות שנמכרו בארץ תמכו בפורמט -PAL B/G (טרום עידן המולטיסיסטם) ולכן תחנות מלבנון ששידרו ב-SEACAM B/G נראו בשחור לבן (לא מדבר על METV כמובן).
נכון, צריך טיונר, ולא כל טלויזיה דיגיטלית כוללת טיונר מובנה. לכן מה שאסף אמר לא נכון.
לפותח השרשור, ua40d6400 כוללת טיונר שתומך בעידן+.
לי יש דגם פחות מתקדם, D5000, ועידן+ עובד טוב עם האנטנה הקטנה שהזמנתי באיביי באיזה 2 דולר.
לי יש דגם פחות מתקדם, D5000, ועידן+ עובד טוב עם האנטנה הקטנה שהזמנתי באיביי באיזה 2 דולר.
כל טלוויזיה דיגיטלית כוללת טיונר דיגיטלי,dmitrys כתב:נכון, צריך טיונר, ולא כל טלויזיה דיגיטלית כוללת טיונר מובנה. לכן מה שאסף אמר לא נכון.
לי יש דגם פחות מתקדם, D5000, ועידן+ עובד טוב עם האנטנה הקטנה שהזמנתי באיביי באיזה 2 דולר....
הישנות כוללות טיונר MPEG 2 בלבד.