קניית רסיבר בארה"ב והבאתו לארץ במזוודה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Yosee23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

בשעה טובה אחרי שנתיים של צפייה אנחנו עוברים מדירה שכורה ופיצפונת לדירת גן חדשה וקצת פחות פיצפונת.
אומנם לאחר שההנהלה סיימה להגשים את כל חלומותיה בתחום הריהוט, מטבח, גינה וכו' לא נשאר הרבה תקציב למערכת ק"ב אבל הרעיון הוא לנצל את המומנטום וכו לקנות משהו טוב.

בתזמון די מושלם התקילו אותי בנסיעה קצרה לארה"ב. קצרה אומר - מזוודה כמעט ריקה.
לאחר הרבה חיפושים בפורום שלנו ובאתרי היצרנים ננעלתי על NR616. המחיר באמזון של 400$ פשוט לא משאיר מקום לספק אם משלבים את זה שלא תהיה עלות משלוח ושאני יכול לפוצץ את המזוודה בפצפצים וכו' אז זו גם הובלה די בטוחה. אז העלות הכוללת עם השנאי בארץ תהיה באיזור ה- 2000 ש"ח שזו עסקה טובה.
(אני עוד מתלבט לגבי איזה מסלול לבחור :roll: )

לאחר מכן התחלתי לקרוא קצת בפורומים בחו"ל (זאת לא בגידה בפורום שלנו) וחשכו עיני - המון המון תקלות ובעיות אמינות. ולכן קיבלתי קצת רגלים קרות לגבי ONKYO.

הבקשה או השאלה שלי היא האם ללכת עם על ה ONKYO או לחפש דגם מחברה אחרת. אם כן אני צריך המלצות לדגם ברמת המחירים הזאת 400-500$ באמזון (אלא אם יש אתר אחר מומלץ). מעבר לאיכות קול כמובן חשוב לי DLNA חיבור לרשת ו POWRED ZONE 2. יהיה לי 5.1 בסלון לא יותר ועוד זוג רמקולים בגינה.

אהה ועוד לא קניתי רמקולים חדשים(אבל זו בעיה אחרת לשרשור אחר) כפי שאמרתי אני מנסה לנצל חלון הזדמנות.

מודה מראש מכל העוזרים,

יוסי

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

הי יוסי

ללא קשר לסוג הרסיבר שתחליט עליו אתה עשוי למצוא עניין בשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt165949

ד"א ה-671 של ימאהה תומך בכל מה שציינת והוא רסיבר מצויין ואמין... ללא קשר לסיפור :wink:

נסיעה טובה ובהצלחה!

itay25783
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 514
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

אני הבאתי 609 במזוודה מארה"ב. נפלתי על הצד הרע של הסטטיסטיקה והיתה לי בעיה במעגל HDMI. למזלי הכרתי בן אדם שנסע בדיוק לארה"ב אז הוא לקח אותו לתיקון שם (פה לא היתה אחריות כמובן) והחזיר אותו תקין. האם אתה יכול ללמוד מזה משהו? לא. זה עניין של מזל, אבל תכין את עצמך לרע מכל.

Yosee23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני לא מודאג מלהביא אותו במזוודה כמו כמו מהבעיות אמינות ב ONKYO.
מה ההבדלים בין ה 671 ל 616?
האם יש דגם של DENON שמקביל ברמה מחיר לביצועים ולדרישות? יש לי DENON בין 10 שעדיין עובד יפה אז אני זוכר לו חסד נעורים

Yosee23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

זהו? אין לאף אחד אחר איזושהי עצה, דגם להציע?
חבל, ממש קיוויתי לקבל איזושהי הכוונה מחברי הפורום...

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9043
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1352 פעמים

שליחה #6 

השאלה לאיפה אתה טס בארה"ב ?
את הרסיבר שלי יבאתי מחנות "שכונתית" במסצ'וסטס אחרי המון שיטוטים וחיפושים ברשת.
קיבלתי מחיר מעולה, נמוך משמעותית מכל חנות באיביי / אמזון.
אפילו ייבאתי את הרמקולים שלי מאותה חנות מספר חודשים אחר כך... 8)
שירות מעולה ואדיב ביותר והכל בתכתובות מיילים ואיזה 2-3 טלפונים בסה"כ.

חפש חנויות / דילרים מורשים מטעם המותג שאתה מתכנן לקנות ותבצע את הקנייה און ליין ותשלח למלון (גם את זה עשיתי בלי שום דאגה), או שתקנה פיזית.

שנאי גם הייתי ממליץ לך לרכוש בחו"ל כיוון שפער המחירים יחסית גבוה. ראה כאן את השנאי שרכשתי ב- 50$. לא מאמין שתמצא מקביל כזה במחיר דומה בארץ.
רק תשים לב שהשנאי שלך מתאים לרסיבר שאתה רוכש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Yosee23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אני טס לפרזנו קליפורניה.

אני תיכננתי להזמין באמזון ולשלוח למפעל של החברה שהזמינה אותי. זה לא רעיון טוב?
ככה זה יחכה לי כשאגיע ובנוסף בתלות במיקום החנות שמוכרת אולי לא אשלם מס קנייה של ארה"ב.

אני מתלבט המון בין ה671 ל673 ומישהו גם המליץ לי על DENON 2312CI יש לך המלצה?

שנאי אני כנראה אזמין בארץ דרך החברה שאני עובד בה כי אנחנו גם ככה מתעסקים בשנאים בשביל המוצרים שלנו.

תודה על העזרה,

יוסי

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

רעיון אפשרי בהחלט למפעל, רק תוודא שמישהו שם יודע שצריכה להגיע עבורך חבילה.
קח גם בחשבון את זמן המשלוח שלא יגיע אחרי שכבר תחזור... :wink:
לגבי איזה רסיבר, אני מכיר את הדגמים של ימאהה ואני רץ איתם כבר 12 שנה בערך, ככה שאני משוחד... 8)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #9 

משהו חשוב שעושים לפני שרוכשים רסיבר - מתאימים אותו לרמקולים .
אני לא יודע איזה רמקולים תחבר אל הרסיבר אבל לאונקיו יש צליל יחסית "חמים" .

חשוב להתאים בין אופי הרמקולים לבין הרסיבר .
בעיקרון אם אתה בכיוון של אונקיו אז:
לגבי המלצות לרסיבר - אם תמצא את הדגם 709 של אונקיו - תחטוף אותו , רסיבר מעולה והמחיר שלו די זול עכשיו.
הוא כבר כמעט ירד לגמרי מהמדפים שם , יש לו כיול איכותי של אודיסיי , 8 כניסות של 1.4 ו-2 יציאות מקבילות החוצה של HDMI .

אני קניתי אותו (ייבאתי) ומרוצה עד הגג , סאונד מצויין ואיכותי לקלונוע בייתי .

Yosee23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

האמת היא שאין לי מושג איזה רמקולים יהיו. רק יודע שההנהלה אוסרת על רצפתיים :(
אני התחלתי מONKYO אבל נבהלתי מכל הביקורות בחו"ל על בעיות אמינות. להביא רסיבר כזה ואז לגלות שהוא לא עובד... לא כיף
ממה שאנשים אומרים נראה שה671 יתן לי סאונד יותר טוב והאונקיו יותר פיצ'רים.
נקודה אחרת היא שכל פעם שאני מסתכל על המחירים מדגדג לי לקחת דגם גבוה יותר בגלל ההפרשים הזניחים יחסית במחיר

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #11 

השיטה הבטוחה היא לחבר אותו שם קודם כל ולבדוק שהכל עובד.
בדר"כ, אם הכל עובד טוב בהתחלה, לא צפויות בעיות בעתיד הקרוב.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

נקודה אחרת היא שכל פעם שאני מסתכל על המחירים מדגדג לי לקחת דגם גבוה יותר בגלל ההפרשים הזניחים יחסית במחיר
...
לך על זה בלי לחשוב פעמיים.
גם אני התחלתי עם ה- 671 ובעוד תוספת קטנה יחסית קניתי את ה- 710 (שהוא פחות או יותר אותו דבר ל- 671 רק עם קצת יותר ערכים מוספים ומהסדרה הגבוהה של ימהה למרות שהוא הדגם הבסיסי בסדרה זו. אותי זה מספק כמובן).
הרציונאל שלי היה - רסיבר לא מחליפים תדיר ולכן אם קונים, אז קונים !! 8)
כמובן שלא קפצתי מעבר לפופיק בהקשר של הספקים לרמקולים / יציאות / כניסות שידוע לי שלא יהיה בהם צורך בעתיד.
(לדוגמא: 2 סאבים לא יהיו לי למרות שאני מאוד רוצה, מקרן לא יהיה ככה שלא צריך 2 יציאות HDMI, ועוד כניסות / יציאות מעבר למה שיש כיום אין לי צורך נוסף).
להמלצתי (ולדעתי כמובן...), לך על הדגמים החדשים של 2012 שהושקו בתקופה האחרונה, תבדוק אם אתה צריך את כל הפיצ'רים הנוספים בהשוואה אחד מול השני ועוד נקודה שלי היתה חשובה היא ה- LOOK שלו.
.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #13 

avihuli כתב:
...
לך על זה בלי לחשוב פעמיים.
גם אני התחלתי עם ה- 671 ובעוד תוספת קטנה יחסית קניתי את ה- 710 (שהוא פחות או יותר אותו דבר ל- 671 רק עם קצת יותר ערכים מוספים ומהסדרה הגבוהה של ימהה למרות שהוא הדגם הבסיסי בסדרה זו. אותי זה מספק כמובן).
הרציונאל שלי היה - רסיבר לא מחליפים תדיר ולכן אם קונים, אז קונים !! 8)
כמובן שלא קפצתי מעבר לפופיק בהקשר של הספקים לרמקולים / יציאות / כניסות שידוע לי שלא יהיה בהם צורך בעתיד.
(לדוגמא: 2 סאבים לא יהיו לי למרות שאני מאוד רוצה, מקרן לא יהיה ככה שלא צריך 2 יציאות HDMI, ועוד כניסות / יציאות מעבר למה שיש כיום אין לי צורך נוסף).
להמלצתי (ולדעתי כמובן...), לך על הדגמים החדשים של 2012 שהושקו בתקופה האחרונה, תבדוק אם אתה צריך את כל הפיצ'רים הנוספים בהשוואה אחד מול השני ועוד נקודה שלי היתה חשובה היא ה- LOOK שלו.
...
אצלי דווקא ההספק כן היה אחד המרכיבים החשובים
אבל ה710 בהחלט מספיק לי ובמלא עכשיו שיש תינוקת בבית... אני לא ממש מנצל את כל ההספק :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”