Xtreamer Elvira כתוביות בעברית.
שלום, היום רכשתי סטרימר חדש.
Xtreamer Elvira.
אני מרגיש קצת מיואש, החלפתי סטרימר כדי שסוף סוף אוכל להקרין סרטי MKV בסלון אבל הסטרימר הזה עם כמה שאמרו שהוא תומך בכתוביות בעברית רק איכזב אותי.
בקיצור ניגש לבעיה:
אני שם כתוביות וסרט MKV, ומפעיל את הסרט.
מה שקורה זה שהפסיקים והנקודות והמרכאות וסימני השאלה וכדומה נמצאים בצורה הפוכה.
אז לחצתי על כפתור הSUBTITLES ושיניתי מENCODE של HEBREW ל HEBREW (LTR).
מה שקורה עם הLTR זה שאם יש 2 שורות, בשורה הראשונה הפיסוקים יהיו סבבה ובשורה השנייה הם שוב ישתבשו.
טוב, אז לקחתי את הכתוביות, פתחתי אותן בSUBTITLE WORKSHOP ועשיתי לכולם תיקון פסיקים (יענו עכשיו הם שוב "תקולים".
טוב, אני מפעיל את הסרט בסטרימר שוב.
עם LTR זה מציג לא טוב ורגיל זה מציג בסדר מבחינת הפיסוק אבל לא בסדר מבחינת השורות. במקום להציג שורה ומתחתיה את השורה הבאה הוא מציג לי אותן בסדר הפוך, קודם את השורה התחתונה ומתחתיה את השורה הראשונה.
מה לעשות?!!!?!?!?!??!?!?!?!?!
נ.ב: גרסאת הקושחה היא 3.0.0 אין לי כוח לרשום את ההמשך, אם תצטרכו אתן לכם
בתודה מראש, עמית.
Xtreamer Elvira.
אני מרגיש קצת מיואש, החלפתי סטרימר כדי שסוף סוף אוכל להקרין סרטי MKV בסלון אבל הסטרימר הזה עם כמה שאמרו שהוא תומך בכתוביות בעברית רק איכזב אותי.
בקיצור ניגש לבעיה:
אני שם כתוביות וסרט MKV, ומפעיל את הסרט.
מה שקורה זה שהפסיקים והנקודות והמרכאות וסימני השאלה וכדומה נמצאים בצורה הפוכה.
אז לחצתי על כפתור הSUBTITLES ושיניתי מENCODE של HEBREW ל HEBREW (LTR).
מה שקורה עם הLTR זה שאם יש 2 שורות, בשורה הראשונה הפיסוקים יהיו סבבה ובשורה השנייה הם שוב ישתבשו.
טוב, אז לקחתי את הכתוביות, פתחתי אותן בSUBTITLE WORKSHOP ועשיתי לכולם תיקון פסיקים (יענו עכשיו הם שוב "תקולים".
טוב, אני מפעיל את הסרט בסטרימר שוב.
עם LTR זה מציג לא טוב ורגיל זה מציג בסדר מבחינת הפיסוק אבל לא בסדר מבחינת השורות. במקום להציג שורה ומתחתיה את השורה הבאה הוא מציג לי אותן בסדר הפוך, קודם את השורה התחתונה ומתחתיה את השורה הראשונה.
מה לעשות?!!!?!?!?!??!?!?!?!?!
נ.ב: גרסאת הקושחה היא 3.0.0 אין לי כוח לרשום את ההמשך, אם תצטרכו אתן לכם
בתודה מראש, עמית.
תחפש ברשת תרגומים אחרים לסרט במידה ולא עוזר
תחליף או תקנה סטרימר של פופוקורן אני לא מכיר אצלי ב A210 בעיה כזאת
תחליף או תקנה סטרימר של פופוקורן אני לא מכיר אצלי ב A210 בעיה כזאת
LG LED TV 4K 43UJ752Y
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
עבור כל אלה שאולי יש להם אותה בעיה כמוני (בעיה שנמצאת רק בELVIRA)
יצרתי קשר עם XTREAMER והסברתי להם את הבעיה.
הם ביקשו ממני תמונות דוגמאות והסברים מלאים.
נתתי להם את כל מה שהם ביקשו.
אח"כ הם ביקשו ממני לעדכן לגרסא הכי עדכנית בעברית.
עדכנתי ועדיין הייתה אותה בעיה, עדכנתי אותם בזה..
בקיצור עכשיו הם כתבו לי שהם אישרו שיש את הבעיה הזו ושהם יתקנו אותה בעידכון הבא.
אז כל מי שרכש XTREAMER ELVIRA שידע שבעדכון הבא הכל יסתדר.
יצרתי קשר עם XTREAMER והסברתי להם את הבעיה.
הם ביקשו ממני תמונות דוגמאות והסברים מלאים.
נתתי להם את כל מה שהם ביקשו.
אח"כ הם ביקשו ממני לעדכן לגרסא הכי עדכנית בעברית.
עדכנתי ועדיין הייתה אותה בעיה, עדכנתי אותם בזה..
בקיצור עכשיו הם כתבו לי שהם אישרו שיש את הבעיה הזו ושהם יתקנו אותה בעידכון הבא.
אז כל מי שרכש XTREAMER ELVIRA שידע שבעדכון הבא הכל יסתדר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46413
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
מוזר ביותר כל הסיפור הזה
האקסטרימר אלבירה יצא הרבה אחרי האקסטרימר הראשון - שתומך מצויין בעברית!
אני משתמש בו כבר שנתיים ומעולם לא נתקלתי בבעיה עם תירגום (גם מובנה , וגם SRT )
אם יש לאקסטרימר מכשיר שתומך טוב בעברית , אז כיצד הם משחררים מכשיר עדכני יותר
עם בעיות כאלה ???
עם בעיות כאלה ???
קורה. הם הרי שחררו את האלבירה עם FIRMWARE שייחודי לו (אולי לאחרים יש FIRMWARE דומה אבל לא נתקלתי..)pessik כתב:מוזר ביותר כל הסיפור הזה![]()
עם בעיות כאלה ???...
אוקיי תקשיב אני מתרגם כתוביות לאתר סרטים באופן קבוע ויש תוכנה שנקראת Subtitle Workshop התוכנה הזאת בעצם יכולה להתמודד עם כתוביות וגם להפוך פיסוק
הבעיה שיש לך היא כזו:
כשמתרגמים כתבויות לסרט מסוים לרוב משתמשים בתוכנה שציינתי למעלה וכשמתרגמים גם בתרגום הפיסוק הפוך ואם אני לא אסדר אותו שכאני מסיים לתרגם כל מי שיוריד את התירגום יראה פיסוק הפוך ובעיות רבות בתרגום ולכן למשל אם אני מתרגם סדרה או סרט מסויים אני פותח את התרגום בתוכנה ועושה תיקון פיסוק שומר את קובץ הכתוביות וזהו.
אוקיי עכשיו בוא נעבור לאיך אתה בידיוק עושה תיקון פיסוק עם התוכנה הזו:
ראשית כל:
אתה מוריד את התוכנה מכאן http://www.softpedia.com/progDownload/S ... -5315.html
תבחר בExtrnal Mirror 2 Stable
אחריי שאתה מוריד תפתח את התוכנה ותלחץ על קובץ ואז על פתח כתובית או באנגלית
"File/Load Subtitle
ותבחר את קובץ הכתובית
תעשה בחר הכל שזה יסמן את כל השורות של התרגום וכשאתה תראה שכל השורות מסומנות תלחץ למעחה בסרגח הכלים של התוכנה על עריכה»כתוביות»מימין לשמאל»תיקון פיסוק ואז תראה איך שהפיסוק משתנה באנגלית זה
"Edit/Subtitles/Right to left/Fix punctuation" menu.
אחרי שעשית את כל הפעולות הללו אתה צריך לשמור את הקובץ בשביל לשמור תלחץ בסרגל הכלים של התוכנה למעלה על קובץ ואז על שמור בשם או שמור כ... ואז ייפתח לך חלון עם כל מיני סוגים של פורמטים של כתוביות עכשיו חשוב מאוד שתשמור את קובץ הכתוביות כפורמט SubRip (*.srt) ואז תן לו שם שלא תתבלבל בין קובץ הכתוביות המקורי לבין זה שתיקנת בו את הפיסוק ותלחץ על שמור,באנגלית זה file«save as...
אתה בוחר בחלון שנפתח בפורמט SubRip (*.srt)
ואז נותן שם לקובץ ולוחץ על save.
מקווה שעזרתי אם אתה צריך עוד משהו תפנה אליי בהודעה פרטית.
הבעיה שיש לך היא כזו:
כשמתרגמים כתבויות לסרט מסוים לרוב משתמשים בתוכנה שציינתי למעלה וכשמתרגמים גם בתרגום הפיסוק הפוך ואם אני לא אסדר אותו שכאני מסיים לתרגם כל מי שיוריד את התירגום יראה פיסוק הפוך ובעיות רבות בתרגום ולכן למשל אם אני מתרגם סדרה או סרט מסויים אני פותח את התרגום בתוכנה ועושה תיקון פיסוק שומר את קובץ הכתוביות וזהו.
אוקיי עכשיו בוא נעבור לאיך אתה בידיוק עושה תיקון פיסוק עם התוכנה הזו:
ראשית כל:
אתה מוריד את התוכנה מכאן http://www.softpedia.com/progDownload/S ... -5315.html
תבחר בExtrnal Mirror 2 Stable
אחריי שאתה מוריד תפתח את התוכנה ותלחץ על קובץ ואז על פתח כתובית או באנגלית
"File/Load Subtitle
ותבחר את קובץ הכתובית
תעשה בחר הכל שזה יסמן את כל השורות של התרגום וכשאתה תראה שכל השורות מסומנות תלחץ למעחה בסרגח הכלים של התוכנה על עריכה»כתוביות»מימין לשמאל»תיקון פיסוק ואז תראה איך שהפיסוק משתנה באנגלית זה
"Edit/Subtitles/Right to left/Fix punctuation" menu.
אחרי שעשית את כל הפעולות הללו אתה צריך לשמור את הקובץ בשביל לשמור תלחץ בסרגל הכלים של התוכנה למעלה על קובץ ואז על שמור בשם או שמור כ... ואז ייפתח לך חלון עם כל מיני סוגים של פורמטים של כתוביות עכשיו חשוב מאוד שתשמור את קובץ הכתוביות כפורמט SubRip (*.srt) ואז תן לו שם שלא תתבלבל בין קובץ הכתוביות המקורי לבין זה שתיקנת בו את הפיסוק ותלחץ על שמור,באנגלית זה file«save as...
אתה בוחר בחלון שנפתח בפורמט SubRip (*.srt)
ואז נותן שם לקובץ ולוחץ על save.
מקווה שעזרתי אם אתה צריך עוד משהו תפנה אליי בהודעה פרטית.
אהלן,
אני נתקלתי בבעיה חמורה יותר עם המכשיר הזה.
אני מנסה לנגן קובץ AVI ששמו כולל: HDTV.XviD-LOL..
ברגע שאני לוחץ על "נגן" זה נראה שהקובץ מתחיל לנגן אבל אז המכשיר קורס ומאתחל מחדש.
מישהו נתקל בתופעה?
יכול להיות שהוא לא תומך בפורמט כל כך נפוץ אבל בפורמט MKV הוא כן תומך?
ובכלל, איך זה שהמכשיר כלל לא סוקר עדיין או קיבל כל התייחסות רצינית?
תודה
אני נתקלתי בבעיה חמורה יותר עם המכשיר הזה.
אני מנסה לנגן קובץ AVI ששמו כולל: HDTV.XviD-LOL..
ברגע שאני לוחץ על "נגן" זה נראה שהקובץ מתחיל לנגן אבל אז המכשיר קורס ומאתחל מחדש.
מישהו נתקל בתופעה?
יכול להיות שהוא לא תומך בפורמט כל כך נפוץ אבל בפורמט MKV הוא כן תומך?
ובכלל, איך זה שהמכשיר כלל לא סוקר עדיין או קיבל כל התייחסות רצינית?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

MuliGome,
AVI הינו רק המעטפת. הוא יכול להכיל כל מיני סוגי וידאו בפנים וכנראה שהסוג הספציפי הזה בעייתי מעל הסטרימר.
על מנת שנוכל לסקור את הסטרימר, אנחנו צריכים לקבל שיתוף פעולה מהיבואן\יצרן וגם עניין מצידנו לבצע את הביקורת.
AVI הינו רק המעטפת. הוא יכול להכיל כל מיני סוגי וידאו בפנים וכנראה שהסוג הספציפי הזה בעייתי מעל הסטרימר.
על מנת שנוכל לסקור את הסטרימר, אנחנו צריכים לקבל שיתוף פעולה מהיבואן\יצרן וגם עניין מצידנו לבצע את הביקורת.
תודה זיו, אבל נראה שמדובר בבעיה מסובכת יותר מאחר וללא הכתוביות המצורפות הקובץ רץ בצורה טובה.
מפורום התמיכה של אקסטרימר קיבלתי את התשובה ההזויה הבאה לאחר שהעליתי לוג נתונים של קובץ הוידאו והתרגום:
[left]
That file turns out to contain MP3 audio at a variable bitrate which is not supported and the same goes for "internal text-based subtitles"...
You got a faulty file that does not apply to standards, probably encoded by someone that has no clue about what he is doing.[/left]
מפורום התמיכה של אקסטרימר קיבלתי את התשובה ההזויה הבאה לאחר שהעליתי לוג נתונים של קובץ הוידאו והתרגום:
[left]
That file turns out to contain MP3 audio at a variable bitrate which is not supported and the same goes for "internal text-based subtitles"...
You got a faulty file that does not apply to standards, probably encoded by someone that has no clue about what he is doing.[/left]
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

MuliGome,
תשובה אופיינית ל- Xtreamer, להאשים בבוטות את כולם מלבד את עצמם.
Roshman32,
הייתי ממליץ לדבוק בסטרימרים שהוכיחו את עצמם ונחשבים למתקדמים יותר, כמו PopBox V8 או Dune TV-101.
אם תמצא בלוחות Xtreamer מבוסס Realtek RTL1283 כמו Xtreamer Pro או Xtreamer, הם גם נחשבים למכשירים טובים.
תשובה אופיינית ל- Xtreamer, להאשים בבוטות את כולם מלבד את עצמם.
Roshman32,
הייתי ממליץ לדבוק בסטרימרים שהוכיחו את עצמם ונחשבים למתקדמים יותר, כמו PopBox V8 או Dune TV-101.
אם תמצא בלוחות Xtreamer מבוסס Realtek RTL1283 כמו Xtreamer Pro או Xtreamer, הם גם נחשבים למכשירים טובים.
תשובת ההמשך שלהם היתה מגעילה ובוטה אף יותר..תשובה אופיינית ל- Xtreamer, להאשים בבוטות את כולם מלבד את עצמם....
מה שמוזר זה שהם טוענים שהמכשיר לא תומך גם בכתוביות, אך לאחר שביצעתי המרה לקובץ הוידאו (ל-mpeg2) הוא עובד (ברוב הניסיונות) עם התרגום...
חוץ מזה, זה לא מוזר שהם לא תומכים בקבצים כל כך בנאליים?
נראה לי שכל DVD מצו'קמק ב-200 שקל עם כניסת USB אמור לתמוך בקבצים האלה, לא?
והנה ההמחשה לכך:[left]
[/left]You just don't want to understand it right..?
It has nothing to do with the device, your file is not encoded within global standards, that is what is the problem here.
That is what can happen when you get your files from the internet, no quality control and then blame the device.
If you get yourself a different mediaplayer, you will encounter the same problem.
You should connect your PC to your tv-set and play it from there, maybe that works.....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6113
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ממש לא לעניין מצד יצרן כמו אקסטרימר להתנהג ככה
ועוד יותר לא לעניין לשחרר מוצר לא מוגמר בצורה כזו... חבל פשוט חבל כי יש לו פוטנציאל רחב לדעתי אם יממשו אותו
קרי הטמעת דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי רילטק יאפשר לחבר דונגל רילטק ל-USB ולהנות מסטרימר ברשת ביתית אלחוטית
מעבר לכך סידור בעית העברית ותמיכה בקודאקים מסויימים שבהם יש בעיה...
המוצר מאוד זול ברשת, כנראה הפעם המחיר משקף את האיכות
בנתיים הצעתי לפותח השרשור לעבוד עם תרגום מוטמע, אין כאן הרבה ברירות
בקשר לסיומת LOL יש מצב שהקבצים הם מסוג X264? אם כן אני לא אתפלא למה הסטרימר לא יודע להתמודד עם זה
זה קרה גם ב-MK1 בעבר עד ששחררו עדכון שפתר זאת, נסה להשיג את הקבצים לא בפורמט X264 וזה יעבוד.. AVI אכן זה רק מעטפת.
ועוד יותר לא לעניין לשחרר מוצר לא מוגמר בצורה כזו... חבל פשוט חבל כי יש לו פוטנציאל רחב לדעתי אם יממשו אותו
קרי הטמעת דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי רילטק יאפשר לחבר דונגל רילטק ל-USB ולהנות מסטרימר ברשת ביתית אלחוטית
מעבר לכך סידור בעית העברית ותמיכה בקודאקים מסויימים שבהם יש בעיה...
המוצר מאוד זול ברשת, כנראה הפעם המחיר משקף את האיכות
בנתיים הצעתי לפותח השרשור לעבוד עם תרגום מוטמע, אין כאן הרבה ברירות
בקשר לסיומת LOL יש מצב שהקבצים הם מסוג X264? אם כן אני לא אתפלא למה הסטרימר לא יודע להתמודד עם זה
זה קרה גם ב-MK1 בעבר עד ששחררו עדכון שפתר זאת, נסה להשיג את הקבצים לא בפורמט X264 וזה יעבוד.. AVI אכן זה רק מעטפת.
בהחלט לא לעניין!
הסטרימר הזה לא בשבילי אלא בשביל קרובת משפחה שהשימוש הוא מינימלי, לכן חיפשתי משהו זול גם אם זה ללא כל הפיצ'רים שהזכרת.
אבל המינימום שציפיתי לקבל הוא תמיכה נורמלית במבחר קבצים ובעברית כמובן.
ובטח שלא ציפיתי לתגובה כזו גסה מצידם, במקום לראות זאת כהזדמנות לשפר את המוצר שלהם...
ואכן אתה צודק מדובר ב-X264. הבעיה שרוב הקבצים ברשת שהם לא MKV הם ב-X264..
טוב, אולי היח"צ שהם מקבלים פה באתר ישפיע במשהו לטובה על יחסם ללקוחות.
הסטרימר הזה לא בשבילי אלא בשביל קרובת משפחה שהשימוש הוא מינימלי, לכן חיפשתי משהו זול גם אם זה ללא כל הפיצ'רים שהזכרת.
אבל המינימום שציפיתי לקבל הוא תמיכה נורמלית במבחר קבצים ובעברית כמובן.
ובטח שלא ציפיתי לתגובה כזו גסה מצידם, במקום לראות זאת כהזדמנות לשפר את המוצר שלהם...
ואכן אתה צודק מדובר ב-X264. הבעיה שרוב הקבצים ברשת שהם לא MKV הם ב-X264..
טוב, אולי היח"צ שהם מקבלים פה באתר ישפיע במשהו לטובה על יחסם ללקוחות.