מה כדאי XTREAMER PRODIGY או מחשב בסלון עם media center
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
היתרון המובהק של סטרימר: לא צריך להתעסק עם התקנות וקינפוגים.
מאידך, סטרימר לרוב לא ניתן לעדכון. יצא פורמט חדש שלא נתמך מבחינת חומרה? נשארת מאחור.
מעבר לכך, מחשב הוא רב שימושי.
לגבי איכות, יש לי גם מחשב וגם סטרימר. אינני מזהה הבדל תהומי לכאן או לכאן.
מאידך, סטרימר לרוב לא ניתן לעדכון. יצא פורמט חדש שלא נתמך מבחינת חומרה? נשארת מאחור.
מעבר לכך, מחשב הוא רב שימושי.
לגבי איכות, יש לי גם מחשב וגם סטרימר. אינני מזהה הבדל תהומי לכאן או לכאן.
צודק, אבל מחשב שיגיע לתוצאות של סטרימר מתקדם היום צריך להשקיע קצת יותר מ2000 שקל לדעתיomerz90 כתב:מר קובי - גם מחשבים מוציאים פורטים חדשים של סאונד ואותה איכות תמונה.
לנושא: לפי דעתי מחשב זה הכי נוח ותמיד יהיה הכי נוח.
אתה גם יכול לקנות שלט לXBMC וככה זה ממש נוח...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
kobibak, אתה מוכן להסביר את מה שכתבת? למה צריכים יותר מ-2000 שקל?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה יכול לפרט? למה אתה חושב שצריך 2000 ש"ח בשביל זה? האם מדובר ברכיב חומרה יוקרתי שאולי אנחנו לא יודעים עליו?
ומה זה "סטרימר מתקדם"?
ומה זה "סטרימר מתקדם"?
תקשיב, היה לי htpc, היה לי גם xtreamer ultra ,אפילו הייתי מחבר את המחשב שלי שיש לו תמיכה בתלת מימד ועדיין לא ראו תמונה חלקה כמו בסטרימר tvix a1, אתה מבין? וכמובן שלא הצלחתי להוציא מהם פורמטים של סאונד כמו dts hd-master וdolby true hd
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Xtreamer Ultra אינו תומך ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD, ומעולם לא נטען שכן.
לגבי איכות התמונה - כנראה שמשהו אצלך בהגדרות לא היה נכון.
הדגם הבא שלהם כן אמור לתמוך בכל הפורמטים.
כל מחשב שתשים בו כרטיס מסך כמו HD6450 העולה כ-200 ש"ח נותן תמונה נהדרת בדיוק כמו סטרימר ותומך בכל פורמטי האודיו המתקדמים ובתלת מימד.
אז הטענה שלך ל-2000 ש"ח עדיין לא ברורה...
לגבי איכות התמונה - כנראה שמשהו אצלך בהגדרות לא היה נכון.
הדגם הבא שלהם כן אמור לתמוך בכל הפורמטים.
כל מחשב שתשים בו כרטיס מסך כמו HD6450 העולה כ-200 ש"ח נותן תמונה נהדרת בדיוק כמו סטרימר ותומך בכל פורמטי האודיו המתקדמים ובתלת מימד.
אז הטענה שלך ל-2000 ש"ח עדיין לא ברורה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כרטיסי מסך חיצוניים - AMD HD5xxx ומעלה, אנוידיה GT4xx ומעלה. סדרת ה-GTX של אנוידיה לא תומכת בחלק מהדגמים.
מובני מעבד - AMD A4 ומעלה ואינטל Core i3 ומעלה או Pentium G.
מובני מעבד - AMD A4 ומעלה ואינטל Core i3 ומעלה או Pentium G.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לי יש את האולטרה כבר שנה וחצי אם לא יותר וזה מספק את צרכיי בתור מחשב מרכזי ו-HTPC לכל דבר ועניין
סטרימרים כבר לאט לאט עוזבים את העולם, עדיף או את המחשבי מיני הזולים שמבוססים אנדרואיד או מחשב HTPC קטן שיעלה לך הרבה (כאלפייה בערך) אבל שווה כל שקל ופתוח להרבה יותר אפשרויות מאשר צעצוע סיני מבוסס אנדרואיד.
סטרימרים כבר לאט לאט עוזבים את העולם, עדיף או את המחשבי מיני הזולים שמבוססים אנדרואיד או מחשב HTPC קטן שיעלה לך הרבה (כאלפייה בערך) אבל שווה כל שקל ופתוח להרבה יותר אפשרויות מאשר צעצוע סיני מבוסס אנדרואיד.
אם אתה אומר... כשאני חיפשתי לא מצאתי כי הם לא כותבים את זה בשום מקום ובגלל זה עברתי לסטרימר ואני כן רואה הבדלים באיכות תמונה בין האולטרא לtvix a1pixies כתב:כרטיסי מסך חיצוניים - AMD HD5xxx ומעלה, אנוידיה GT4xx ומעלה. סדרת ה-GTX של אנוידיה לא תומכת בחלק מהדגמים.
מובני מעבד - AMD A4 ומעלה ואינטל Core i3 ומעלה או Pentium G....
לא יודע אם a1 tvix צעצוע כל כך... כל מה שאתה עושה עם האולטרא הוא עושה בדיוק אותו דבר אין הבדלbenny123 כתב:לי יש את האולטרה כבר שנה וחצי אם לא יותר וזה מספק את צרכיי בתור מחשב מרכזי ו-HTPC לכל דבר ועניין![]()
סטרימרים כבר לאט לאט עוזבים את העולם, עדיף או את המחשבי מיני הזולים שמבוססים אנדרואיד או מחשב HTPC קטן שיעלה לך הרבה (כאלפייה בערך) אבל שווה כל שקל ופתוח להרבה יותר אפשרויות מאשר צעצוע סיני מבוסס אנדרואיד....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

דווקא יש מדריכון בפורום HTPC המפרט את כרטיסי המסך התומכים בכך. וכמובן, תמיד אפשר לשאול בפורום... חבל שהתייאשת מראש.kobibak כתב:אם אתה אומר... כשאני חיפשתי לא מצאתי כי הם לא כותבים את זה בשום מקום ובגלל זה עברתי לסטרימר ואני כן רואה הבדלים באיכות תמונה בין האולטרא לtvix a1pixies כתב:כרטיסי מסך חיצוניים - AMD HD5xxx ומעלה, אנוידיה GT4xx ומעלה. סדרת ה-GTX של אנוידיה לא תומכת בחלק מהדגמים.
מובני מעבד - AMD A4 ומעלה ואינטל Core i3 ומעלה או Pentium G.......
בכל מקרה, גם סטרימר זו אופצייה נהדרת ומומלצת לצפייה בתכני HD. כל אחד בסופו של יום בוחר את מה שמתאים לו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, אם תצא גירסת XBMC לאנדרואיד שתתמוך באקסטרימר 3 (כרגע אין), זה יהיה מעולה.