שאלה| חדש ב XBMC ומחפש פלאגים \ תוספים מומלצים בסגנון NAVI-X
דבר ראשון מאוד התרשמתי מהתוכנה של NAVI-X והיא עובדת מצוין על הטלוויזיה (אני מזרים דרך המחשב) אבל הרבה מאוד סרטים שם לא עובדים. אני מחפש אם יש תוכנה דומה שתעשה את העבודה, בנוסף היה לי תוסף בשם SDAROT.TV והוא היה מצוין עם כול הסדרות שיש עם תרגום עברי, אבל עכשיו משום מה שום סדרה לא עובדת רציתי לדעת אם יש תוספים עם כול הסדרות (מעדיף עם תרגום אבל גם בלי זה בסדר) והאם יש תוסף לסרטים עם תרגום מובנה ? (אנגלית עברית)
אם לא, האם יש דרך להוסיף קובץ תרגום עם אותו שם לתיקית TEMP כולשהי וככה זה יריץ את שניהם? או איכשהו להוסיף תרגום לקובץ בצפיה ישירה?
אם לא, האם יש דרך להוסיף קובץ תרגום עם אותו שם לתיקית TEMP כולשהי וככה זה יריץ את שניהם? או איכשהו להוסיף תרגום לקובץ בצפיה ישירה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש כאן שרשור הנקרא "XBMC פלאגינים מחדש", שם יש את כל התיקונים, הדיונים וההמלצות על פלאגינים לתוכנה.
מומלץ לקרוא אותו.
מומלץ לקרוא אותו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- HallucinogeNz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש בדפים האחרונים פלאגין בשם moviex-il
תכל'ס, אני מבסוט עד השמיים עם navi-x ביחד עם הפלייליסט של turtle (מהפורום), צפייה ישירה עם רשימה אינסופית של סרטי HD מתעדכנים ואפשר להוסיף תרגום דרך הפלייר של XBMC. ת-ע-נ-ו-ג.
תכל'ס, אני מבסוט עד השמיים עם navi-x ביחד עם הפלייליסט של turtle (מהפורום), צפייה ישירה עם רשימה אינסופית של סרטי HD מתעדכנים ואפשר להוסיף תרגום דרך הפלייר של XBMC. ת-ע-נ-ו-ג.