מה לחפש בכיסוי לאייפון 4?

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
ZeppeliN פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

שלום...
עד עכשיו השתמשתי ב-otter box defender לצבא ואת הכיסוי הפשוט שמקבלים מאורנג' לבית. (כיסוי א' וב' P: )
כבר אין לי צורך בדיפנדר ואני רוצה כיסוי אחד שיהיה לכל הזמן.
מה אני צריך לחפש בכיסוי שיהיה טוב? אני רוצה משהו שלא יגדיל מדי את האייפון, כלומר רק כיסוי לצד האחורי של המכשיר אבל אני כן רוצה שהוא יספק הגנה למקרה של נפילות וכו'.
יש יותר מדי חברות ואני פשוט מבולבל... incase griffin speck כל החברות נראות עלא כיפאק והמחירים נעים סביב אותו דבר (150 שקל או 30-40$ )
יש איזה משהו מומלץ?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

ראיתי מגנים שונים ,אבל לא בדקתי אותם ,ככה שאני לא יכול להמליץ לך עליהם ,אבל לי אישית יש את הCapsuleRebel של switcheasy שמתאים לאייפון 4 (וגם ל4S בגרסה המעודכנת) כבר בערך שנה לדעתי

http://www.switcheasy.com/product/CapsuleRebel_iPhone4

הוא לא מכביד או מעבה את המכשיר והוא נראה מצויין ,קח בחשבון שהחלק האחורי שלא לא שטוח ככה שאם אתה שם אותו על השולחן על הגב הוא מתנדנד לצדדים ,לי אישית זה לא מפריע - פשוט שמים אותו על החלק הקידמי (שמוגבה ככה שיש כמה מילימטרים בין המסך לבין השולחן) אבל בטח יש כאלו שכן ..

חוץ מזה המגן הזה אצלי לפחות הוכיח את עצמו מבחינת הגנה תוך כדי הצלה של האייפון שלי לא מעט פעמים (כמובן מדובר בנפילות מגובה של מטר-מטר וחצי ולא מגובה של כמה קומות ,בשביל זה בטח צריך את הLifeProof אם בכלל זה יספיק )
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”