Nemox Napoletana או המלצות אחרות
שלום לכולם,
אני מתעניין ברכישת Nemox Napoletana. היתרון הגדול שאני רואה לנגד עיני (מלבד היותה מכונה טובה שלעצמה) הוא המטחנה המובנית.
כמו שבטח חלקכם יודע - קשה מאוד להשיג אותה בארץ, בטח במחיר סביר. יש למישהו רעיון על אפשרות להשיגה? אני לא פוסל לעשות משלוח מחו"ל, אבל במחיר סביר (עד 2500-3000 ש"ח)
כמו כן, הייתי שמח לשמוע דעות בנוגע לתחליפים אפשריים, מכונות עם מטחנות מובנות בעיקר. שקלתי את הסילביה אבל הגעתי למסקנה שאני רוצה מטחנה מובנית, מה גם שהסילביה יחסית יקרה ביחס לנפוליטנה.
תודה על העזרה..
אני מתעניין ברכישת Nemox Napoletana. היתרון הגדול שאני רואה לנגד עיני (מלבד היותה מכונה טובה שלעצמה) הוא המטחנה המובנית.
כמו שבטח חלקכם יודע - קשה מאוד להשיג אותה בארץ, בטח במחיר סביר. יש למישהו רעיון על אפשרות להשיגה? אני לא פוסל לעשות משלוח מחו"ל, אבל במחיר סביר (עד 2500-3000 ש"ח)
כמו כן, הייתי שמח לשמוע דעות בנוגע לתחליפים אפשריים, מכונות עם מטחנות מובנות בעיקר. שקלתי את הסילביה אבל הגעתי למסקנה שאני רוצה מטחנה מובנית, מה גם שהסילביה יחסית יקרה ביחס לנפוליטנה.
תודה על העזרה..
יש לי נמוקס אופרה .
שמורה מתוחזקת במצב מעולה למכירה.
http://www.zcafe.co.il/site/Product.aspx?ID=189
איתן
שמורה מתוחזקת במצב מעולה למכירה.
http://www.zcafe.co.il/site/Product.aspx?ID=189
איתן
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה סט די פשוט.
אני לא בטוח שסט אסקסו לא עדיף.
אני לא בטוח שסט אסקסו לא עדיף.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
hosq-צודק,hosq כתב:רק קח בחשבון שאין שום יתרון למטחנה מובנית...
אין יתרון למטחנה מובנית-נהפוך הוא,אם יש קלקול במטחנה מושבתת המכונה בזמן התיקון ולהיפך. המכונה עצמה נחמדה(מטפטפת בזמן החימום מהראש אם זה חשוב לך-אין ניקוז הולם יותר לעודפים) והמטחנה המובנית סבירה(משהו כמו הנמוקס לוקס-לא מעבר לזה) היבוא והשירות למוצר הזה לא ברורים לי עד הסוף. התחושה שלי היא שכדאי ללכת על משהו אחר, הצמד סילביה ורוקי מעולה ויש כמה מכונות בלוח הפורום, שם אין מה שיתקלקל כמעט והתוצאות יפות כך שכדאי לשקול.בהצלחה!