איזה הרמוני כדאי לי להביא מאמזון?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Triple-z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 438
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין בשלט אוניברסלי חכם אבל לא יקר מידי, ראיתי שיש הרבה דגמים של הרמוני וחשבתי ללכת על הזול בסדרה, ה300, השאלה אם הוא לא מוגבל מידי בשביל מה שאני רוצה.
בעקרון בסלון יש לי:
טלויזיה סמסונג 40"
ממיר יס רגיל
APPLE TV 2
רמקולים MICROLAB SOLO 7C עם מגבר פנימי ושלט קטן ופשוט

הייתי רוצה שלט שידע לשלוט על הכל בצורה קלה, חשבתי גם על הפתרונות של Harmony link, griffin beacon אבל הבנתי שהם עדיין בעייתים ולא מספקים את הסחורה וגם יש לי אייפד וגלקסי נקסוס והבנתי שיש גרסאות נפרדות לאנדרואיד ו-IOS מה שדיי מעצבן..

מה שמחזיר אותי אל השלט, נראה לי יותר פרקטי פשוט ונח.
אני אנסה לתאר כמה תרחישי מקרו שאני רוצה בשלט ואשמח לדעת איזה יכול להתאים לי:
1. צפייה בטלויזיה - הדלקה של הטלויזיה מעבר אל האינפוט של הממיר, הדלקת הממיר, רמקולים במצב TV.
2. צפייה בסטרימר - הדלקה של האפל טיוי, הדלקה של הטלויזיה מעבר לאינפוט של האפלטיוי, רמקולים במצב TV.
3. האזנה לגלגלצ - העברה של הממיר לערוץ 735 ביס, כיבוי הטלויזיה אם היא הייתה דולקת, רמקולים מצב AUX.

ברמקולים שלי יש מגבר פנימי ו2 אינפוטים בלבד, TV מקבל דרך הטלויזיה את הסאונד ומתאים ליס ולסטרימר. AUX מקבל ישירות מהממיר של יס ומתאים ליס בלבד (מוציא סאונד גם שהטלויזיה כבויה, להאזנה לרדיו וכו).

אני רוצה להזמין מאמזון בימים הקרובים, אבל לא רוצה לרכוש משהו יקר מידי, אם ה300 לא מתאים ולא מספיק לתרחישים האלו, אז אולי אפשר לשקיע ב650, אבל לא מעבר לכך, אולי פספסתי דגמי בניים.

אגב, השלטים האלו יודעים לעבוד גם עם השלט של המזגן? סתם מעניין אותי לדעת, לא ממש קריטי (מזגן טורנדו).

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15946
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

אני ממליץ לך לקחת שלט תחנת עגינה
יש לי את אחד השלטים (מסידרת 600), כל הזמן יש עיסוק בעניין הסוללות
זה מתיש.

Triple-z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

יש בשביל זה סוללות נטענות...
ברור שיש יתרונות לדגמים המתקדמים אבל זה לא ממש בתקציב..

השאלה איזה דגם מינימלי לצרכים שלי בהנחה שעם עניין הסוללות אני אסתדר

Triple-z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

מישהו?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #5 

כל אחד מסדרת Harmony ידע לענות על הצרכים שלך. אם אפשרי מבחינת התקציב, הייתי ממליץ לעלות לדגם כלשהו עם מסך כמו ה- 650. המסך מאוד עוזר לעבודה יומיומית ובטח עבור כפתורים שאין להם מיקום ככפתור פיזי.

Triple-z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה זיו, נראה לי שאני אלך על ה650, האם אני יכול לבדוק שכל המכשירים שלי מופיעים במאגר של לוג'יטק לפני הקניה?

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2769
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #7 

Triple-z כתב:תודה זיו, נראה לי שאני אלך על ה650, האם אני יכול לבדוק שכל המכשירים שלי מופיעים במאגר של לוג'יטק לפני הקניה?
...
אם אני לא טועה זה אפשרי. וגם אם לא, אפשר ללמד את השלט משלט של מכשיר אחר אז זה לא deal breaker (למרות שזה פחות נוח).

אם אתה לא לחוץ על הקניה הזאת, אני מציע לך להעזר באתר כמו http://slickdeals.net/ כדי לעקוב אחרי מבצעים. אפשר להרשם על מילות חיפוש ופשוט לקבל התראות על מבצעים במייל. יש שם גם דיונים על כל מבצע אם הוא שווה או לא.
וחוץ מזה, אתה יכול לבדוק את היסטורית המחירים באמזון ב- http://camelcamelcamel.com/
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

Triple-z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

טוב הגיע לי אתמול ה650 שהחבר חזר מאמריקה, הצלחתי להגדיר לו חמישה מכשירים:
ממיר יס, טלוויזיה סמסונג, רמקולים מיקרולב, אפל טיוי ואפילו את המזגן (טורנדו, לא עובד מושלם עוד נשחק עם זה).
את האקטיביטי הראשונים הגדרתי בלי בעיה: צפיה בטלויזיה וצפיה בסטרימר.
את האקטיביטי השלישי שרציתי, האזנה לגלגלצ דרך הממיר יס וכיבוי הטלויזיה לא ממש הצלחתי להגדיר.
הוא לא נותן לי להגדיר אקטיביטי שמעביר לערוץ ספציפי בממיר, מעביר אינפוט ברמקולים ומכבה את הלטויזיה.

האם מישהו יכול לעזור?

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

זה קצת מבלבל, אבל יש שתי אפשרויות להגדיר את ההרמוני:
יש את האפשרות הישנה, שזה דרך תוכנת desktop או באתר הזה: myremotesetup.com (אין הבדל ביניהן, צריך להשתמש באותו שם משתמש וסיסמה, ואפשר להשתמש בהם במקביל)
ויש את האתר החדש: http://www.myharmony.com/, שלמרבה הצער כולל פחות אפשרויות מתקדמות (לפי הכותבים בפורום של logitech, אני לא יודע את זה מניסיון אישי).

באיזה מהם אתה השתמשת?

עריכה: למרבה הצער אין אפשרות להעביר הגדרות בין השתיים. צריך לעשות את הכל מחדש.

Triple-z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

השתמשתי באתר החדש והמוגבל כנראה, אנסה את התוכנת DESKTOP למק ונראה מה הם מציעים שם

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

אני מציע לך לשאול גם בפורום Harmony הרשמי. יש שם אנשים שמבינים עניין.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”