מבקש המלצה לסטרימר עד 600 שח אשמח להמלצות
שלום לכל מכובדי
אני מבקש המצלה לסטרימר עד מחיר של 600 שח
חשוב לי שיתמוך בחיבור קווי של 1 ג'יגה להזרמת סרטי בלו ריי
כמובן תמיכה מלאה בכתוביות בעברית ווידיאו ב 1080P
לגבי שפת טפריט של הסטרימר העיקר שאהיה באנגלית
תודה והמשך ערב נעים
אני מבקש המצלה לסטרימר עד מחיר של 600 שח
חשוב לי שיתמוך בחיבור קווי של 1 ג'יגה להזרמת סרטי בלו ריי
כמובן תמיכה מלאה בכתוביות בעברית ווידיאו ב 1080P
לגבי שפת טפריט של הסטרימר העיקר שאהיה באנגלית
תודה והמשך ערב נעים
נראה לי שמחבר הסיכום קצת מבולבל... A300 זה מלך ישן שקיים כמה שנים???Itsik_G כתב:סיכום קצר
http://www.newsgeek.co.il/streamers-review/...
ממליץ בחום על הפופבוקס V8 ב-550 ש"ח ב-KSP. יש לי נסיון רב שנים עם סטרימרים שונים מחברות שונות
כולל האחים הבכירים של הסטרימר הזה ( דגמי A ו-C) ובמחיר הזה אין סטרימר שמתקרב אליו בכול מה שנוגע
לביצועים,ליציבות לג'וקבוקס מובנה,לשלט מואר מקשים וחברה פעילה שמטפלת בשדרוגים.
כולל האחים הבכירים של הסטרימר הזה ( דגמי A ו-C) ובמחיר הזה אין סטרימר שמתקרב אליו בכול מה שנוגע
לביצועים,ליציבות לג'וקבוקס מובנה,לשלט מואר מקשים וחברה פעילה שמטפלת בשדרוגים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
MrYair,
למה שלא תעיין בדביק? הוא מכיל ביקורות מקיפות על כל הסטרימרים הנפוצים כיום בארץ ואם תקרא, אתה גם תגלה כי כמעט כולם עונים לדרישות שלך.
מספר סטרימרים בולטים לפי סדר אקראי:
PopBox V8
Popcorn Hour A-210/C-200/A-300/C-300
BOXEE BOX
למה שלא תעיין בדביק? הוא מכיל ביקורות מקיפות על כל הסטרימרים הנפוצים כיום בארץ ואם תקרא, אתה גם תגלה כי כמעט כולם עונים לדרישות שלך.
מספר סטרימרים בולטים לפי סדר אקראי:
PopBox V8
Popcorn Hour A-210/C-200/A-300/C-300
BOXEE BOX
כל ההמלצות של ziv_r יענו לדרישות שלך - והרבה הרבה מעבר!
לי אישית יש כשבוע וחצי את ה-Popbox v8 ואני מרוצה ממנו עד הגג! השקעה ממש נבונה לדעתי ועושה עבודה כמו של השחקנים הגדולים יותר בתחום.
יש עברית בממשק, יש תמיכה מלאה בתרגומים בעברית.
"סוחב" 2 סרטי 1080p ברצף (הראשון Battleship ולאחריו Avatar) ופועל ללא בעיה או תקיעות - כך שלדעתי המדד הוא טוב בפן הזה.
קטן ונוח לשימוש, מתחמם מעט אך יחסית מקורר ביחס לאחרים (לא יצא לי להשתמש בהרבה, כך שאין לי איך למדוד מול הגדולים)
שוב,
סה"כ עושה את העבודה טוב מאוד.
אם אתה מחפש מכשיר "חכם" יותר מבחינת אינטרנט גלישה וכו' - לך על האופציות האחרות.
אם אתה מחפש סטרימר שיעשה את העבודה, ויתן לך אופציה של אינטרנט מהיר (אם כי לא הכי חלק בגלילה בתפריטים) אבל עדיין בסדר גמור ועובד בסטרימינג ובגלישה עצמה - קח את ה Popbox v8.
אני לא חושב שיש יותר מדיי מה לחשוב בנושא, תקרא סקירות תעשה פלוסים ומינוסים לדרישות שלך וכל בחירה שתעשה תהיה טובה! מה שמתאים לך יכול להיות שלא יתאים לחובב מושבע של קולנוע ביתי ולהפך..
לי אישית יש כשבוע וחצי את ה-Popbox v8 ואני מרוצה ממנו עד הגג! השקעה ממש נבונה לדעתי ועושה עבודה כמו של השחקנים הגדולים יותר בתחום.
יש עברית בממשק, יש תמיכה מלאה בתרגומים בעברית.
"סוחב" 2 סרטי 1080p ברצף (הראשון Battleship ולאחריו Avatar) ופועל ללא בעיה או תקיעות - כך שלדעתי המדד הוא טוב בפן הזה.
קטן ונוח לשימוש, מתחמם מעט אך יחסית מקורר ביחס לאחרים (לא יצא לי להשתמש בהרבה, כך שאין לי איך למדוד מול הגדולים)
שוב,
סה"כ עושה את העבודה טוב מאוד.
אם אתה מחפש מכשיר "חכם" יותר מבחינת אינטרנט גלישה וכו' - לך על האופציות האחרות.
אם אתה מחפש סטרימר שיעשה את העבודה, ויתן לך אופציה של אינטרנט מהיר (אם כי לא הכי חלק בגלילה בתפריטים) אבל עדיין בסדר גמור ועובד בסטרימינג ובגלישה עצמה - קח את ה Popbox v8.
אני לא חושב שיש יותר מדיי מה לחשוב בנושא, תקרא סקירות תעשה פלוסים ומינוסים לדרישות שלך וכל בחירה שתעשה תהיה טובה! מה שמתאים לך יכול להיות שלא יתאים לחובב מושבע של קולנוע ביתי ולהפך..