רסיבר + hypex

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Squid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב.
אני מעוניין להשתדרג ולרכוש רסיבר חדש. מערכת השמע הנוכחית שלי בת ה- 10 שנים : YAMAHA RXV995 שדוחפת 603 B&W S2 וסב של JANIS. אני מעוניין ברסיבר 7.1 עם שלל אפשרויות מתקדמות (OSD, HDMIs' Ethernet' etc..) אבל אין לי צורך בהספק רב (מנסה להוזיל מחיר..). ואני מעוניין לעשות שימוש במגבר DIY חיצוני כדוגמאת NCORE או UcD של HYPEX דרך יציאות PRE. הייתי מנותק שנים מההתפתחויות האחרונות ורוב הזמן אני שומע סטריאו ולפעמים נהנה מסרט טוב שינוגן בקרוב ממחשב ביתי שישמש מרכז בידור.
אשמח להמלצות או הפנייה לשרשור קיים בנושא.

תודה מראש לעונים.

Squid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

השיעור נלמד והוא: אין להודות מראש..

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

סופ"ש רגוע עבר על כוחותינו :wink:

"הבעיה" היא שבתקציב דל לא תמצא רסיבר שיש לו יציאות PRE-OUT... מישהו ציין פה לא מזמן את ה-260 של הרמן קרדון שהוא רסיבר בסיסי יחסית (עלות של 2,000-2,500 ש"ח), אבל בעל יציאות PRE OUT מלאות וזו יכולה להיות אופציה טובה מאוד עבורך. אלטרנטיבה מצויינת אחרת היא הימאהה 767, שהוא אמנם קצת ותיק, אבל ניתן למצוא אותו במכירות חיסול בסביבות ה-3,000 ש"ח (אפילו פחות בשבוע שעבר, אבל למיטב הבנתי זה היה מבצע מוגבל בזמן).

בכל מקרה, מומלץ לגשת לחנות מתמחה ולשמוע במו אוזניך את האלטרנטיבות השונות.

Squid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

epony כתב:סופ"ש רגוע עבר על כוחותינו :wink:

"הבעיה" היא שבתקציב דל לא תמצא רסיבר שיש לו יציאות PRE-OUT... מישהו ציין פה לא מזמן את ה-260 של הרמן קרדון שהוא רסיבר בסיסי יחסית (עלות של 2,000-2,500 ש"ח), אבל בעל יציאות PRE OUT מלאות וזו יכולה להיות אופציה טובה מאוד עבורך. אלטרנטיבה מצויינת אחרת היא הימאהה 767, שהוא אמנם קצת ותיק, אבל ניתן למצוא אותו במכירות חיסול בסביבות ה-3,000 ש"ח (אפילו פחות בשבוע שעבר, אבל למיטב הבנתי זה היה מבצע מוגבל בזמן).

בכל מקרה, מומלץ לגשת לחנות מתמחה ולשמוע במו אוזניך את האלטרנטיבות השונות.
...
צדיק אחד בסדום - תודה רבה epony!
חשבתי שנכון יהיה לשאול שאלה זו כאן בפורום לסינון אופציות וכדי לחסוך ריצות וחיפושים אינסופיים.
אבדוק את הכיוון שנתת לי ואמשיך לשאול בחנויות השונות.
עכשיו אצא לי למסע ארוך לחיזוק הרוח והנפש לפני שאעיז לשאול שאלה נוספת בפורום זה..

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

זה בסדר, עם היחס שלך, אתה לא חייב לחזור לפורום... :roll:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”