עזרה לגבי סטריפ של נורות לד - רכישה ופרטים
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
שלום חברים,
אני צריך לקנות סטריפ של נורות לד לכמה דברים שאני רוצה לבנות (אני צריך כ-10 מטר).
הבנתי שיש כל מיני סוגים (כמו SMD5050) אבל לא הבנתי מה ההבדלים בין הסוגים.
אני צריך בצבע לבן או צהוב ולא צריך שהם יחליפו צבעים או משהו. רק לחבר לחשמל ועם מתג\שלט להדליק ולכבות.
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על הסוג המתאים.
כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ על מקום\אתר שאפשר לקנות מממנו והמחירים טובים אשמח לשמוע.
תודה רבה ושבוע טוב
אני צריך לקנות סטריפ של נורות לד לכמה דברים שאני רוצה לבנות (אני צריך כ-10 מטר).
הבנתי שיש כל מיני סוגים (כמו SMD5050) אבל לא הבנתי מה ההבדלים בין הסוגים.
אני צריך בצבע לבן או צהוב ולא צריך שהם יחליפו צבעים או משהו. רק לחבר לחשמל ועם מתג\שלט להדליק ולכבות.
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על הסוג המתאים.
כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ על מקום\אתר שאפשר לקנות מממנו והמחירים טובים אשמח לשמוע.
תודה רבה ושבוע טוב
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בגדול ההבדל ההבדלים הם בגודל הלד, עוצמת האור וגוון צבע האור. מציע לך לראות בעניים את הגוון ואת העוצמה שאתה רוצה לרכוש. לכל סטריפ ניתן לחבר בקר חיצוני נשלט או רגיל. אם אתה בתל אביב כל רחוב הר ציון מלא בחנויות.
חפש באיביי white led strip ותראה מה מתאים לך.
אחד הפרמטרים החשובים הוא גודל הלד, יש 3528(קטן יותר) ו- 5050(גדול יותר). שים לב לכמה לדים למטר יש(בדרך כלל יש 60 לדים למטר או 30 לדים למטר). 10 מטר לא תמצא, תצטרך לקנות שני גלגלים של 5 מטר. שלט וספק כוח תצטרך לקנות בנפרד.
דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Super-Bright-Wh ... 3365bda121
דרך אגב, לדעתי אולי יהיה כדאי לקנות לד צבעוני, כנראה שיעלה טיפה יותר($10~) אבל תוכל להתאים את הצבע אם הלבן לא יתאים לך. בנוסף יש יותר ערכות מוכנות של סטריפ לדים + שלט + ספק כוח.
http://www.ebay.com/itm/5M-3528-RGB-Wat ... 1c286ae415
אחד הפרמטרים החשובים הוא גודל הלד, יש 3528(קטן יותר) ו- 5050(גדול יותר). שים לב לכמה לדים למטר יש(בדרך כלל יש 60 לדים למטר או 30 לדים למטר). 10 מטר לא תמצא, תצטרך לקנות שני גלגלים של 5 מטר. שלט וספק כוח תצטרך לקנות בנפרד.
דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Super-Bright-Wh ... 3365bda121
דרך אגב, לדעתי אולי יהיה כדאי לקנות לד צבעוני, כנראה שיעלה טיפה יותר($10~) אבל תוכל להתאים את הצבע אם הלבן לא יתאים לך. בנוסף יש יותר ערכות מוכנות של סטריפ לדים + שלט + ספק כוח.
http://www.ebay.com/itm/5M-3528-RGB-Wat ... 1c286ae415
-
tvholic
-
- חבר ותיק

אני רוצה להתקין פסי לד מעל הארונות ומתחת למדפים כדי ליצור מעין תאורת אווירה\תאורה היקפית.
אני אלך על פס של 60 לדים למטר על מנת ליצור אחידות באור ושזה לא יראה כמו כמה אלומות אור.
אני מאמין שה 3528 מספיק בשביל מה שאני רוצה, לא?
למה עדיף צבעוני? חשבתי ללכת על גליל של "לבן חם"?
אני לא מתכוון להפעיל את הנורות על אור צבעוני בכל מקרה.
או שיש משהו שלא חשבתי עליו?
אני אלך על פס של 60 לדים למטר על מנת ליצור אחידות באור ושזה לא יראה כמו כמה אלומות אור.
אני מאמין שה 3528 מספיק בשביל מה שאני רוצה, לא?
למה עדיף צבעוני? חשבתי ללכת על גליל של "לבן חם"?
אני לא מתכוון להפעיל את הנורות על אור צבעוני בכל מקרה.
או שיש משהו שלא חשבתי עליו?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
הזמנתי כבר עשרות מטרים בצבעים וסוגים שונים של לדים כאלה ואני אומר לך מניסיון:
לך על לדים עם צבע ועל דגם 5050 (עדיפות ל-אטום למים) .
ההבדל במחיר הוא 10 -15 אחוז וזה שווה .
אל תיקח שום דבר פחות מ- 60 לדים למטר - תמיד ניתן להחליש אותם עם שלט .
לך על לדים עם צבע ועל דגם 5050 (עדיפות ל-אטום למים) .
ההבדל במחיר הוא 10 -15 אחוז וזה שווה .
אל תיקח שום דבר פחות מ- 60 לדים למטר - תמיד ניתן להחליש אותם עם שלט .
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
30 לדים למטר, על RGB בשביל לזרוק תאורה אווירה אחורית בקיר גבס צף, לא מספיק ?אל תיקח שום דבר פחות מ- 60 לדים למטר - תמיד ניתן להחליש אותם עם שלט ....
חייב 60 ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
tvholic
-
- חבר ותיק

dirls - תודה רבה. לא ידעתי שאפשר לשנות את הגוון הייתי בטוח שמדובר על ארבעה צבעים לבן ו RGB.
movieman - למה יש עדיפות לאטום למים?
ואגב, שאלה נוספת - אני יכול לחתוך את הסטריפ בכל נקודה שארצה, נכון?
movieman - למה יש עדיפות לאטום למים?
ואגב, שאלה נוספת - אני יכול לחתוך את הסטריפ בכל נקודה שארצה, נכון?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
עדיפות למים - מכמה סיבות:
1. אין כמעט הבדל במחיר
2. עמידים יותר בפני "זעזועים" (מכה קלה בטעות - יכולה להעיף / לשבור רכיב) יש סיליקון שהוא גמיש ומגן/ אוטם את הסטריפ .
2. עמידים יותר בפני לחות וקורוזיה (אמנם סיכוי קטן שזה יקרה)
3. מי יודע ? אולי מחר תרצה לשים במטבח תאורה (מים) או בחוץ ? אני לפני חג עצמאות (עקב ריבוי לדים) פתאום החלטתי
להכין דגל ישראל מ-לדים ,וכמובן שתליתי אותו בחוץ (באותו יום ירד טפטוף קטן של גשם) והשארתי דולק כמה לילות .
4. אתה מוזמן לבוא אלי ולהתרשם מכמות התאורה והשגעונות שלי (יש לי וגאס קטנה בבית)
1. אין כמעט הבדל במחיר
2. עמידים יותר בפני "זעזועים" (מכה קלה בטעות - יכולה להעיף / לשבור רכיב) יש סיליקון שהוא גמיש ומגן/ אוטם את הסטריפ .
2. עמידים יותר בפני לחות וקורוזיה (אמנם סיכוי קטן שזה יקרה)
3. מי יודע ? אולי מחר תרצה לשים במטבח תאורה (מים) או בחוץ ? אני לפני חג עצמאות (עקב ריבוי לדים) פתאום החלטתי
להכין דגל ישראל מ-לדים ,וכמובן שתליתי אותו בחוץ (באותו יום ירד טפטוף קטן של גשם) והשארתי דולק כמה לילות .
4. אתה מוזמן לבוא אלי ולהתרשם מכמות התאורה והשגעונות שלי (יש לי וגאס קטנה בבית)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
movieman - יש לך כמה תמונות שנוכל לשטוף את העיניים ואולי גם לקבל כמה רעיונות ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.