אין אופציה של טלוויזיה במדיה פורטל
שלום.
אני משתמש במדיה פורטל ו 4TheRecord .
מאז ששידרגתי לגרסה האחרונה לא מופיעה לי בתפריטים האופציה לצפות בטלוויזיה.
ההקלטות שאני קובע דרך ממשק 4tr מתבצעות אבל אין לי דרך לצפות בטלוויזיה.
מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ?
תודה רבה
רונן
אני משתמש במדיה פורטל ו 4TheRecord .
מאז ששידרגתי לגרסה האחרונה לא מופיעה לי בתפריטים האופציה לצפות בטלוויזיה.
ההקלטות שאני קובע דרך ממשק 4tr מתבצעות אבל אין לי דרך לצפות בטלוויזיה.
מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ?
תודה רבה
רונן
בגירסת 1.7.0 של FTR השתנו דברים מבחינת הקבצים שנדרשים לסקין.
אם אתה משתמש ב-MP גירסה 1.3.0 אלפא, אתה צריך להוסיף patch על מנת שזה יעבוד לך (הוראות מופיעות בפורומים של FTR).
עבור גירסה אחרת של MP תצטרך את קבצי הסקין המתאימים. יש להם קבצים כאלו לסקין הבסיסי של MP. אבל לשאר הסקינים היוצרים שלהם צריכים לבצע התאמות.
אתה יכול ליצור קשר עם יוצר הסקין בפורום שלו ולבקש התאמות.
אני ביקשתי תיקון עבור PureVision HD והבעיה של catavolt (היוצר של הסקין שהוא גם אחראי צוות הפיתוח של MP) עם ההתאמה של FTR היא ש-FTR לא משחררת את הגירסה דרך MPE אלא בקבצי התקנה שלהם. והם דורסים קבצי התקנה של MP (ה- TvClient.dll). לכן הוא לא רוצה לפגוע בהתקנה המקורית שיש לו, והוא ביקש את עזרת המשתמשים בהכוונה לתיקונים שנדרשים.
אם אתה משתמש ב-MP גירסה 1.3.0 אלפא, אתה צריך להוסיף patch על מנת שזה יעבוד לך (הוראות מופיעות בפורומים של FTR).
עבור גירסה אחרת של MP תצטרך את קבצי הסקין המתאימים. יש להם קבצים כאלו לסקין הבסיסי של MP. אבל לשאר הסקינים היוצרים שלהם צריכים לבצע התאמות.
אתה יכול ליצור קשר עם יוצר הסקין בפורום שלו ולבקש התאמות.
אני ביקשתי תיקון עבור PureVision HD והבעיה של catavolt (היוצר של הסקין שהוא גם אחראי צוות הפיתוח של MP) עם ההתאמה של FTR היא ש-FTR לא משחררת את הגירסה דרך MPE אלא בקבצי התקנה שלהם. והם דורסים קבצי התקנה של MP (ה- TvClient.dll). לכן הוא לא רוצה לפגוע בהתקנה המקורית שיש לו, והוא ביקש את עזרת המשתמשים בהכוונה לתיקונים שנדרשים.
תסיר מחדש את כל המדיה פורטל. כולל הכל (לא רק את התוכנה).
ואז תתקין שוב מחדש.
זה קרה לי גם משום מה. בהתקנה הוא מזהה שיש TV-CLIENT מהתקנה קודמת ולכן לא מתקין אותו שוב, ומצד שני ה-CLIENT לא עובד טוב עם ההתקנה החדשה.
ואז תתקין שוב מחדש.
זה קרה לי גם משום מה. בהתקנה הוא מזהה שיש TV-CLIENT מהתקנה קודמת ולכן לא מתקין אותו שוב, ומצד שני ה-CLIENT לא עובד טוב עם ההתקנה החדשה.