שרשור תגובות: Magico מציגה את ה- S1 - רמקול סלוני כמעט לכל אחד

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #1 

למאמר: Magico מציגה את ה- S1 - רמקול סלוני כמעט לכל אחד

תמונה

חברת Magico הציגה זוג רמקולים חדשים מדגם S1 בעלות תחרותית. רמקולים אלו מתומחרים ב- $12,600 ונחשבים לבין הזולים מבין היצע הרמקולים שיש לחברה להציע. ה- S1 מכיל מארז מסגסוגת אלומיניום מיוחדת כמו שאר דגמי החברה היקרים יותר. הרמקול בעל עומק של קצת פחות מ- 23 סנטימטרים, גובה של 110 ורוחב של 25 סנטימטרים. ערך הרגישות עומד על 86dB, העכבה על 4Ohms ובעל תחום הענות תדרים של בין 32Hz ל- 50KHz. ה- S1 בעל זוג דרייברים, הראשון הינו טוויטר 1" עשוי מגלוציניום ועוד וופר בגודל 7".

אצלכם בסלון תמורת $12 ...

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #2 

50KHz? בשביל מה זה טוב?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

פעם דיברתי עם הבעלים והמתכנן של kharma (יצרן הרמקולים שלי), אשר ברמקולי הרפרנס שלו יש סופר טוויטר שמגיע ל-200KHz.
כששאלתימאותו למה זה טוב, הרי המידע הזה לא רק שלא שמיע אלא גם לא נמצע על הדיסק, הוא אמר שממחקרים שהם עשו, ההרמוניות בתדרים הללו, גם אם הן בעוצמות נמוכות, עוזרות לאימאג׳ינג ולפוקוס שלו.

אין לי ממש דרך לבדוק רמקול כזה עם ובלי הסופר טוויטר כדי לאמת.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

MartinHSabag כתב:פעם דיברתי עם הבעלים והמתכנן של kharma (יצרן הרמקולים שלי), אשר ברמקולי הרפרנס שלו יש סופר טוויטר שמגיע ל-200KHz.
כששאלתימאותו למה זה טוב, הרי המידע הזה לא רק שלא שמיע אלא גם לא נמצע על הדיסק, הוא אמר שממחקרים שהם עשו, ההרמוניות בתדרים הללו, גם אם הן בעוצמות נמוכות, עוזרות לאימאג׳ינג ולפוקוס שלו.

אין לי ממש דרך לבדוק רמקול כזה עם ובלי הסופר טוויטר כדי לאמת.
...

MartinHSabag

מרטין . שמעתי רמקולים עם סופר טוויטר שמגיע ל 100Hzב SACD והם נשמעו מדהים (Y)
לאחר מכן ניתקנו את אותו טוייטר ונשארנו עם הטוויטר השני של אותו רמקול וזה נשמע שונה .

מדובר על הרמקולים של סוני דגם . ssm9ed

ניתן לרכוש את הקיט של הסופר טוויטר שלו ולהתקין אותו בכל רמקול . Sony SS-TW100ED super tweeters
קיט התקנה סופר טוויטר של סוני .   Sony SS-TW100ED super tweeters
 קיט התקנה סופר טוויטר של סוני . Sony SS-TW100ED super tweeters
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #5 

שמעתי רמקולים עם סופר טוויטר שמגיע ל 100Hzב SACD והם נשמעו מדהים
לאחר מכן ניתקנו את אותו טוייטר ונשארנו עם הטוויטר השני של אותו רמקול וזה נשמע שונה .
...
התבלבלת עם התדר - 100kHz לא 100Hz. זו לא חוכמה לעשות השוואה כזו, מכיון שאתה לא באמת יודע לאיפה עולה הטוויטר הראשי, ולאיפה יורד הסופר טוויטר. סביר להניח שהסופר טוויטר הפיק תדרים שניתן לשמוע אותם, ובגלל זה היה הבדל, ולא בגלל שהוא מסוגל לעלות לתדר X.

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #6 

HazooM כתב:
שמעתי רמקולים עם סופר טוויטר שמגיע ל 100Hzב SACD והם נשמעו מדהים
...
התבלבלת עם התדר - 100kHz לא 100Hz. זו לא חוכמה לעשות השוואה כזו, מכיון שאתה לא באמת יודע לאיפה עולה הטוויטר הראשי, ולאיפה יורד הסופר טוויטר. סביר להניח שהסופר טוויטר הפיק תדרים שניתן לשמוע אותם, ובגלל זה היה הבדל, ולא בגלל שהוא מסוגל לעלות לתדר X.
...
זו לא חוכמה לעשות השוואה כזאת בתנאים שהם לא double-blind test שמתוכנן כמו שצריך.
ממליץ לקרוא פה (בכלל, ממליץ לקרוא את כל המאמר הארוך): http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/n ... tml#toc_lt
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”