שוקל מעבר לעידן+, שמח להכוונה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
whoisgod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

היי,
אני לקוח של חברת יס בשנים האחרונות, ולאחרונה שמתי לב כי מעל 90% מהצפייה שלי בטלוויזיה הוא בערוצים 10 ו 22, שאר ה% מתחלק לערוץ הספורט והופ ילדות ישראלית לילדים, ועוד כמה ערוצים זניחים שאוכל לוותר עליהם.

יש לי ממיר yes max total אך כמעט ואינני משתמש בשירותי ה VOD או ה סטרימר ולכן אני שוקל ברצינות עזיבה ומעבר לעידן+, בשאר התכנים אוכל לצפות במחשב/סטרימר.

מכיוון שאני לא בקיא בנושא הדרישה הבסיסית שלי מהמכשיר היא צפייה באיכות HD (במידה וקיים), יכולת הקלטה ויכולת צפייה בתכנים על גבי USB.

האם צריך לקחת עוד פרמטרים בחשבון?
תודה והמשך יום טוב.
(f)

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

אין נכון להיום שידורי HD בעידן+, יכול להיות שיהיו בהמשך אז זה לא רלוונטי.
רוב הממירים המודרניים יודעים לנגן סרטים מ-USB.

תכלס מה שהכי חשוב זה איכות הקליטה באזור שלך ונראה לי שהאנטנה יותר חשובה מהממיר.

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

ההמלצה שלי היא לקנות ממיר לוויני פשוט [dreambox 500s] ממיר SD פשוט, ולבצע עליו התקנת עברית [פלאג-אין].
להתחיל להתסבך עם עידן+, יש קליטה אין קליטה. מחבר את הממיר, עושה סריקה ידנית. ויש לך 5 ערוצים קליטה טובה בלי הרבה שיבושים.

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

המלצה שלי לגשת לחנות קרובה שכונתי או לחילופין רשת גדולה ולקחת ממיר עידן + ואנטנה טובה ביתית.
נסה למצוא היכן הקליטה הכי טובה.
קלט ? מצוין ! לא מצליח לקלוט ? החזר הממיר לחנות וקנה לך ממיר לווין פרטי. יש עוד דגמים רבים נוספים, כולל topfield ואחרים. בדוק איכות תמונה והשווה מחירים.

amosii
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #5 

nimrodg כתב:ההמלצה שלי היא לקנות ממיר לוויני פשוט [dreambox 500s] ממיר SD פשוט, ולבצע עליו התקנת עברית [פלאג-אין].
להתחיל להתסבך עם עידן+, יש קליטה אין קליטה. מחבר את הממיר, עושה סריקה ידנית. ויש לך 5 ערוצים קליטה טובה בלי הרבה שיבושים.
...
נמרוד, אני חייב לחלוק עליך. פותח השרשור מבקש ערוץ לילדים, חינוכית 23 הינה הערוץ היחיד שעונה על כך והוא לא משודר בשידור לוויני פתוח בעמוס.

אני ממליץ לפותח השרשור לרכוש ממיר DTT (עידן+) מתאים לדרישותיך (ממירים רבים תומכים ביכולת הקלטה וצפייה באמצעות ממשק USB).
שים לב - יכול להיות שתצטרך להשקיע גם בקניית אנטנה, אך בכל מקרה מדובר בהוצאה חד פעמית.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”