יש נועלי VIBRAM FIVE FINGER בפורום?
KSO אצלי כבר חצי שנה, מבסוט. לא מתאים לכל אחד, חובה למדוד לפני שבכלל שוקלים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Bezzera-Giulia
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אשתי לא מרשה לי, בגלל המראה.
ניסיתי לפני שנה בערך לעבור לרוץ איתן. כנראה לא עשיתי את המעבר אליהן בצורה הדרגתית מספיק.
זה נגמר בפציעה: כאבים נוראיים בחלק העליון של שתי כפות הרגליים. צלעתי על שתי(!) הרגליים במשך שבוע בערך.
זה נגמר בפציעה: כאבים נוראיים בחלק העליון של שתי כפות הרגליים. צלעתי על שתי(!) הרגליים במשך שבוע בערך.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- Bezzera-Giulia
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני עם KMD Sport LS כחצי שנה. קניתי אותם לאימוני קרוספיט והשתמשתי בהם בעיקר להנפות אולימפיות. פחות אהבתי אותם בריצה בגלל שהרגשתי שאין לי מספיק תמיכה באצבעות, מאחר ואני לא רץ על העקב אלא על החלק הקדמי של הרגל וזנחתי אותן לטובת נעליים אחרות.
אני לא השתמשתי בהן עם גרביים וזו טעות, הן נהיות מסריחות מהר מאוד.
אם יש לך שאלות ממוקדות אשמח לענות
אני לא השתמשתי בהן עם גרביים וזו טעות, הן נהיות מסריחות מהר מאוד.
אם יש לך שאלות ממוקדות אשמח לענות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
יש בעיה (קטנה) שאם קונים נעליים כאלו, חייבים גם גרביים מתאימות, זה מעלה עוד יותר את העלות.
אין שום בעיות אם יודעים לטפל בהן כראוי.אני לא השתמשתי בהן עם גרביים וזו טעות, הן נהיות מסריחות מהר מאוד....
לא צריכים שום גרביים, והאמת היא שזה בכלל נוגד לדעתי את כל הקונספט שלהן.יש בעיה (קטנה) שאם קונים נעליים כאלו, חייבים גם גרביים מתאימות, זה מעלה עוד יותר את העלות....
1. כאשר לא בשימוש, תמיד להניח אותן מול השמש.ohecht כתב:אשמח לשמוע איך כי אני לא מצאתי שיטה שעובדתHazooM כתב:אין שום בעיות אם יודעים לטפל בהן כראוי.אני לא השתמשתי בהן עם גרביים וזו טעות, הן נהיות מסריחות מהר מאוד..........
2. כביסה או שטיפה ידנית פעם בשבוע.
3. להשתמש בספריי אנטי בקטריאלי אחרי השימוש.
1. באיזה צבע הן? לא דוהה לך הצבע?HazooM כתב:1. כאשר לא בשימוש, תמיד להניח אותן מול השמש.ohecht כתב:אשמח לשמוע איך כי אני לא מצאתי שיטה שעובדתHazooM כתב:אין שום בעיות אם יודעים לטפל בהן כראוי.אני לא השתמשתי בהן עם גרביים וזו טעות, הן נהיות מסריחות מהר מאוד..........
2. כביסה או שטיפה ידנית פעם בשבוע.
3. להשתמש בספריי אנטי בקטריאלי אחרי השימוש....
2. זה גם הפתרון שלי אבל זה לא בריא לכבס אותן פעם בשבוע, מה גם שבצל לוקח להן יום שלם להתייבש ומאחר ואני מתאמן כמעט כל יום, זה לא היה לי נוח.
3. הייתי משתמש בטאלק ולא נתן תוצאה טובה, מודה שלא חשבתי על ספריי אנטיבקטיראלי ייעודי. תודה
1. שחור/אפור הסוואה. צבע לא דוהה (בינתיים).1. באיזה צבע הן? לא דוהה לך הצבע?
2. זה גם הפתרון שלי אבל זה לא בריא לכבס אותן פעם בשבוע, מה גם שבצל לוקח להן יום שלם להתייבש ומאחר ואני מתאמן כמעט כל יום, זה לא היה לי נוח.
3. הייתי משתמש בטאלק ולא נתן תוצאה טובה, מודה שלא חשבתי על ספריי אנטיבקטיראלי ייעודי. תודה...
2. אני באופן אישי לא מכבס, אלא שוטף ידנית (זה פחות כסאח על הנעליים). לגבי היבוש, זו באמת בעיה.
למי שרוצה להרגיש "טבעי" ברגליים ביום יום.לאיזה ספורט מיועדות הנעליים?,ומה הייחוד שלהן?...
למי שרוצה לרוץ כמו שהאדם "מיועד" לרוץ (לא עם העקב).
למי שמתאמן במכון כושר, ורוצה יציבות טובה יותר עם תרגילים בעמידה.