למען האמת לא שמעתי את המגבר הזה .
אבל הוא הרשים אותי גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה פנימית .
מישהו שמע אותו ומוכן לחוות דעה על אופי הסאונד שלו .
רצוי יהיה להגיד איזה מקור היה ולאיזה רמקולים חובר .
תודה רבה ויום טוב .

במיוחד בשבילך הלכתי וספרתי,כרגע יש ברשותי 27 וינטאג'ים.(מגברים+רסיברים).לא כללתי גם שלושה פטיפונים,רמקולים,וטיונר וינטאג'.omri617 כתב:Kosh כמה מגברים/רסיברים יש ברשותך?...
ומה המערכת הראשית אצלך?Kosh כתב:במיוחד בשבילך הלכתי וספרתי,כרגע יש ברשותי 27 וינטאג'ים.(מגברים+רסיברים).לא כללתי גם שלושה פטיפונים,רמקולים,וטיונר וינטאג'.omri617 כתב:Kosh כמה מגברים/רסיברים יש ברשותך?......

Kenwood KA-6100 משודרג+רמקולים של פוקאל CHORUS V806-מקורות:שלושה פטיפונים עם ראשי MC:פרוג'קט אקספריישן X1,טכניקס SL-1210MK5,לנקו L-75,מחשב עם שני כרטיסי קול-ESI JULI לאודיו,Sound Blaster Extreme fatality pro למשחקים,נגן CD של דנון DCD-700AE,טיונר סאנסוי TU-5900.BennyO כתב:ומה המערכת הראשית אצלך?Kosh כתב:במיוחד בשבילך הלכתי וספרתי,כרגע יש ברשותי 27 וינטאג'ים.(מגברים+רסיברים).לא כללתי גם שלושה פטיפונים,רמקולים,וטיונר וינטאג'.omri617 כתב:Kosh כמה מגברים/רסיברים יש ברשותך?.........

את הלאקסמן לא מכרתי,זרקתי אותו.(אני קצת מתבייש להודות) הנחתי אותו מתחת לבית,ומישהו פשוט בא ולקח אותו.udii כתב:קצת מוזר לי קוש שאשכרה ממש מכרת(או שאולי נתת .. ) את הלוקסמן .
מההכרות הוירטואלית שלי איתך אתה לעולם לא מוכר מגבר...

Kosh כתב:הוא לא היה קטסטרופה.הסאונד שלו היה עמום למדי,והטיונר לא קלט כל כך טוב,ובנוסף חל מהכיתובים שליד הפוטנציומטרים
נמחקו....

אין לך מה להתבייש. תשמע סיפור עצוב: ב-82' עזבתי את הלימודים בקולג' ובאתי לישראל פעם ראשונה בשביל להתגייס לצבא שהיה תקוע בשל"ג. הייתי ילד טמבל שאבא שלו, שעשה אותו דבר ב-67' וב-73', דחף אותו לעזוב הכל להתגייס לצבא. חשבתי שניכנס ללבנון, נעשה סדר, נגרש את המחבלים ונחזור הביתה צ'יק צ'אק עם סיפורי פטריק קים. לא ידעתי ששלוש שנים אני לא אראה קטשופ ולא יהיה לי כסף לסיגריות ושאני אחזור להרטיב בלילה מהפחד בגיל 19.Kosh כתב:את הלאקסמן לא מכרתי,זרקתי אותו.(אני קצת מתבייש להודות) הנחתי אותו מתחת לבית,ומישהו פשוט בא ולקח אותו. הרסיבר הזה פשוט לא היה "זה" לטעמי....

מה פתאום! יותר קל להביא את מוחמד אל ההר - וחוץ מזה מאז 82' הספקתי ללמוד על ה-220V הישראלי. מה אני אעשה בתל-אביב עם ציוד אמריקאי?moranshw כתב:לא הבנתי...
מתי אתה מביא לכאן את המכולה?...