רסיבר + hypex
שלום רב.
אני מעוניין להשתדרג ולרכוש רסיבר חדש. מערכת השמע הנוכחית שלי בת ה- 10 שנים : YAMAHA RXV995 שדוחפת 603 B&W S2 וסב של JANIS. אני מעוניין ברסיבר 7.1 עם שלל אפשרויות מתקדמות (OSD, HDMIs' Ethernet' etc..) אבל אין לי צורך בהספק רב (מנסה להוזיל מחיר..). ואני מעוניין לעשות שימוש במגבר DIY חיצוני כדוגמאת NCORE או UcD של HYPEX דרך יציאות PRE. הייתי מנותק שנים מההתפתחויות האחרונות ורוב הזמן אני שומע סטריאו ולפעמים נהנה מסרט טוב שינוגן בקרוב ממחשב ביתי שישמש מרכז בידור.
אשמח להמלצות או הפנייה לשרשור קיים בנושא.
תודה מראש לעונים.
אני מעוניין להשתדרג ולרכוש רסיבר חדש. מערכת השמע הנוכחית שלי בת ה- 10 שנים : YAMAHA RXV995 שדוחפת 603 B&W S2 וסב של JANIS. אני מעוניין ברסיבר 7.1 עם שלל אפשרויות מתקדמות (OSD, HDMIs' Ethernet' etc..) אבל אין לי צורך בהספק רב (מנסה להוזיל מחיר..). ואני מעוניין לעשות שימוש במגבר DIY חיצוני כדוגמאת NCORE או UcD של HYPEX דרך יציאות PRE. הייתי מנותק שנים מההתפתחויות האחרונות ורוב הזמן אני שומע סטריאו ולפעמים נהנה מסרט טוב שינוגן בקרוב ממחשב ביתי שישמש מרכז בידור.
אשמח להמלצות או הפנייה לשרשור קיים בנושא.
תודה מראש לעונים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
סופ"ש רגוע עבר על כוחותינו
"הבעיה" היא שבתקציב דל לא תמצא רסיבר שיש לו יציאות PRE-OUT... מישהו ציין פה לא מזמן את ה-260 של הרמן קרדון שהוא רסיבר בסיסי יחסית (עלות של 2,000-2,500 ש"ח), אבל בעל יציאות PRE OUT מלאות וזו יכולה להיות אופציה טובה מאוד עבורך. אלטרנטיבה מצויינת אחרת היא הימאהה 767, שהוא אמנם קצת ותיק, אבל ניתן למצוא אותו במכירות חיסול בסביבות ה-3,000 ש"ח (אפילו פחות בשבוע שעבר, אבל למיטב הבנתי זה היה מבצע מוגבל בזמן).
בכל מקרה, מומלץ לגשת לחנות מתמחה ולשמוע במו אוזניך את האלטרנטיבות השונות.
"הבעיה" היא שבתקציב דל לא תמצא רסיבר שיש לו יציאות PRE-OUT... מישהו ציין פה לא מזמן את ה-260 של הרמן קרדון שהוא רסיבר בסיסי יחסית (עלות של 2,000-2,500 ש"ח), אבל בעל יציאות PRE OUT מלאות וזו יכולה להיות אופציה טובה מאוד עבורך. אלטרנטיבה מצויינת אחרת היא הימאהה 767, שהוא אמנם קצת ותיק, אבל ניתן למצוא אותו במכירות חיסול בסביבות ה-3,000 ש"ח (אפילו פחות בשבוע שעבר, אבל למיטב הבנתי זה היה מבצע מוגבל בזמן).
בכל מקרה, מומלץ לגשת לחנות מתמחה ולשמוע במו אוזניך את האלטרנטיבות השונות.
צדיק אחד בסדום - תודה רבה epony!epony כתב:סופ"ש רגוע עבר על כוחותינו![]()
בכל מקרה, מומלץ לגשת לחנות מתמחה ולשמוע במו אוזניך את האלטרנטיבות השונות....
חשבתי שנכון יהיה לשאול שאלה זו כאן בפורום לסינון אופציות וכדי לחסוך ריצות וחיפושים אינסופיים.
אבדוק את הכיוון שנתת לי ואמשיך לשאול בחנויות השונות.
עכשיו אצא לי למסע ארוך לחיזוק הרוח והנפש לפני שאעיז לשאול שאלה נוספת בפורום זה..
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זה בסדר, עם היחס שלך, אתה לא חייב לחזור לפורום...