שלום לכולם,
אני כיום לקוח של בזק בטלפון הקווי והמחירים שלהם ממש יקרים אז חשבתי לעשות קו טלפון אצל נטויז'ן או בזק בינלאומי.
ספק האינטרנט שלי הוא 013 נטויז'ן.
יש לי 2 שאלות בקשר לקו הביתי:
האם אני להתחבר לקו הביתי של בזק בינלאומי אני צריך שהם יהיו גם הספק אינטרנט שלי או שזה לא מחייב?
ואיך מתבצעת ההתקנה של השקעים? (יש לי בבית 2 טלפון קויים, שקע אחד קרוב למודם ואחד קצת רחוק.)
וחוץ מזה אם מישהו מכיר תקלה בלתי נסבלת ב-VOB חוץ מהבעיית החשמל בזמן הפסקות החשמל בבקשה שיכתוב.
תודה רבה לכל העוזרים!
קו טלפון VOB
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני עם נטויז'ן והקו הביתי של 013, מאוד מרוצה.
בהתחלה היו קצת תקלות מוזרות (למשל חוסר תאימות של שיחה מזוהה שמגיעה מאורנג', או חוסר יכולת להשתמש במענה קולי שדורש בחירת אפשרויות - "הקש 1" וכו' לא עבד), אבל היום (טפו-טפו) הכל עובד מצוין.
אני לא יודע לגבי השאלה הראשונה, אבל לגבי השניה - הטכנאי שבא להתקין את קו הטלפון מחווט את השקעים מחדש, כך שהחיבור שיוצא מהקופסה של 013 ומתחבר לשקע מתחבר לתשתית של הבית כך שכל השקעים עובדים על הקו של 013.
חשוב לציין, שאם תרצה להחזיר את התשתית בבית לבזק (למשל אם מדובר בדירה שכורה), יהיה צורך בביקור טכנאי.
בהתחלה היו קצת תקלות מוזרות (למשל חוסר תאימות של שיחה מזוהה שמגיעה מאורנג', או חוסר יכולת להשתמש במענה קולי שדורש בחירת אפשרויות - "הקש 1" וכו' לא עבד), אבל היום (טפו-טפו) הכל עובד מצוין.
אני לא יודע לגבי השאלה הראשונה, אבל לגבי השניה - הטכנאי שבא להתקין את קו הטלפון מחווט את השקעים מחדש, כך שהחיבור שיוצא מהקופסה של 013 ומתחבר לשקע מתחבר לתשתית של הבית כך שכל השקעים עובדים על הקו של 013.
חשוב לציין, שאם תרצה להחזיר את התשתית בבית לבזק (למשל אם מדובר בדירה שכורה), יהיה צורך בביקור טכנאי.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
היה לי טלפון של נטויזון לחצי שנה,
לא הייתי בכלל מרוצה לא מהניתוקים לא מאיכות הקול וגם הוריד כ10% מעוצמות אינטרנט
במיוחד אפלוד (ידוע) עכשיו עם הוט הכל תקין
לא הייתי בכלל מרוצה לא מהניתוקים לא מאיכות הקול וגם הוריד כ10% מעוצמות אינטרנט
במיוחד אפלוד (ידוע) עכשיו עם הוט הכל תקין
And the meek shall inherit the earth
...