מתלבט בין שני מסכי LG 47LED

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Edoron01 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם

אחרי יותר מדי שעות של קריאת חומרים באינטרנט וכיתות רגליים ברשתות השונות, (שבסופן נותרתי מבולבל אולי אפילו יותר מבהתחלת המסע :מבולבל: ) הצלחתי לצמצם את ההעדפות שלי (או לפחות את המוכנות שלי לשמוע עוד פרטים) למסך LED ולמותג LG.
LG בעיקר בגלל רגישות שיש לי לריצודים והבהוהים, (קיום של מאוורר תקרה בחדר יכול להוציא אותי מדעתי בגלל הריצוד של האור.
בכל מקרה ואחרי הקדמה ארוכה מהמתוכנן הדגמים שצימצמתי אליהם את ההתלבטות הם:

-47LM620
-47LW570
למיטב הבנתי שניהם SMART (פחות מעניין) שניהם 3D ובעלי מפרט זהה, ה620 יקרה ב500 ש"ח ושתיהן מייבוא רשמי ושלוש שנות אחריות
מה אני מפספס? ומה מבינהם עדיף?

צמצמתי לדגמים האלה בגלל מגבלות תקציב של כ-6.5K המלצות נוספות שנכנסות במגבלות ובתקציב יתקבלו בשמחה...

Edoron01 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

נתקלתי עכשיו באתר LG בLS570??? כמה דגמים קיימים בגודל הזה לאותו יצרן לעזאזל???

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 417 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

המפרט שלהן לא זהה.

ה LW570 הוא דגם מ 2011 בעל MCI600 (המדד הפנימי של LG לאיכות עיבוד התמונה) בעוד שה LM620 הוא בעל MCI400 ולטעמי התמונה ב 570Y טובה יותר.

אבל ה 620Y כולל תמיכה בפענוח DTS מה שאין ב 570Y ואת ממשק הסמארט של 2012 שעדיף על ממשק הסמארט של 2011.

אני ממליץ לך ללכת ולראות את שניהם, שכן אם איכות התמונה ב 620 מספקת אותך כמו את רוב האנשים אז היא עדיפה.

ה LS570 הוא דגם 2012 אבל ללא תלת מימד ועם MCI200.

Edoron01 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

זה אומר שהTRADE OFF בין הדגמים הוא תמונה עדיפה ל570 לעומת DTS ב620? (בהנחה שמדד גבוה פירושו תמונה טובה יותר).
המערכת תחובר לרסיבר VSX 422 של פיוניר (שממתין באריזה), האם זה קריטי?
אני לא רגיש מדי לא לסאומד ולא לתמונה אבל רוצה את הטוב ביותר שניתן לרכוש בסכום הזה (ההפרש נמוך יחסית)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 417 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #5 

כמו שאמרתי לך, את רוב רובם של האנשים ה 620 יותר מתספק ומכל בחינה אחרת, כולל עיצוב, היא עדיפה על ה 570. לך תראה תתרשם.

לגבי החיבור לפיוניר, השאלה איך אתה מתכוון להתחבר. אם למשל מסטרימר כאשר הוא יחובר דרך המגבר אז עניין ה DTS לא מעניין. אם לעומת זאת אתה הולך לנגן דרך הטלוויזיה (דרך הפלקס או USB) אז זה נהיה יותר מורכב. ב 570 אם תנגן עם DTS הטלוויזיה פשוט לא תנגן ותאלץ לקודד ל AC3 (לא שזה מסובך מדי). ב 620 הטלוויזיה תנגן עם DTS אבל לא יודע אם היא תעשה PASSTHROUGH של DTS 5.1 למגבר ואם היא תפענח פורמטים מתקדמים יותר (תצטרך לבדוק את זה).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”