בשעה טובה אחרי שנתיים של צפייה אנחנו עוברים מדירה שכורה ופיצפונת לדירת גן חדשה וקצת פחות פיצפונת.
אומנם לאחר שההנהלה סיימה להגשים את כל חלומותיה בתחום הריהוט, מטבח, גינה וכו' לא נשאר הרבה תקציב למערכת ק"ב אבל הרעיון הוא לנצל את המומנטום וכו לקנות משהו טוב.
בתזמון די מושלם התקילו אותי בנסיעה קצרה לארה"ב. קצרה אומר - מזוודה כמעט ריקה.
לאחר הרבה חיפושים בפורום שלנו ובאתרי היצרנים ננעלתי על NR616. המחיר באמזון של 400$ פשוט לא משאיר מקום לספק אם משלבים את זה שלא תהיה עלות משלוח ושאני יכול לפוצץ את המזוודה בפצפצים וכו' אז זו גם הובלה די בטוחה. אז העלות הכוללת עם השנאי בארץ תהיה באיזור ה- 2000 ש"ח שזו עסקה טובה.
(אני עוד מתלבט לגבי איזה מסלול לבחור
לאחר מכן התחלתי לקרוא קצת בפורומים בחו"ל (זאת לא בגידה בפורום שלנו) וחשכו עיני - המון המון תקלות ובעיות אמינות. ולכן קיבלתי קצת רגלים קרות לגבי ONKYO.
הבקשה או השאלה שלי היא האם ללכת עם על ה ONKYO או לחפש דגם מחברה אחרת. אם כן אני צריך המלצות לדגם ברמת המחירים הזאת 400-500$ באמזון (אלא אם יש אתר אחר מומלץ). מעבר לאיכות קול כמובן חשוב לי DLNA חיבור לרשת ו POWRED ZONE 2. יהיה לי 5.1 בסלון לא יותר ועוד זוג רמקולים בגינה.
אהה ועוד לא קניתי רמקולים חדשים(אבל זו בעיה אחרת לשרשור אחר) כפי שאמרתי אני מנסה לנצל חלון הזדמנות.
מודה מראש מכל העוזרים,
יוסי