רוצה להתחדש בסטרימר לכבוד הדירה החדשה
אהלן,
עד היום הייתי עובד עם המחשב בשביל לראות סרטים בטלווזיה, אבל עקב מעבר דירה המחשב כבר לא בטווח שאפשר לחבר כבל...
אז הגיע הזמן להשתדרג במכשיר סטרימר.
הדרישות שלי הן די בסיסיות:
1) ניגון MKV כולל תרגום SRT
2) מקום להכניס HD פנימי 3.5
3) ממשק בעברית (כמובן שאם הוא יכול להוריד מידע על הסרט כמו תמונה וזה זה פלוס)
4) שהאישה תוכל להסתדר איתו בעצמה
ממה שראיתי בחיפוש זריז יש את ה- Dune Smart H1, איך הוא? לא מצאתי שום תמונות של הממשק שלו...
יש הצעות נוספות?
עד היום הייתי עובד עם המחשב בשביל לראות סרטים בטלווזיה, אבל עקב מעבר דירה המחשב כבר לא בטווח שאפשר לחבר כבל...
אז הגיע הזמן להשתדרג במכשיר סטרימר.
הדרישות שלי הן די בסיסיות:
1) ניגון MKV כולל תרגום SRT
2) מקום להכניס HD פנימי 3.5
3) ממשק בעברית (כמובן שאם הוא יכול להוריד מידע על הסרט כמו תמונה וזה זה פלוס)
4) שהאישה תוכל להסתדר איתו בעצמה
ממה שראיתי בחיפוש זריז יש את ה- Dune Smart H1, איך הוא? לא מצאתי שום תמונות של הממשק שלו...
יש הצעות נוספות?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
אם תוכל לוותר על הצורך ב- HDD פנימי ולהסתפק בחיצוני או בניגון מהרשת המקומית, גם הסטרימרים כגון Xtreamer, PopBox V8, כל אחד מדגמי Popcorn Hour ו- Dune יעשה את העבודה.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אם אתה הולך על כיוון של HD פנימי, חשוב שתדע כיצד כיצד אתה מעביר אליו את התוכן (רשת קוית/WIFI או העברה ידנית של הכונן).
לדעתי, מומלץ ללכת על סדרת smart של DUNE או S1 של TVIX. מכשירים נוחים לתפעול
פרט לכך, אתה די בקיא בתוכנת TVIXIE אז יהיה לך קל לבנות ג'וק-בוקס
לדעתי, מומלץ ללכת על סדרת smart של DUNE או S1 של TVIX. מכשירים נוחים לתפעול
פרט לכך, אתה די בקיא בתוכנת TVIXIE אז יהיה לך קל לבנות ג'וק-בוקס
האמת שאני לא משתמש היום בשום תוכנה 
כל פעם שהייתי צריך לסדר לכם את הסקריפט הורדתי את התוכנה מחדש רק בשביל זה... אני לא משתמש בשום Media Center משום סוג שהוא... (כמו שאומרים, הסנדלר הולך יחף)
שקלתי מאוד את ה- Dune Smart H1 כמו שכתבתי בהודעה הראשונה ושיש בו מקום לכונן קשיח 3.5, אבל לא מצאתי שום מידע עליו חוץ מהאתר הרשמי.
אני מתכנן להעביר את התכנים מהרשת (עוד לא ידוע אם בעזרת WIFI או בעזרת המתאם VOD הזה של יס (אני עוד צריך לבדוק איך הוא מבחינת מהירות))
אני גם מחפש משהו שאני לא צריך להתעסק עם בניה של Jukebox, זה אפילו Must-Have מבחינתי. (לא סתם פיתחתי את התוכנה להורדת תרגומים אוטומטית...)
אין לי בעיה לשבת פעם אחת ולסדר מה שצריך אבל אני לא רוצה שכל סרט שאני מוריד אני אצטרך להגדיר משהו או לסדר.
אני רוצה שברגע שאני מוריד את הסרט לתיקייה המתאימה הוא לבד יוסיף אותו לקטלוג ויוריד עבורו את המידע הדרוש. (לתרגום אני אדאג בעצמי)
*אם אני יגלה שאין סטרימר שעושה את זה לבד אולי אני אקנה אחד שתומך בNFO או משהו כזה ואכתוב תוכנה שמייצרת את זה לבד כמו התרגומים
כל פעם שהייתי צריך לסדר לכם את הסקריפט הורדתי את התוכנה מחדש רק בשביל זה... אני לא משתמש בשום Media Center משום סוג שהוא... (כמו שאומרים, הסנדלר הולך יחף)
שקלתי מאוד את ה- Dune Smart H1 כמו שכתבתי בהודעה הראשונה ושיש בו מקום לכונן קשיח 3.5, אבל לא מצאתי שום מידע עליו חוץ מהאתר הרשמי.
אני מתכנן להעביר את התכנים מהרשת (עוד לא ידוע אם בעזרת WIFI או בעזרת המתאם VOD הזה של יס (אני עוד צריך לבדוק איך הוא מבחינת מהירות))
אני גם מחפש משהו שאני לא צריך להתעסק עם בניה של Jukebox, זה אפילו Must-Have מבחינתי. (לא סתם פיתחתי את התוכנה להורדת תרגומים אוטומטית...)
אין לי בעיה לשבת פעם אחת ולסדר מה שצריך אבל אני לא רוצה שכל סרט שאני מוריד אני אצטרך להגדיר משהו או לסדר.
אני רוצה שברגע שאני מוריד את הסרט לתיקייה המתאימה הוא לבד יוסיף אותו לקטלוג ויוריד עבורו את המידע הדרוש. (לתרגום אני אדאג בעצמי)
*אם אני יגלה שאין סטרימר שעושה את זה לבד אולי אני אקנה אחד שתומך בNFO או משהו כזה ואכתוב תוכנה שמייצרת את זה לבד כמו התרגומים
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
רצ"ב סקירה עליו באתר, מעת זיו - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 45#1188145DeaglinG כתב: שקלתי מאוד את ה- Dune Smart H1 כמו שכתבתי בהודעה הראשונה ושיש בו מקום לכונן קשיח 3.5, אבל לא מצאתי שום מידע עליו חוץ מהאתר הרשמי....
כמו כן יש מבצע בסטריאו סטאר יחד עם SG ישראל (יבואני DUNE) שהוארכה בשבוע, עם מחירים טובים - http://www.hometheater.co.il/article3838
אם עדיין אין תשתית/ריצוף בבית אתה יכול לשקול למתוח צנרת לרשת (זה מה שעשיתי כשעברתי לבית חדש לפני כשנתיים). רשת קוית יותר אמינה.DeaglinG כתב: אני מתכנן להעביר את התכנים מהרשת (עוד לא ידוע אם בעזרת WIFI או בעזרת המתאם VOD הזה של יס (אני עוד צריך לבדוק איך הוא מבחינת מהירות))...
דווקה בנושא זה מכשירי NMT יותר פשוטים, כי הם עושים את הפעולה לבד, כל עוד המכשיר מחובר לאינטרנט. לא צריך תוכנות צד שלישי.DeaglinG כתב: אני גם מחפש משהו שאני לא צריך להתעסק עם בניה של Jukebox, זה אפילו Must-Have מבחינתי. (לא סתם פיתחתי את התוכנה להורדת תרגומים אוטומטית...)
אני רוצה שברגע שאני מוריד את הסרט לתיקייה המתאימה הוא לבד יוסיף אותו לקטלוג ויוריד עבורו את המידע הדרוש. (לתרגום אני אדאג בעצמי)...
בסופו של דבר, בהצלחה עם הבית החדש
ממליץ בחום על ה-Dune HD Smart D1, שהחליף אצלי את ה-Dune Base 3.0.
אני לא מכיר מישהו שרכש ולא מרוצה. ה-H1 הוא זהה רק ללא מסך.
גם ב-D1 אפשר לשים דיסק קשיח בקלות, פשוט אין מגירה נשלפת כמו ב-H1.
לדעתי מבחינת יציבות וביצועי רשת אין כמו Dune.
Batnun
.
אני לא מכיר מישהו שרכש ולא מרוצה. ה-H1 הוא זהה רק ללא מסך.
גם ב-D1 אפשר לשים דיסק קשיח בקלות, פשוט אין מגירה נשלפת כמו ב-H1.
לדעתי מבחינת יציבות וביצועי רשת אין כמו Dune.
Batnun
.