שלום, מקווה שהפורום מספיק פעיל ואקבל תשובות...
1. אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית שתכלול 5.1 (עם רסיבר) בסכום של 8,000-10,000 הייתי שמח לשמוע המלצות למשהו איכותי.
2. בנוסף אני מתכוון לקנות מחשב נייד שישמש לניגון הסרטים וחיבור לטלויזיה ולרסיבר - כאן השאלה הגדולה, מבחינת חיבורים מה אני צריך שיתאים לריסבר? אני יודע שיציאת שמע אופטית היא הטובה ביותר אבל זה כמעט לא קיים במחשבים ניידים...מה מומלץ?
תודה
מערכת קולנוע+מחשב נייד
-
rokestar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
1: בסכום כזה המגוון רחב מאוד, לכן אתה צריך לתת פרטים מדויקים יותר (רמקולים סטליטים, מדפיים, רצפתיים, כולל תשתיות או לא כולל) מומלץ להשקיע 60 אחוז לרמקולים ו40 אחוז למגבר.rokestar כתב:שלום, מקווה שהפורום מספיק פעיל ואקבל תשובות...
1. אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית שתכלול 5.1 (עם רסיבר) בסכום של 8,000-10,000 הייתי שמח לשמוע המלצות למשהו איכותי.
2. בנוסף אני מתכוון לקנות מחשב נייד שישמש לניגון הסרטים וחיבור לטלויזיה ולרסיבר - כאן השאלה הגדולה, מבחינת חיבורים מה אני צריך שיתאים לריסבר? אני יודע שיציאת שמע אופטית היא הטובה ביותר אבל זה כמעט לא קיים במחשבים ניידים...מה מומלץ?
תודה...
2: כמעט בכל מחשב חדש יש כיום יציאת HDMI שהיא הטובה ביותר כיום להעברת גם וידאו וגם אודיו ביחד.
-
rokestar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
ברמת העיקרון, לא ממש משנה, אבל אם אפשר לקבל את אותה איכות סאונד של רמקולים רצפתיים באלו הקטנים -סטליטים, אז זה מן הסתם הפתרון הטוב ביותר, אבל אם יש דגם של רמקולים קצת יותר גדולים במחיר המדובר שיעשה את העבודה בצורה טובה יותר אז כן ארצה לשמוע עליו.
כרגע אין כלום, צריך גם רסיבר, גם סאב, גם 5 רמקולים ליצירת ה-5.1 וכבלים. אשמח לשמוע על הדגמים המצטיינים הקיימים היום בשוק, אני יודע שיש מערכות כבר מוכנות אבל אני לא יודע אם הם באמת ברמה גבוהה...
כרגע אין כלום, צריך גם רסיבר, גם סאב, גם 5 רמקולים ליצירת ה-5.1 וכבלים. אשמח לשמוע על הדגמים המצטיינים הקיימים היום בשוק, אני יודע שיש מערכות כבר מוכנות אבל אני לא יודע אם הם באמת ברמה גבוהה...