הנה עוד מדפי גדול שמשתמש בשופר, וגם הוא מיצרן אמריקאי מפורסם. מה תהיה התוצאה הפעם?

sufgisufgi כתב:Avi_h כתב:תודה על הסקירה. ברשותכם מספר הערות
1 - 80% מהכתבה הם רקע ומדידות טכנולוגיות שעבור מי שמחפש לשדרג זה מידע לא רלוונטי. אני מוצא את עצמי גולל למטה לסיכום הצנוע.
2 - מבחן האזנה. עושה רושם שהחלק הפחות חשוב זה מבחו האזנה כי הוא תופס חלק קטן בלבד. נכון שפעם כל מבחן היה תזה בליריקה מכנית אבל פה יש הקצנה לכיוון השני.
3 - השורה המסכמת מעט מעורפלת ממש כמו הורוסקופ. הייתי מצפה לציון בכל זאנר עיקרי או אפילו ציון כללי כמו שפעם היה ברצפתיים.
סורי עם אני נשמע חמוץ אבל מי קהל היעד? מהנדסי רמקולים? פריקי אלקטרוניקה , סתם קוראים? או רוכשי רמקולים בפוטנציה? אני לדוגמה סתם נכנס לפה כמה פעמים ביום להתעדכן אבל משקיע 30 שניות בכתבה. פשוט לא מוצא נקודות חיבור שיגרמו לי לקרוא מלבד התמונות המצויינות.......

טלHD כתב:תודה על הסקירה![]()
שמעתי אותם כאחוריים אצל ES9000 והם תיפקדו מצויין בק"ב...

אין פה ענין של מיתוס ו. יש פה ענין של טעם אישי.חיים כתב:איתי
תודה רבה על הסקירה![]()
אכן קליפצ' החברה האהובה עלי,שוב התנפץ המיתוס שהם צווחניים.
רמקול מעולה ונותן תמורה מלאה לכסף...
kipikipod כתב:כדאי לכם לקחת אוויר וקצת להירגע. כל הרמקולים פה במבחן עולים בין 10%-25% מעלות ההגברה במבחן.
איך אפשר לבחון כל כך הרבה רמקולים עם הגברה אחת בלבד? לכל רמקול אופי משלו... לפחות היית מבקש מהיבואנים \ ספקים למיניהם לספק לך מגבר שאיתו הם משדכים כל רמקול...
עכשיו דיי ברור למה חלק נכבד מדיעותיך על רמקולים מסוימים נראו קצת "הזויות" לטעמי....
מה זה הקשקוש הזה על "אופי" והתאמת הגברה. כל רמקול פה מקבל הרבה יותר ממה שלקוח ממוצע ירכוש איתו.
קיפי ,
נשמח לדעת איזה דיעות "הזויות" בעיניך...
זה שקליפש לא צווחניים ובהירים כמו שכולם קוטלים ? זה שפוקאל בהירים מהם בהרבה עם טוויטר בלתי נסבל ( בסדרה
הזו שנבחנת ) ?
אני יכול להגיד שהביקורת על הקליפש מאוד מדברת אלי ואני מסכים עם כל מילה שנכתבה. חלק גדול מהפורומים
ברשת שמדווחים שם על טוויטר צועק בקליפשים זה סדרות ישנות שעברו מהעולם מזמן ואנשים נשענים על זה עדיין.
בסדרת הרפרנס שיצאה ב 2010 שנקראת MK-II שיפרו את השופר או עידנו אותו אם תרצו.
בשורה התחתונה מדובר לדעתי האישית ברמקול ALL AROUND הטוב או מהטובים ביותר שניתן להשיג בתקציבו.
כל החרושת שמועות שהוא אינו יכול לנגן מוזיקה בכבוד זו שטות גמורה , מה עוד שבסרטים הוא חוויה לא נורמלית....

LiorShap כתב:quote]
כדאי לכם לקחת אוויר וקצת להירגע. כל הרמקולים פה במבחן עולים בין 10%-25% מעלות ההגברה במבחן.
מה זה הקשקוש הזה על "אופי" והתאמת הגברה. כל רמקול פה מקבל הרבה יותר ממה שלקוח ממוצע ירכוש איתו.
קיפי ,
נשמח לדעת איזה דיעות "הזויות" בעיניך...
זה שקליפש לא צווחניים ובהירים כמו שכולם קוטלים ? זה שפוקאל בהירים מהם בהרבה עם טוויטר בלתי נסבל ( בסדרה
הזו שנבחנת ) ?
אני יכול להגיד שהביקורת על הקליפש מאוד מדברת אלי ואני מסכים עם כל מילה שנכתבה. חלק גדול מהפורומים
ברשת שמדווחים שם על טוויטר צועק בקליפשים זה סדרות ישנות שעברו מהעולם מזמן ואנשים נשענים על זה עדיין.
בסדרת הרפרנס שיצאה ב 2010 שנקראת MK-II שיפרו את השופר או עידנו אותו אם תרצו.
בשורה התחתונה מדובר לדעתי האישית ברמקול ALL AROUND הטוב או מהטובים ביותר שניתן להשיג בתקציבו.
כל החרושת שמועות שהוא אינו יכול לנגן מוזיקה בכבוד זו שטות גמורה , מה עוד שבסרטים הוא חוויה לא נורמלית....

נראה לי שהתבלבלת בשרשור ..Sexter כתב:אני חייב לציין שלדעתי כל הרמקולים של החברה הזו מכוערים באופן מביך.. הם מעוצבים בכדי למשוך תשומת לב של ילדים בני 16 שחולמים להיות DJ... גם השם של החברה נשמע כמו צליל שבוקע מרמקול קרוע... אפילו CERWIN VEGA כבר י עושים רושם של רמקול יותר אלגנטי מהדבר זה... מה שכן, אף ערס לא יוכל לעמוד בפיתוי בגלל העיצוב שלהם......
מעכשיו אסתכל על הגרפים, הייתי כמו הרוב מדלג לסיכוםכדאי לכם לקחת אוויר וקצת להירגע. כל הרמקולים פה במבחן עולים בין 10%-25% מעלות ההגברה במבחן...