האמת יש משהו בדבריך אבל מצד שני אולי זה עדיף על הדיסקוסים בנושא השתיה.kingikra כתב:beller007,
אתה סתם מתסיס את השירשור וחבל. יש פה בפורום מספיק שירשורים בהם אנשים מתנצחים אחד עם השני....
רסיבר + סנטר בתקציב של 15000 +\-
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
יואב הגיע הזמן לעבור לסיידר אלכוהולי ומישם נמשיך הלאה , אני בטוח שתוכל לתרום
חוץ מזה זה לא ממש דיסקוסים רק אתנחתא קלה
חוץ מזה זה לא ממש דיסקוסים רק אתנחתא קלה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
האמת, מקנא בך. הלוואי ומעולם לא הייתי נחשף למושג סאטלהistarmini כתב:האמת יש משהו בדבריך אבל מצד שני אולי זה עדיף על הדיסקוסים בנושא השתיה.kingikra כתב:beller007,
אתה סתם מתסיס את השירשור וחבל. יש פה בפורום מספיק שירשורים בהם אנשים מתנצחים אחד עם השני....פשוט אין לי מה לתרום
![]()
חוץ מקולה זירו לא שותה כלום.
...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
הרסיבר שלו לא יעוות עד ווליום 0.
השאלה איך הרמקולים יעמדו בזה.
השאלה איך הרמקולים יעמדו בזה.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רבהMoshe_L כתב:kingikra
תתחדש נראה יופי.
הוצאת כבר את הסאב מתחת לשולחן? יכול להיות שזה יפתור לך את בעיית האקשן.
לאיזה מספר הגעת בשיא ההגברה של הרסיבר? שמעת עיוותים?...
לא הוצאתי. מודה שכואב לי להוציא אחרי כל הקונסטרוקציה שהשקעתי בכך (העברת כבל RCA דרך תעלות המזגן והשירותים לחלק האחורי של הסלון) אבל בסוף אני כנראה אשבר. השאלה היא האם הבעיה היא השולחן או מיקום הסאב בחלק האחורי של הסלון?
אני גר בביניין משותף ככה שאני לא עובר בווליום את גבול ה 17DB-. פעם אחת בדקתי קטע סאונד בקיל ביל וירדתי ל 10DB- אבל יש לי תחושה שגם המיקס בסרט היה נחות ככה שלא בטוח שאפשר להקביל את זה לסרט אחר ב 10DB-. בכל מקרה בשום שלב לא היו עיוותים.
מה שבטוח, זה שהשכנים שלי יעוותו לי את הפנים הרבה לפני שאני אצליח להגיע לווליום שיעוות את הצליל
ועכשיו ברצינות, אם זה באמת מעניין אותך, אני מבטיח לעשות ניסוי באיזה יום חופש שאני אקח באמצע השבוע כשכולם בעבודה\אוניברסיטה\צבא\ביה"ס\גן.
kingikra
הבעיה היא השולחן, הוא מנפח את התדרים וכמובן לא משתלב טוב עם יתר התדרים.
תעשה ניסוי, תוציא את השולחן ושים קטע של יריות אקדח, או שעדיף קודם תשאיר את השולחן, יריות האקדח אמורות להישמע כמו רובה ציד ולא טבעי.
עזוב תוותר על ניסוי העיוותים, שלא יפגע משהו בטעות.
כל עוד אתה שומע בווליום שלך נקי, אז הכל טוב.
הבעיה היא השולחן, הוא מנפח את התדרים וכמובן לא משתלב טוב עם יתר התדרים.
תעשה ניסוי, תוציא את השולחן ושים קטע של יריות אקדח, או שעדיף קודם תשאיר את השולחן, יריות האקדח אמורות להישמע כמו רובה ציד ולא טבעי.
עזוב תוותר על ניסוי העיוותים, שלא יפגע משהו בטעות.
כל עוד אתה שומע בווליום שלך נקי, אז הכל טוב.
לגבי הסלון, אי אפשר לדעת את גודל הבעיה בלי לשמוע מה הולך שם.
אבל נראה שאין איזון בין צד ימין לשמאל, והבמה האחורית קצת צפופה.
עד כמה זה בעייתי, לא יודע. רק אתה יכול להגיד מה חסר/מוזר.
יש לך אלכוהול אז חצי מהבעיה פתורה
יש לך אלכוהול אז חצי מהבעיה פתורה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

למה אתה מתכוון שאין איזון בין צד ימין לצד שמאל? משום מה נדמה לי שאני שומע את צד ימין קצת חזק יותר אבל אני לא יודע אם זה אני, האלכוהול (:-)) או האיזון במערכת.Moshe_L כתב:לגבי הסלון, אי אפשר לדעת את גודל הבעיה בלי לשמוע מה הולך שם.
יש לך אלכוהול אז חצי מהבעיה פתורה...
זה נכון שהאידאל הוא חדר מלבני בגודל של 3-4 על 5-6 אבל מה לעשות שאנחנו לא חיים בעולם אידאלי ולא לכולם יש כסף לבנות בית פרטי עם חדר יעודי. אני באמת לא חושב שהסלון שלי כזה בעייתי מבחינת אקוסטיקה כמו שהוא נראה אבל יכול להיות שזה בגלל שכבר התרגלתי. ד"א, את כל ההשוואות אני מול הסטאפ הקודם ולא מול מה ששמעתי בחנויות בחדרים ייעודיים.
תודה
בגלל שצד ימין מסוגר יותר עם הקירות (תנסה לפתוח את הדלת, אולי זה יתרום במעט) וצד שמאל פתוח בלי קירות.
ההחזרים מצד ימין בולטים יותר.
האידיאל זה חדר אקוסטי או שטח פתוח. נכון שחדר מלבני עדיף על ריבועי מבחינת אקוסטיקה אבל ניתן לטפל בזה.
תראה פה מה הם אומרים בנושא אקוסטיקה:
http://www.hometheater.co.il/article02155
ההחזרים מצד ימין בולטים יותר.
האידיאל זה חדר אקוסטי או שטח פתוח. נכון שחדר מלבני עדיף על ריבועי מבחינת אקוסטיקה אבל ניתן לטפל בזה.
תראה פה מה הם אומרים בנושא אקוסטיקה:
http://www.hometheater.co.il/article02155