מערכת קולנוע+מחשב נייד

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
rokestar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

שלום, מקווה שהפורום מספיק פעיל ואקבל תשובות...

1. אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית שתכלול 5.1 (עם רסיבר) בסכום של 8,000-10,000 הייתי שמח לשמוע המלצות למשהו איכותי.
2. בנוסף אני מתכוון לקנות מחשב נייד שישמש לניגון הסרטים וחיבור לטלויזיה ולרסיבר - כאן השאלה הגדולה, מבחינת חיבורים מה אני צריך שיתאים לריסבר? אני יודע שיציאת שמע אופטית היא הטובה ביותר אבל זה כמעט לא קיים במחשבים ניידים...מה מומלץ?

תודה

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241

שליחה

rokestar כתב:שלום, מקווה שהפורום מספיק פעיל ואקבל תשובות...

1. אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית שתכלול 5.1 (עם רסיבר) בסכום של 8,000-10,000 הייתי שמח לשמוע המלצות למשהו איכותי.
2. בנוסף אני מתכוון לקנות מחשב נייד שישמש לניגון הסרטים וחיבור לטלויזיה ולרסיבר - כאן השאלה הגדולה, מבחינת חיבורים מה אני צריך שיתאים לריסבר? אני יודע שיציאת שמע אופטית היא הטובה ביותר אבל זה כמעט לא קיים במחשבים ניידים...מה מומלץ?

תודה
...
1: בסכום כזה המגוון רחב מאוד, לכן אתה צריך לתת פרטים מדויקים יותר (רמקולים סטליטים, מדפיים, רצפתיים, כולל תשתיות או לא כולל) מומלץ להשקיע 60 אחוז לרמקולים ו40 אחוז למגבר.

2: כמעט בכל מחשב חדש יש כיום יציאת HDMI שהיא הטובה ביותר כיום להעברת גם וידאו וגם אודיו ביחד.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

rokestar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

ברמת העיקרון, לא ממש משנה, אבל אם אפשר לקבל את אותה איכות סאונד של רמקולים רצפתיים באלו הקטנים -סטליטים, אז זה מן הסתם הפתרון הטוב ביותר, אבל אם יש דגם של רמקולים קצת יותר גדולים במחיר המדובר שיעשה את העבודה בצורה טובה יותר אז כן ארצה לשמוע עליו.

כרגע אין כלום, צריך גם רסיבר, גם סאב, גם 5 רמקולים ליצירת ה-5.1 וכבלים. אשמח לשמוע על הדגמים המצטיינים הקיימים היום בשוק, אני יודע שיש מערכות כבר מוכנות אבל אני לא יודע אם הם באמת ברמה גבוהה...

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”