סמארטפון לאישתי בטווח מחירים של כ 1300 ש"ח
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
שלום חברים.
אשתי החליטה שגם היא רוצה להצטרף למועדון. הקצבנו לכך כ 1300 שח בגסות. המוטורלה DEFY+ ירד מהפרק כי לדבריה הוא "מכוער". חשבתי על זה, אם יש לכם המלצה למכשיר טוב יותר בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... v-4122.php
אשתי החליטה שגם היא רוצה להצטרף למועדון. הקצבנו לכך כ 1300 שח בגסות. המוטורלה DEFY+ ירד מהפרק כי לדבריה הוא "מכוער". חשבתי על זה, אם יש לכם המלצה למכשיר טוב יותר בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... v-4122.php
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם היא רוצה משהו קטן יש גם את הRay החדש יותר..
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... y-3972.php
שנכנס לתקציב עד כמה שאני יודע .
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... y-3972.php
שנכנס לתקציב עד כמה שאני יודע .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
Huber
- חבר במועדון HT

להיפך, הגודל הזה קטן לה. לאימי יש את ה GALAXY Y שהינו בגדול דומה ולטענת אישתי הוא קטן מידיי.
מה דעתכם על זה?
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_w_i8150-4114.php
מה דעתכם על זה?
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_w_i8150-4114.php
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לאיזו רשת אתם מעוניינים להתחבר? חשוב לבדוק את התדרים של המכשיר אותו אתה קונה והתאמתם לאותה רשת.
ה-Neo V מצויין ובכלל לא גדול מדי - 3.7" ברזולוצייה טיפה יותר גבוהה מזו של הגלקסי S ו-S2 (כלומר קצת יותר פרטים במסך), ועיצוב מעודן ולא "גס" כמו ה-Defy. לאשתי יש אותו והיא מרוצה מאוד.
ה-Ray גם כן מצויין - אותה רזולוצייה (כלומר אותה כמות פרטים) כמו ל-Neo V ומסך טיפה קטן יותר (3.3").
כלומר, בתקציב הזה שני הדגמים האלה יתנו לך את התמורה הכי טובה לדעתי. בדוכן של היבואן הרשמי הנמצא בשקם אלקטריק בקניון איילון אתה יכול להתרשם מהדגמים השונים ואף לרכוש שם אחד. לך לשם עם אשתך ותבחרו ביחד...
לגבי התאמה לרשת - מה שהיבואן הרשמי מוכר (סיומת a לדגם, תדרי דור שלישי 850/2100) מתאים באופן מלא לכל הרשתות בארץ חוץ מאורנג', 012 מובייל ו-YouPhone, שבהן מומלץ לקנות את הדגם עם סיומת i לדגם (תדרי דור שלישי 900/2100)
ה-Neo V מצויין ובכלל לא גדול מדי - 3.7" ברזולוצייה טיפה יותר גבוהה מזו של הגלקסי S ו-S2 (כלומר קצת יותר פרטים במסך), ועיצוב מעודן ולא "גס" כמו ה-Defy. לאשתי יש אותו והיא מרוצה מאוד.
ה-Ray גם כן מצויין - אותה רזולוצייה (כלומר אותה כמות פרטים) כמו ל-Neo V ומסך טיפה קטן יותר (3.3").
כלומר, בתקציב הזה שני הדגמים האלה יתנו לך את התמורה הכי טובה לדעתי. בדוכן של היבואן הרשמי הנמצא בשקם אלקטריק בקניון איילון אתה יכול להתרשם מהדגמים השונים ואף לרכוש שם אחד. לך לשם עם אשתך ותבחרו ביחד...
לגבי התאמה לרשת - מה שהיבואן הרשמי מוכר (סיומת a לדגם, תדרי דור שלישי 850/2100) מתאים באופן מלא לכל הרשתות בארץ חוץ מאורנג', 012 מובייל ו-YouPhone, שבהן מומלץ לקנות את הדגם עם סיומת i לדגם (תדרי דור שלישי 900/2100)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Huber
- חבר במועדון HT

כפי שציינתי, 3.3" קטן מידיי. אני מחובר לגולן טלקום, המכשיר מתאים?
וברי - ההבדל בין 1300 ל 200 (לא שראיתי אותו בפחות מ 2200) הוא לא "קטן" בשום צורה ואופן.
וברי - ההבדל בין 1300 ל 200 (לא שראיתי אותו בפחות מ 2200) הוא לא "קטן" בשום צורה ואופן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ברי צודק. אם יש אפשרות למתוח טיפה את התקציב, גלקסי S2 זוהי רכישה מעולה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Huber, מה שהיבואן הרשמי מוכר (סיומת a) יתאים באופן מלא לגולן טלקום.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מ 1300 ל 2000 (2200 הכי זול שראיתי) זה לא טיפה מבחינתנוpixies כתב:ברי צודק. אם יש אפשרות למתוח טיפה את התקציב, גלקסי S2 זוהי רכישה מעולה!...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני כנראה רוכש את זה כנראה מפה בעיקר בגלל שהם כבר מתקינים רום מבוסס 4.0.3 ולי אין את הזמן או הסבלנות להתעסק עם זה לבד:pixies כתב:Huber, מה שהיבואן הרשמי מוכר (סיומת a) יתאים באופן מלא לגולן טלקום....
http://www.gadget-mobile.co.il/Product. ... ap&lang=he
אני אברר איתם לפני נרכישה שזה הדגם המתאים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ד"א, אפא ראיתם גלקסי 2 ב 2000 ש"ח?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם הם מוכרים את הדגם עם סיומת i ויגידו לך שזה מתאים לגולן טלקום, אל תאמין להם. קנה רק דגם עם סיומת a.Huber כתב:אני כנראה רוכש את זה כנראה מפה בעיקר בגלל שהם כבר מתקינים רום מבוסס 4.0.3 ולי אין את הזמן או הסבלנות להתעסק עם זה לבד:pixies כתב:Huber, מה שהיבואן הרשמי מוכר (סיומת a) יתאים באופן מלא לגולן טלקום....
http://www.gadget-mobile.co.il/Product. ... ap&lang=he
אני אברר איתם לפני נרכישה שזה הדגם המתאים....
לעניות דעתי - קנה מהיבואן הרשמי של סוני אריקסון, כי הם ספציפית נותנים שירות מאוד טוב. הפרש המחירים של כ-100 ש"ח לא מצדיק לדעתי קנייה מיבואן מקבילי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הבעיה היא שאם ארכוש מהיבואן הרשמי ואשדרג לרום מבוסס 4, האחריות תפוג וגם ככה זה כבר לא ישנה היכן רכשתי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

על מה אתה מדבר?
ל-Neo V יש שדרוג רשמי של סוני אריקסון לאנדרואיד 4, ועם תמיכה מלאה בעברית, והוא לא פוגע בשום אחריות. להיפך, בחנות היבואן מעודדים לשדרג את המכשיר איך שרוכשים אותו.
השדרוג, אגב, מאוד פשוט. אתה מתקין את התוכנה הרשמית, מחבר כבל USB, וזהו. התוכנה עושה את כל מה שצריך.
ל-Neo V יש שדרוג רשמי של סוני אריקסון לאנדרואיד 4, ועם תמיכה מלאה בעברית, והוא לא פוגע בשום אחריות. להיפך, בחנות היבואן מעודדים לשדרג את המכשיר איך שרוכשים אותו.
השדרוג, אגב, מאוד פשוט. אתה מתקין את התוכנה הרשמית, מחבר כבל USB, וזהו. התוכנה עושה את כל מה שצריך.
-
Huber
- חבר במועדון HT

את זה לא ידעתי
אם כך ברור שארכוש משם, יום שישי אני אקפוץ לשקם אלקטריק וארכוש את המכשיר. רב תודות.
אם כך ברור שארכוש משם, יום שישי אני אקפוץ לשקם אלקטריק וארכוש את המכשיר. רב תודות.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
רכשתי לאשתי את הגלקסי וונדר - היא מאד מרוצה. סה"כ עובד יפה מאוד, גודל מושלם (גם של המסך), ביצועים טובים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Huber, תתחדש. ההמלצה שלי היא לשדרג את מערכת ההפעלה איך שאתה מגיע הביתה, לפני שאתה מתקין עליו אפליקציות כלשהן.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
גם אני הייתי הולך על גלקסי W. מכשיר טוב, אם ביצועים מספקים למי שאין דרישות גבוהותoris74 כתב:רכשתי לאשתי את הגלקסי וונדר - היא מאד מרוצה. סה"כ עובד יפה מאוד, גודל מושלם (גם של המסך), ביצועים טובים...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שימו לב שגלקסי W התומך בדור שלישי בתדרים 900/2100 (אני מאמין שזה מה שנמכר בחנויות הפרטיות) יתאים באופן מלא מבחינת קליטה רק לאורנג', 012 מובייל ו-YouPhone.
עבור שאר הרשתות, מומלץ לחפש דגם התומך בדור שלישי בתדרים 850/2100 (סיומת T במקרה של הוונדר, אין לי מושג אם מוכרים כזה בארץ במחיר סביר).
עבור שאר הרשתות, מומלץ לחפש דגם התומך בדור שלישי בתדרים 850/2100 (סיומת T במקרה של הוונדר, אין לי מושג אם מוכרים כזה בארץ במחיר סביר).