שלום לחברי הפורום,
אני מחפש לקנות טלויזיה לסלון בתקציב עד 4K.
מרחק מהטלויזיה הוא 3 מטר ולכן אני מעוניין בטלויזיות בגודל 42.
הטלויזיה תשמש בעיקר לצפייה בתוכן שהורדתי והוא 720p. אני לא מעוניין כרגע להתחבר לכבלים או ללויין אז מקלט DTT מובנה הוא משהו שאני כן מחפש אבל לא מוכרח לקבל.
לפי מה שקראתי בפורום, פלזמות נותנות את התמונה הכי טובה אבל יש גם צורך להבין היטב איך מתנהלים איתן.
למרות שאני חובב טכנולוגיה, אין לי זמן פנוי להתעמק בנושא ולכן אני בחרתי להתמקד בטלויזיות LED.
לפי מה שקראתי פה, החלטתי לצמצם את החיפוש לסמסמונג, פיליפס ו LG.
באתר של LG קיים הדגם שציינתי בכותרת:
http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... LS460Y.jsp
בזאפ המחיר הוא בהחלט במסגרת התקציב שהקציתי לעצמי:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=819195
הבעיה היא שאני לא מוצא שום אזכור לדגם הזה בשום מקום. והייתי רוצה לדעת אם מישהו קרא ביקורת או התנסה עם הדגם ויכול להגיד לי שהביצועים של הטלויזיה מספקים.
אני אישית מחפש תמונה טובה (שחור כמו שצריך וצבעים טבעיים עם תמונה חלקה בסצינות אקשן). אם אפשר לקבל עם זה חיבור רשת ומקלט עידן+, מה טוב.
תודה רבה.
מישהו ראה ביקורת על LG 42LS460Y?
שלום,
רכשתי את הטלוויזיה אתמול ולכן עוד מוקדם מכדי לתת חות דעת מפורטת,מגובשת וחד משמעית,
מה שכן אני יכול לומר שה 42ls460y איכותית מאוד ביחס למתחרות שלה באותו המחיר,אני מחובר עם בננות לממיר של הוט שזה אמור להוריד את איכות התמונה וצופה ממרחק של 2m שזה ממש מעט ורואים SD בצורה מפתיעה ו-HD באופן מדהים,
הסאוונד חזק במיוחד והעיצוב שלה מרהיב,
האחריות שניתנת ע"י היבואן הרשמי היא ל- 3 שנים.
והיא עונה לכל הפיצרים שציינתה (יציאה ל-RJ45 ויכולת קליטת שידור לוויני), חשוב לציין כדי שללא כיול התמונה [דרך אגדרות המכשיר] התמונה ב-SD די מחורבנת אבל לאחר כיול לא רע ואפילו טוב מאוד.
לסיכום :
HD מצויין
SD לא רע בכלל אבל לא מבין הטובות
Sound - מצויין
אחריות ל-3 שנים
דקה מאוד ובעלת עיצוב אלגנטי - אולי הטלוויזיה היפה ביותר שראיתי
אפשר לומר שביחס למחיר היא תמורה טובה מאוד (מקווה שאני לא אחזור בי/ הפתח פה לסטן,מלח מים מלח מים,שום סלט היא נהדרת)
רכשתי את הטלוויזיה אתמול ולכן עוד מוקדם מכדי לתת חות דעת מפורטת,מגובשת וחד משמעית,
מה שכן אני יכול לומר שה 42ls460y איכותית מאוד ביחס למתחרות שלה באותו המחיר,אני מחובר עם בננות לממיר של הוט שזה אמור להוריד את איכות התמונה וצופה ממרחק של 2m שזה ממש מעט ורואים SD בצורה מפתיעה ו-HD באופן מדהים,
הסאוונד חזק במיוחד והעיצוב שלה מרהיב,
האחריות שניתנת ע"י היבואן הרשמי היא ל- 3 שנים.
והיא עונה לכל הפיצרים שציינתה (יציאה ל-RJ45 ויכולת קליטת שידור לוויני), חשוב לציין כדי שללא כיול התמונה [דרך אגדרות המכשיר] התמונה ב-SD די מחורבנת אבל לאחר כיול לא רע ואפילו טוב מאוד.
לסיכום :
HD מצויין
SD לא רע בכלל אבל לא מבין הטובות
Sound - מצויין
אחריות ל-3 שנים
דקה מאוד ובעלת עיצוב אלגנטי - אולי הטלוויזיה היפה ביותר שראיתי
אפשר לומר שביחס למחיר היא תמורה טובה מאוד (מקווה שאני לא אחזור בי/ הפתח פה לסטן,מלח מים מלח מים,שום סלט היא נהדרת)