יש לי פטיפון של טכניקס SL-D2
שמתי לב שאם אני עוצר את הפלטה עם היד ועוזב, לוקח לו איזה 3 שניות כדי לצבור מהירות למהירות המתאימה.
האם זה נורמלי? ראיתי המון סרטונים של הטכניקסים היותר חדשים 1200 ושם הוא מגיע למהירות הרצויה תוך חצי שניה. הסרתי את הפלטה ונראה שהמגנט שם ממש חדש.
עוד דבר, לפעמים אם אני מוריד את המחט באופן ידני על התקליט, או שמשאיר אותה מונחת ואז מפעיל את הפטיפון ע"י הזזה ל 33 או 45, הזרוע חוזרת למקום כאילו לחצתי Stop.
לא תמיד זה קורה. האם זאת גם בעיה?
בעיה בטכניקס? או שזה נורמלי
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אף אחד מהנ"ל אינו בעיה או תקלה, אבל למה לעצור את הפלטה עם היד? זה סתם מעמיס על המנוע. בהחלט הגיוני שה-1200 חוזר מהר יותר למהירות הנקובה, כי הוא בנוי לזה (שימוש ע"י תקליטנים ש"קורעים" אותו).
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
יש לי SL-D2 וגם- SL1210MK5.שתדע,הפטיפון הזה,למרות שהוא בעל הנעה ישירה,הוא לא מצויד באותו המנוע החזק והכבד של אחיו ממשפחת ה-SL-1200/1210MK2/MK5.הפלטה(והמנוע כמובן) לא מיועדים לעצירה פתאומית או שינוי מהירות קיצוני,הפטיפון הזה הוא פטיפון נחמד ובסיסי להאזנה ביתית,לא למטרות DJ וסקרצ'ינג.אם תמשיך לנסות לעצור את המנוע,אתה מסתכן בקלקול שלו.בקשר לשאלה השניה,יתכן שהמנגנון האוטומטי של הזרוע ב-SL-D2 שלך קצת מפקשש,זו בעיה ידועה בדגם הזה, שלאחר הרבה שנים,המנגנון האוטומטי מתחיל לעשות בעיות שנראות מוזרות.קח אותו לטכנאי לבדיקה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
בעיה בפטיפון טכניקס SL-Q2
הפטיפון ישן אבל במצב חדש ועבד טוב מאד עד לפני שבוע.
עכשו אני מנסה לנגן והזרוע חוזרת חזרה. שום דבר לא עוזר.
האם אפשר לנסות לתקן לבד ואם לא האם יש כתובת של מי שמתקן פטיפון כזה.
תודה
עכשו אני מנסה לנגן והזרוע חוזרת חזרה. שום דבר לא עוזר.
האם אפשר לנסות לתקן לבד ואם לא האם יש כתובת של מי שמתקן פטיפון כזה.
תודה