גנבו לבת שלי את הסמארטפון.
לפני שבוע הבת שלי היתה בבילוי בלב המפרץ בחיפה, והטלפון שלה נגנב.
הצלחתי להשיג את ההקלטה ממערכת האבטחה במקום, רואים את הגניבה בבירור, השאלה מה ניתן לעשות עם המידע הזה, אני מניח שמשטרת ישראל תרשום תלונה רק כיוון שהחוק מחייב אותה, ומעבר לכך היא לא תעשה כלום, כיוון שיש להם דברים חשובים יותר לעשות-אני לא ציני.
יש רעיונות איך להשיג את הגנב, זה פשוט מעצבן אותי ברמות ולו רק בגלל החוצפה.
תודה.
הצלחתי להשיג את ההקלטה ממערכת האבטחה במקום, רואים את הגניבה בבירור, השאלה מה ניתן לעשות עם המידע הזה, אני מניח שמשטרת ישראל תרשום תלונה רק כיוון שהחוק מחייב אותה, ומעבר לכך היא לא תעשה כלום, כיוון שיש להם דברים חשובים יותר לעשות-אני לא ציני.
יש רעיונות איך להשיג את הגנב, זה פשוט מעצבן אותי ברמות ולו רק בגלל החוצפה.
תודה.
לאייפון יש אפלקציה ייעודית - Find my iphone.
אם מדובר באנדרואיד, אני מניח שיש דברים דומים.
בקשר למשטרה - ההנחה שלך כנראה נכונה, ובקשר למציאת הגנב - ומה תעשה אם תמצא אותו?
את המשטרה זה לא יעניין, ועימות איתו או אם החברה שאיתם הוא מסתובב יכול להסתיים מבחינתך בתוצאות הרבה יותר גרועות מסמארטפון גנוב.
אולי המכשיר הבא של הילדה צריך להיות זול יותר.
את המשטרה זה לא יעניין, ועימות איתו או אם החברה שאיתם הוא מסתובב יכול להסתיים מבחינתך בתוצאות הרבה יותר גרועות מסמארטפון גנוב.
אולי המכשיר הבא של הילדה צריך להיות זול יותר.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
FIND MY IPHONE לא באמת שווה משהו, ברגע שאתה נכנס למצב טיסה ומבטל מיקום\סוגר את המכשיר\עושה רסטור המכשיר כחדש.shayf כתב:לאייפון יש אפלקציה ייעודית - Find my iphone.
אולי המכשיר הבא של הילדה צריך להיות זול יותר....
הדבר היחיד שאפשר לעשות אם הוא נקנה בארץ זה לנעול את המכשיר, ככה הגנב יהיה תקוע איתו יחסית.
- Bezzera-Giulia
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
כל האפליקציות האלה לא ממש עוזרות עכשיו.. צריך להתקין אותן לפני שהמכשיר נגנב
אבל כדאי שתתקין אותן במכשיר הבא שלה, יש אפליקציות שישלחו לך מיקום שם המכשיר בgoogle maps למייל. ולסמסונג יש שירות כזה למכשירים שלהם עם אפשרויות מתקדמות - שוב, כמובן שצריך להתחבר לשירות לפני שהמכשיר נגנב.
העצה הכי טובה זה באמת לפרסם בפייסבוק. היו כמה מקרים שתמונה של הגנב שצולמה באייפון סייעה למצוא אותו, אם הסרטון ברור אולי זה יעזור.
אבל כדאי שתתקין אותן במכשיר הבא שלה, יש אפליקציות שישלחו לך מיקום שם המכשיר בgoogle maps למייל. ולסמסונג יש שירות כזה למכשירים שלהם עם אפשרויות מתקדמות - שוב, כמובן שצריך להתחבר לשירות לפני שהמכשיר נגנב.
העצה הכי טובה זה באמת לפרסם בפייסבוק. היו כמה מקרים שתמונה של הגנב שצולמה באייפון סייעה למצוא אותו, אם הסרטון ברור אולי זה יעזור.
שלום לך
נראה לי אתה לא צריך לצאת מהבית בכלל אם אתה מפחד מעימותshayf כתב:לאייפון יש אפלקציה ייעודית - Find my iphone.
והוא יכול לקנות לבת שלו איזה פלאפון שהוא רוצה, מה הקשר עימות עם הגנבים הוא לוקח מה ששייך לו
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
Re: שלום לך
ואם בסוף העימות הוא ימצא את עצמו בבית חולים, עדיין היה שווה לקחת מה ששייך לו?OhadR כתב:נראה לי אתה לא צריך לצאת מהבית בכלל אם אתה מפחד מעימותshayf כתב:לאייפון יש אפלקציה ייעודית - Find my iphone.
והוא יכול לקנות לבת שלו איזה פלאפון שהוא רוצה, מה הקשר עימות עם הגנבים הוא לוקח מה ששייך לו...
כשנכנסים לעימות צריכים לדעת לפני כן אם אפשר לצאת ממנו.
Re: שלום לך
לבית חולים לא מגיעים כל כך מהר וכנ"ל יד לא נשברת כל כך מהרavilior כתב:ואם בסוף העימות הוא ימצא את עצמו בבית חולים, עדיין היה שווה לקחת מה ששייך לו?OhadR כתב:נראה לי אתה לא צריך לצאת מהבית בכלל אם אתה מפחד מעימותshayf כתב:לאייפון יש אפלקציה ייעודית - Find my iphone.
והוא יכול לקנות לבת שלו איזה פלאפון שהוא רוצה, מה הקשר עימות עם הגנבים הוא לוקח מה ששייך לו...
כשנכנסים לעימות צריכים לדעת לפני כן אם אפשר לצאת ממנו....
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
חושבתני שהרעיון לפרסם את הסרטון ביוטיוב הוא הכי אפקטיבי ויעיל.
אם התמונה ברורה מספיק אפשר לבקר במקום הבילוי שבו הטלפון נגנב.... הגנב ככול הנראה יחזור לשם!!
ברור למדי שאין שום הגיון להתעמת איתו אפילו אם אתה רואה אותו כך שנראה לי שכל מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לפרסם את הסרטוןבהיוטיוב
אם התמונה ברורה מספיק אפשר לבקר במקום הבילוי שבו הטלפון נגנב.... הגנב ככול הנראה יחזור לשם!!
ברור למדי שאין שום הגיון להתעמת איתו אפילו אם אתה רואה אותו כך שנראה לי שכל מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לפרסם את הסרטוןבהיוטיוב
- Bezzera-Giulia
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
טעות. לפחות באנדרואיד ניתן להתקין אפליקציות מרחוק גם אחרי שהמכשיר נגנב.harari כתב:כל האפליקציות האלה לא ממש עוזרות עכשיו.. צריך להתקין אותן לפני שהמכשיר נגנב![]()
העצה הכי טובה זה באמת לפרסם בפייסבוק. היו כמה מקרים שתמונה של הגנב שצולמה באייפון סייעה למצוא אותו, אם הסרטון ברור אולי זה יעזור....
http://www.androidlost.com
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
היה לבחור אייפון, מה הטעם לפרסם המלצות לאנדוראיד
?
הייתי מפרסם את הסרטון ביוטיוב, ואפילו מדפיס איזה תמונה ופונה לבעלי חנויות בקניון ושואל אותם אם הם מכירים את הבחור. ככה בפעם הבאה שיגיע הם אולי יעשו משהו עם זה.
הייתי מפרסם את הסרטון ביוטיוב, ואפילו מדפיס איזה תמונה ופונה לבעלי חנויות בקניון ושואל אותם אם הם מכירים את הבחור. ככה בפעם הבאה שיגיע הם אולי יעשו משהו עם זה.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אני לא אוהד/שונא של משטרת ישראל אבל לפני כחודש גנבו לחבר שלי בפאב אייפון.
הוא הפעיל את FIND MY IPHONE וזיהה את המיקום.
בעזרתה האדיבה של משטרת ישראל בוצע מרדף והגנבים נתפסו ולא סתם, נתפסו עם סמים.
כך שלא תמיד זה אבוד ולדעתי תמיד שווה לנסות.
אולי החשוד מוכר למשטרה.
בשלב כה מאוחר סביר להניח שהמכשיר נמכר ולא ימצאו אותו אבל תמיד שווה לנסות.
הוא הפעיל את FIND MY IPHONE וזיהה את המיקום.
בעזרתה האדיבה של משטרת ישראל בוצע מרדף והגנבים נתפסו ולא סתם, נתפסו עם סמים.
כך שלא תמיד זה אבוד ולדעתי תמיד שווה לנסות.
אולי החשוד מוכר למשטרה.
בשלב כה מאוחר סביר להניח שהמכשיר נמכר ולא ימצאו אותו אבל תמיד שווה לנסות.