אוזניות איכותיות
שלום לכולם,
אני רוצה לרכוש אוזניות למוזיקה בעיקר, לשמיעה מהמחשב, אייפון וגם לניגון בגיטרה כאשר כולם ישנים ואי אפשר לעשות רעש.
אני רוצה אוזניות איכותיות, לא משהו ב-500 שקל מעפן יחסית.
שמעתי על האוזניות של DR. DRE שיש לו סדרה של אוזניות מעולות. אני יודע גם שלפיוניר יש אוזניות ממש טובות וכמובן של BOSE יש להם אוזניות NOISE CANCELLING בשם QUIETCOMFORT.
השאלה מה באמת עדיף?
ואם אוזניות אלחוטיות פחות טובות מאוזניות חוטיות?
ואם יש אלחוטיות גם איכותיות?
ובואו נשים את המחיר בצד, לצורך העניין אין לי בעיה לשים 2000 שקל ומעלה.
אני רוצה לרכוש אוזניות למוזיקה בעיקר, לשמיעה מהמחשב, אייפון וגם לניגון בגיטרה כאשר כולם ישנים ואי אפשר לעשות רעש.
אני רוצה אוזניות איכותיות, לא משהו ב-500 שקל מעפן יחסית.
שמעתי על האוזניות של DR. DRE שיש לו סדרה של אוזניות מעולות. אני יודע גם שלפיוניר יש אוזניות ממש טובות וכמובן של BOSE יש להם אוזניות NOISE CANCELLING בשם QUIETCOMFORT.
השאלה מה באמת עדיף?
ואם אוזניות אלחוטיות פחות טובות מאוזניות חוטיות?
ואם יש אלחוטיות גם איכותיות?
ובואו נשים את המחיר בצד, לצורך העניין אין לי בעיה לשים 2000 שקל ומעלה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לשימושים המגוונים הללו הייתי הולך בכלל על IN EAR ואפילו עם CUSTOM FIT.
הן גם ניידות, גם נותנות אטימה מצויינת מהסביבה וגם איכות סאונד טובה מאוד.
ל-DR.DRE יש באז יפה ואחלה שיווק, אבל יש לטעמי אלטרנטיבות טובות יותר (מבחינת איכות סאונד) במחיר הזה.
ה-NOISE CANCELLING של BOSE לא רלוונטיות לשמיעת מוסיקה כי ביטול רעשי רקע בודאות פוגע באיכות הסאונד. זה יעיל אולי למטוס או רכבת אבל לא כשאתה רוצה להאזין למוסיקה בצורה איכותית ואין לך רעשי רקע קשים.
הן גם ניידות, גם נותנות אטימה מצויינת מהסביבה וגם איכות סאונד טובה מאוד.
ל-DR.DRE יש באז יפה ואחלה שיווק, אבל יש לטעמי אלטרנטיבות טובות יותר (מבחינת איכות סאונד) במחיר הזה.
ה-NOISE CANCELLING של BOSE לא רלוונטיות לשמיעת מוסיקה כי ביטול רעשי רקע בודאות פוגע באיכות הסאונד. זה יעיל אולי למטוס או רכבת אבל לא כשאתה רוצה להאזין למוסיקה בצורה איכותית ואין לך רעשי רקע קשים.
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אין לי כ"כ ניסיון עם קDr Dre, אבל ATH-M50 נראות לי מאוד מתאימות לדרישות שלך:
עכבה נמוכה - מתאימות לאייפון, סגורות והצליל לא דולף - אפשר לשמוע בלילה בלי להפריע, נוחות ואיכותיות.
גם לא הרבה יותר יקר מ 500 ש"ח.
עכבה נמוכה - מתאימות לאייפון, סגורות והצליל לא דולף - אפשר לשמוע בלילה בלי להפריע, נוחות ואיכותיות.
גם לא הרבה יותר יקר מ 500 ש"ח.
אוקיי תודה רבה. עדיפות היא של BOSE ולא NOISE CANCELLING.
אבל מה עם פיוניר? הבנתי שגם להם יש אוזניות טובות?
מה עם אלחוטיות? לא פוגע בסאונד?
דרך אגב, למה IN EAR עדיף? הסאונד שלהם דווקא מכיוון שהם אוזניות קטנות יחסית הוא לא פחות טוב?
ומה זה CUSTOM FIT?
אבל מה עם פיוניר? הבנתי שגם להם יש אוזניות טובות?
מה עם אלחוטיות? לא פוגע בסאונד?
דרך אגב, למה IN EAR עדיף? הסאונד שלהם דווקא מכיוון שהם אוזניות קטנות יחסית הוא לא פחות טוב?
ומה זה CUSTOM FIT?
לא נראה לי שלא בוז ולא פיוניר מתחרות במגרש של איכות קול . הם חברות ידועות אבל לא בנושא אוזניותאוהד123 כתב: אוקיי תודה רבה. עדיפות היא של BOSE ולא NOISE CANCELLING.
אבל מה עם פיוניר? הבנתי שגם להם יש אוזניות טובות?...
IN EAR זה אוזניה שנכנסת לאוזן , וכך הבידוד החצוני שלה הוא טוב יחסית לאוזניות רגילות , מה שחשוב הוא שבגלל הדרייברים הקטנים , הם בד"כ לא בעייתיות בכלל להנעהאוהד123 כתב: דרך אגב, למה IN EAR עדיף? הסאונד שלהם דווקא מכיוון שהם אוזניות קטנות יחסית הוא לא פחות טוב?
ומה זה CUSTOM FIT?...
הcustom fit זה פשוט תהליך שנעשה ע"י חברה מסויימת , שמעתיקה את מבנה האוזן הפנימי שלך , וכך יוצרת אטימה יותר טובה ומכאן גם איכות סאונד יותר טובה באוזניות IN EAR
תחפש היה כאן שירשור על הנושא
כן רק קח בחשבון שהן צריכות הגברה... (אני מניח שהתייחסת לדגמים היקרים)
כמובן שהכל עניין של טעם...
לדעתי,
כדי לקנות אוזניות בסכומים של 2000 ש"ח אתה חייב להכיר את הטעם שלך ובכלל להכיר הרבה יותר לעומק את עולם האוזניות. זה לוקח זמן...
אם אתה רוצה בתור התחלה אוזניות איכותיות רב שימושיות שתוכל להינות מהן גם לאייפון וגם כמוניטוריות לגיטרה - תנסה לשמוע את האודיו טכניקה ATH-M50 שהומלצו לעיל. http://www.hometheater.co.il/article03496 - נערכה באתר סקירה מאוד מקיפה על האוזניות לפני מס' חודשים.
הן רמה מאוד גבוהה בקטגוריה-תקציב שלהן. תנסה לחפש מקום שאפשר לשמוע אותן.
מ-beats אין לך מה להתלהב אם אתה מחפש איכות.
כמובן שהכל עניין של טעם...
לדעתי,
כדי לקנות אוזניות בסכומים של 2000 ש"ח אתה חייב להכיר את הטעם שלך ובכלל להכיר הרבה יותר לעומק את עולם האוזניות. זה לוקח זמן...
אם אתה רוצה בתור התחלה אוזניות איכותיות רב שימושיות שתוכל להינות מהן גם לאייפון וגם כמוניטוריות לגיטרה - תנסה לשמוע את האודיו טכניקה ATH-M50 שהומלצו לעיל. http://www.hometheater.co.il/article03496 - נערכה באתר סקירה מאוד מקיפה על האוזניות לפני מס' חודשים.
הן רמה מאוד גבוהה בקטגוריה-תקציב שלהן. תנסה לחפש מקום שאפשר לשמוע אותן.
מ-beats אין לך מה להתלהב אם אתה מחפש איכות.
אוזניות אלחוטיות טובות יעלו לך הרבה יותר מחוטיות שמקבילות להן באיכותן.
גם המגוון שתמצא בשוק די מצומצם.
השאלה מה נחוץ לך יותר, ניידות או איכות?
שוב, אני ממליץ לך להתחיל בקטן...
מאוד קל להוציא סכומים גבוהים בתחום...
גם המגוון שתמצא בשוק די מצומצם.
השאלה מה נחוץ לך יותר, ניידות או איכות?
שוב, אני ממליץ לך להתחיל בקטן...
מאוד קל להוציא סכומים גבוהים בתחום...
סכומים גבוהים זה לא בעייתי, אני רוצה איכות.
ואם זה יהיה ביחד עם ניידות אז בכלל יהיה מצוין.
אני לא רוצה לקנות אוזניות ולהתחיל בקטן ואז עוד כמה זמן להמשיך בגדול. אני רוצה אוזניות שיהיו להרבה זמן ושאני לא אתבאס בעוד כמה חודשים
שאני אשמע משהו איכותי אחר וארצה אותו. אני מעדיף להשקיע עכשיו בגדול ושיהיה להרבה זמן.
ואם זה יהיה ביחד עם ניידות אז בכלל יהיה מצוין.
אני לא רוצה לקנות אוזניות ולהתחיל בקטן ואז עוד כמה זמן להמשיך בגדול. אני רוצה אוזניות שיהיו להרבה זמן ושאני לא אתבאס בעוד כמה חודשים
שאני אשמע משהו איכותי אחר וארצה אותו. אני מעדיף להשקיע עכשיו בגדול ושיהיה להרבה זמן.
אוהד123 כתב:אז אני אשגע אתכם עוד קצת,
מה עם אוזניות של GRADO? אני מבין שהיא חברה מוכרת וטובה, להסתמך על זה?...
על איזה דגם מדובר? באופן כללי הבמה שלהם יוצאת מן הכלל ביחס למחיר שלהם. בלי מקור והגברה יותר איכותיים אני לא חושב שיש טעם לקנות דגם יותר יקר מה80, קח בחשבון שמדובר באוזניות פתוחות ויש זליגת רעש, הבאס שלהם בינוני בהשוואה לאוזניות אחרות והם לא יתאימו לשימוש עם הגיטרה, לדעתי עם הגברה יותר מדי חזקה יגרם להם נזק בטווח הארוך והם לא ישמעו טוב (עיוותים, סאונד חד מדי). אם הייתה כותב שאתה שומע מוזיקה קלאסית, ווקלית וג'אז אז הייתי בהחלט ממליץ לך לשמוע את האוזניות של גראדו אבל בגלל שאתה מנגן בגיטרה אתה צריך ללכת בכיוון של אוזניות מקצועיות שיעמדו בכל משימה מבלי לעוות וישארו נאמנים למקור כמו ה240 שהמלצתי לך מקודם (המחיר היחסית זול שלהם ישאיר לך תקציב להגברה טובה ואתה תהנה מהם) או שאם אתה רוצה ללכת יותר בקטע של הפוזה אז הPRO של דר דריי יכולים להוות אופציה טובה אבל תיקח בחשבון שהם יקרות ודורשות הגברה טובה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בגדול, לא משנה כמה יקרה המערכת שלך או האוזניות שלך, תמיד יהיה לך לאן להתקדם.אוהד123 כתב: אני לא רוצה לקנות אוזניות ולהתחיל בקטן ואז עוד כמה זמן להמשיך בגדול. אני רוצה אוזניות שיהיו להרבה זמן ושאני לא אתבאס בעוד כמה חודשים שאני אשמע משהו איכותי אחר וארצה אותו. אני מעדיף להשקיע עכשיו בגדול ושיהיה להרבה זמן....
אני מאמין שכולם כאן יסכימו איתי...
אני חייב להביר לך את זה כדי שלא תתאכזב מתישהו בעתיד, גם אם תוציא עכשיו 2000 ש"ח על אוזניות (ולכן אני מאמין שאין סיבה להוצאה כזאת בתור התחלה).
ללמוד את הטעם שלך, ולהיחשף לסגנונות וסוגים שונים של סאונד + הידע שנלווה לכך זה עניין שכרוך בהרבה זמן...
שמתי לב שמדברים על מגברי אוזניות וכאלה, אני מבין שזה בגלל העכבה הגבוהה. השאלה היא האם אוזניות עם עכבה גבוהה שדורשת מגבר גם בהכרח אומר שהאוזניות יותר איכותיות או שאוזניות עם עכבה נמוכה ללא צורך במגבר עושות את העבודה באותה האיכות? כמובן במידה שאני מנגן בגיטרה, שומע מוזיקה מהאייפון או מהמחשב או במקרה הכי גרוע רואה סרט {שזה לא קורה הרבה עם אוזניות}, בעיקר גיטרה.