אחרי שקראתי את הכתבה בפורום ולאחר שה 99 לא היתה יותר מדי סבלנית כלפי, לקחתי מאלון מקדמה את הסטגרה.
המכונה היא יצירת אמנות מרהיבה, שום תמונה או וידאו לא הצליחו להעביר את היופי המחוטב והמבריק של המכשפה...
אלון פינק אותי עם קפה שלו ולאחר הסבר קצר, לעבודה...
הצלבתי אצבעות והאיבריטל לאחר 2 כוונונים קטנים מנפיקה קפה ראוי למכונה. בשוט השני כבר יצא לי טייגר מדהים, אבל קפה חם ומר מאוד ולאחר רבע קילו בערך, השוטים יוצאים מושלם..
המכונה כל כך פשוטה לתפעול וקלה שזה מדהים! אני מתאר לעצמי שיהיו תערובות שיהיו קצת יותר אתגריות למיצוי החליטה אבל השוטים יוצאים ממש טוב וגם ההקצפה, שקצת יותר חלשה מה 99 אבל הקצף יוצא לי יותר סמיך וקרמי.
אז לא נורא שאי אפשר לפתוח את דלת הארון העליונה במטבח ואולי זה לא היה חכם להעלות את הקרטון לבד הביתה (גב קצת תפוס) אבל יש סיכוי שאגיע לאולימפיאדה הבאה בהורדות ידיים (עוד סיבה שאשתי מבסוטה).
אבל הדבר הזה על השיש ממש ממש מרשים גם ביופי וגם באופי... אישית יש לי סימפטיה מאוד גבוהה למוצרים של בזרה, של איכות החומר וההרכבה.
אז בפחות מ 24 שעות של הורדות ידיים עם המכשפה יש קפה לא רע בכלל, אפטר טייטס ממש חזק וארוך מהתערובת קדמה הטרייה (FLOWERY HOUSE BLEND) וחיוך מטופש כל הפנים שלא יורד לי מהמפגש עם אלון.
התמונה היא של השוט השני שיצא לי.
בתמונה השניה אכן האיבריטל נראית כמו מחזיק לטמפר ולא יותר....