באיזה קולנוע אפשר לראות "אמיצה" 3D לא מדובב, במרכז ובשעות היום?
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אני ראיתי לפני כשלושה שבועות ברב-חן רחובות. ממליץ לבדוק שם.
בנוסף, אני ממש מבין אותך. יש סטיגמה בארץ שאנימציה זה לילדים ויש יותר מדי סרטים שאפילו לא מופצים בכלל בארץ בשפת המקור (אחת הדוגמאות האחרונות והמעצבנות היא "פיראטים" - מבית היוצר של "וואלס וגרומיט"). אני חושב שבשביל שזה ישתנה פשוט צריך ללכת לסרטים האלה כשהם יוצאים. לראות אותם בקולנוע באנגלית ולא להוריד באינטרנט...
בנוסף, אני ממש מבין אותך. יש סטיגמה בארץ שאנימציה זה לילדים ויש יותר מדי סרטים שאפילו לא מופצים בכלל בארץ בשפת המקור (אחת הדוגמאות האחרונות והמעצבנות היא "פיראטים" - מבית היוצר של "וואלס וגרומיט"). אני חושב שבשביל שזה ישתנה פשוט צריך ללכת לסרטים האלה כשהם יוצאים. לראות אותם בקולנוע באנגלית ולא להוריד באינטרנט...
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
ע"פ בדיקה קצרה אני רואה שיש ברב חן דיזינגוף. אין לי מושג איפה זה אבל בהצלחה.
http://movies.walla.co.il/movie/4581/%E ... 6%E4#mt100
http://movies.walla.co.il/movie/4581/%E ... 6%E4#mt100
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
כן, היה רק ה"רב חן" הזה בשעה לא רלוונטית
אז התפשרנו על המדובב.
גם בתי בת ה11 רצתה לא מדובב, לא ברור לי למה.
הקריינות בסרטים הללו, ומשחקי המילים זה אחד הדברים שמשעשעים אותי ועוזרים לי לעבור סרט ילדים בלי להירדם. זה נפגם קשות בדיבוב.
בסרט הזה גם היו אמורים להיות מבטאים סקוטיים נחמדים, במקום זה קיבלתי מבטא פתח תקוואי.
אז התפשרנו על המדובב.
גם בתי בת ה11 רצתה לא מדובב, לא ברור לי למה.
הקריינות בסרטים הללו, ומשחקי המילים זה אחד הדברים שמשעשעים אותי ועוזרים לי לעבור סרט ילדים בלי להירדם. זה נפגם קשות בדיבוב.
בסרט הזה גם היו אמורים להיות מבטאים סקוטיים נחמדים, במקום זה קיבלתי מבטא פתח תקוואי.
משה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כל פעם שאני נתקל בטעות בדיבוב של סרטי אנימציה זרים אני מתחלחל מחדש.
רק לא מזמן ראיתי לראשונה בחיי חלקים ממלך האריות המדובב, והזמרים מזייפים, ולא זיופים קלים. היה פשוט מחריד.
רק לא מזמן ראיתי לראשונה בחיי חלקים ממלך האריות המדובב, והזמרים מזייפים, ולא זיופים קלים. היה פשוט מחריד.